Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haha kekelemek ne demek altımıza kaciricaz o derece dolu bir insan
Bizde burda kötülükle beslenen obezler olup çıktık zaten

Verdiğim cevaplara da ölü taklidi yaptı, işine gelmedi. O bana soru sorsa ne, kovsa ne? Onun rüzgarı benim şalımı havalandırmaya yetmez. Mimliymişiz biz. :) Çoğüzüldüm.
Çizdim üzerini katip. Beni alıntılama bana yorum yapma. Şimdi de konudan lütfen git. zira rahatsız ediyorsun Mavera'yı

Evet evet benim güzelim. Allah razı olsun herkesten ya şaka gibi biliyor musun her hafta sürekli nasıl sabah akşam kaynanamda olurmuşum aklım almıyor. O kadar çok konu açtım sizi her açıdan dinledim yeri geldi kendimi eşleştirdim yeri geldi eşimi yeri geldi annesini babasını ama başardım sayenizde. En son eşime “yıllık izinde köye falan gitmem ben “ dedim. Bu benim hakkım. Bu sabahta “ bende izne çıkarım günü birlik geziler yaparız” dedi. Ben başardım gunces burdaki çoğu kadın sayesinde başardım. Bende mavera gibiydim. Kardeşi “bensiz evinde hamburger yiyemezsin” derdi mesajlarında gördüm. Uğramadan gittiğim için eşime şikayet ederdi ve ben nasıl söyleyeceğim sesini çıkarma sus huzursuzluk çıkmasın derdim. Şuan yakarım ortalığı kimse benim evimde yiceğim hamburgere burnunu sokamaz kimseye uğradım uğramadım diye hesap vericek değilim eşim bunun içinde bana laf yapamaz yaparsada kapı orda bekar devam edebilir hayatına çokta tın.

Ne hamburgermiş arkadaş, kadın doyamadı hamburgerlere. Kocası almıyor mu buna bişey, kocası gezdirmiyor mu, ilgilenmiyor mu sürekli abi de abi.

Mavera keşke buraya had bildireceğine bunu eş ailesine yapsaydı şimdiye ya sorunlar çözülmüştü ya da boşanmıştı.

Ben kadınlara çok değer veriyorum istiyorum ki herkes güçlensin sakin kalsın öfkesini kusmasın öfke kusmakta bişeylerin yerinde gitmediğini gösterir ilk 6 ay sinir krizleri geçirdim. Yılmadım msparem videolar izledim sürekli izledim kitap okudum kendi konum dışındaki birsürü konuları okudum ne yapabilirim diye düşündüm çok düşündüm. İstiyorum ki kimse üzülmesin. Mavera da düzelebilir güçlenebilir tüm kadınlarımız çok özel kıymetli bak ben görümcemi sevmem ama kız yemek yaptığında eline sağlık derim. Abisi demez abisi demiyorsa banane diye düşünmem eline sağlık der yardım ederim o da bir anne uğraşmış karakter ayrıdır emeği ayrıdır.

Ne hamburgermiş arkadaş, kadın doyamadı hamburgerlere. Kocası almıyor mu buna bişey, kocası gezdirmiyor mu, ilgilenmiyor mu sürekli abi de abi.
Hayır katip bilmiyor sipariş vermeyi almayı gitmeyi hiçbişey bilmiyor. Eşide rahattır alır sanmam sorar bişey istiyormusun diye derdi bizle. Abisinin onunla ilgilenmesini unutmamasını para harcamasını istiyor. Bekarken öyleymiş nişanlıyken de yanımda arar bişeyler isterdi. Kardeştir dedim karışmadım anlayışlı olmaya çalıştım ama abarttı. Evliliğimden beri normalleştirmiyorum. Tepki gösteriyorum. He bide bize gelen her misafirde “neden çağırmadın abiğğğğ” huyu var. Bende sırf o yüzden çağırmıyorum sen benim evime karışamazsın yani. Doğumgününde verdğimiz harçlığı da beğenmedi gram altın istiyor abisinden. Seneye harçlık yok hanfendiye borcam götürcem.

derdini anlatıp sürekli kendi konusunda banlanmanlara doyamadı.

Verecek cevabi kalmayinca bilerek bu yola basvurdugunu dusunuyorum. Simdi bani acilinca yeni konu ile gelecek. Bu sefer durum ciddi, hanimlar hepinizi cok seviyorum ama sona geldik diyecek :)

Yine aynı şey oldu hep aynisi oluyor

Bir kere de farklı bitse dizi film gibi bölüm sonu aynı

Mavera banlanir ve dizinin 38477487474 bolumu biter arka sayfalar da yazdım bitmeyen brezilya dizileri gibi

Sonra mavera yeniden küllerinden doğar yine yetişin der sanırsın akşama kocasını boşayacak ama bir türlü o çamaşır makinesinden ayrılmaz yine kovmalar hakaretler
Kekemeler

siz hiçsiniz ben pirimsisim edalari

Aynı nakarat hep aynı aynı gerisi bayat hep aynı

Verecek cevabi kalmayinca bilerek bu yola basvurdugunu dusunuyorum. Simdi bani acilinca yeni konu ile gelecek. Bu sefer durum ciddi, hanimlar hepinizi cok seviyorum ama sona geldik diyecek :)
Bende Aynen böyle düşündüm ban alana kadar uğraşıyor ara bi soğuyor ve beklenen konuyla yine geliyor

Bende Aynen böyle düşündüm ban alana kadar uğraşıyor ara bi soğuyor ve beklenen konuyla yine geliyor
Donusunu heyecanla bekliyorum. Bu seferki konu kv.ile tatil yaptik bana yine kufur etti o yuzden buzlari eritmek icin tatile gittik ama ben gorumcenin ses kaydini aldim. Bosanacagim. Kocam inanmazsa ses kaydini dinletecegim. Ama ama nikahim var benim hanimlar ya bosanmak oyle kolay mi diyecek :) haddinizi bilin deyip
yeni konuya gececek.

Kesinlikle bulup bi yaratıcı konuyla gelicek ama bu sefer eskisi gibi olmuyacak gibi geliyor bana artık dahada tepki aldı çünkü hepimiz biliyoruz başını sonunu

Bak lalee onla biraz konuşuyordu ona bile cemkirdi
Bekleyeceğiz bu sefer neler olucak hahhahhah

Bu sefer bana hic cemkirmedi ya hayir 50 konu acip kocani yerden yere vuruyorsun sonra kocani savunmaya basliyorsun, sonra bosandim, bosaniyorum diyorsun. Kocanla ayni zihniyetin lacivertisiniz yok kultur farkimiz var bilmem ne amac ne yani? Sinirlendim biraz kv.ye, gorumceye sayin sevabina dese amenna.

Dalga geçtirtmeyin, sizin cümlelerinizi sizin yüzünüze vuruyorlar.

Burayı okuyacağınızı biliyorum. Ezik kelimesini de hakaret olarak algılamayın, bizim de ilişkide ezildiğimiz, değerimizin bilinmediği oldu, geriye döndüğümde kendi kendime bu herife mi kendimi ezdirmişim, ayağıma paspas yapmayacağım konumdaki adamın gözünde yalvararak ezik konumuna düşmüşüm diyorum. İnsan kendini o kadar değersizleştiriyor ki kendi bile inanamıyor hak veriyorum.

Zaman değerli, siz de öyle. Herkes değerlidir. Kendinizi harcatmayın, buraya döndüğünüzde inşallah somut şeyler olmuş olur. Ben üzülüyorum çünkü, eli ekmek tutan kadınların böyle erkeklere tahammül etmesine.

Son düzenleme:

Bana da cemkirmedi
Bize diyeceği herşeyi dedi zaten bana bir kaç önceki konusun da tam mahkemelik hakaretler etti
Bunu zaten okuyan herkeste biliyor
Gigless oda vardı oda kovulanlar arasin da hahha
Bazen erkek olduğunu bile düşünüyorum bilerek yapıyor gibime bile geliyor çünkü öyle yada böyle konusu tutuyor
Aslında yazmayacağız ama en azından bende böyle oluyor yeni üyelere öyle şeyler diyorki okuyorum hadi ordan mavera diyorum dalıyorum konuya çünkü biliyorum bosanmiyacak yada eşine ağzını açmayınca burdakilere patlayacak hep böyleydi böylede oldu şuan en yeni örnek bu konu

Sus sus kızıp cildiriyo sonra "zavallı hayatlarinizda arkamdan konusuyosunuz" falan diye inanılmaz ciddiye almalıyız kendisini içimizden bile onun çöküş hikayesini tekrarlamamalıyız

İnce İnce Yasemince'de bir bölüm vardı. Kakılmış evine temizliğe gittiği kadının aklına uyup eve dönünce kocasına dikleniyordu ve yine dayak yiyordu.
Kadınla konuşurken de "hanımım her dediğini yaptım, şunu da yaptım bunu da yaptım ama işe yaramadı. Bunların işe yaraması için önce seninki gibi bir koca lazım" diyordu.
Mavera'nın kocası "o koca" değil işte. Seçim baştan yanlış.
Sizde işe yarayan taktikler onda işe yaramaz o yüzden. Çünkü sizin eşiniz size kıymet veriyor ve bazı erkekler laftan anlar bazıları anlamaz.
Mavera kendisi bile isteye böyle bir koca seçmiş. Durumu tersine çevirmesinin tek yolu da adamı hayatından çıkarmak. Ama önce seçiminin ve dolayısıyla kendi çağ öncesi fikirlerinin yanlış olduğunu kabullenmesi gerek.

Burada bize haddinizi bilin diyor da kayınvalidesi telefonda 7 sülalesiyle ilgili azar çekerken ona da "haddinizi bilin" dedi mi? Hiç sanmıyorum.
Kocası o telefonu ona yedirir çünkü. Kendisi de gayet iyi biliyor bunu.

Onun derdi sizin gibi kendini ezdirmemek değil zaten. Kocasını 5 derece falan yola getirmek.
Adam bugün biraz sevgi gösterse mavera "ohh anan burama da sövsün, ablan şurama da tükürsün" deyip paspas olur.
Neden?
Çünkü bir yuva kolay kurulmuyor ve dulluk çok zor kardeş. Feminizm falan hep yuva yıkıcıların oyunları

Çok güzel açıklamışsınız ellerinize sağlık size katılıyorum. Eşten de kaynaklanıyor elbette fakat eşi değiştirmeye çalışmak sınır koymaya yetmiyor kişi sınırlarını özgüvenini yansıtmadıkça karşı tarafta düzelmiyor. Evliliğimin ilk aylarında görümcem her misafirde gelmek istediği için eşime “ senin kardeşin her misafirde gelmek zorunda değil ki” demiştm. Bunu demeseydim kendime saygısızlık yapmış olurum. Eşim tatil planımızdan kardeşine bahsedince “ ne saçmalıyorsun sen ya birlikte gidicez” dye çıkışmıştım. Aslında benim eşim konu sahibinin eşinden daha aksidir sinirlidir dediğim dediktir kendini düşünür sınırları vardır kimseyi aramaz umursamaz gramda çekinmez istemediği hiçbişeyide yapmaz. Lakin bende yapmam o yüzden saygı duymak zorunda çünkü ben kendime değer veriyorum.
Maveranın hatası burda aslında karşıdaki kişi ondaki gücü özgüveni dikliği görürse mutlaka sinecektir. Belkide sinmeyecektir ama bunu mavera kendini düzeltmeden göremez. Diyorki ne diyeyim ev almayı konuşmuşsunuz mu ? Evet tamda onu dicek . “ bu kararlar ortak alınır benimle konuşmadan bu konuyu başkalarına açmandan rahatsızlık duydum” dese ne olucak ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…