- 27 Mart 2019
- 30.619
- 114.022
- 598
Boşver okulun carpmasi iyidir mavera carpmasindanOkul çarptı beni
Gözüm mavera filan görmedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver okulun carpmasi iyidir mavera carpmasindanOkul çarptı beni
Gözüm mavera filan görmedi![]()
Bi de maveranın konuları hep kısır döngüBoşver okulun carpmasi iyidir mavera carpmasindan![]()
Hemde ne senaryo hep aynı şeyBi de maveranın konuları hep kısır döngü
Bi yerden sonra senaryo sarmıyor![]()
İkisinin hesabı da pasif olmuşEğer öyleyse herşey yalan çünkü louder kötü bir evlilik sonucu boşanmış bir üyeydi.
evi erkek terketmeli kadın neden gitsinBoşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Ahshdjdjdjdkd iyi oyuncuymus ama biz bile anlamamısız…aaa mavera louderin ikinci uyeligi miymis? kiz madem oyleydi neden benimle ozelden uyelere sitem ediyorsun ya ben maverayi hic sevmem ki. bir de sana destek olmustum yine kandirildik.
bu forumda neden her seyin sonunda kandirilan ben oluyorum acaba![]()
Ben bir kaç kez yazdım erkek misin diye şu bize hakaretler yağdırdığı zamanlarAhshdjdjdjdkd iyi oyuncuymus ama biz bile anlamamısız…
İçimizde ne tür manyaklar dolaşıyor böyle Yarebbimİkisinin hesabı da pasif olmuş![]()
O allahın emriforumda neden her seyin sonunda kandirilan ben oluyorum acaba![]()
Off sevindim ben valla kızBen bir kaç kez yazdım erkek misin diye şu bize hakaretler yağdırdığı zamanlar
Ama ikinci üyelik vay anasına sayın seyirciler![]()
![]()
belki de eski konusundan dolayi laf soktularsa ona alinip gelmistir.Ahshdjdjdjdkd iyi oyuncuymus ama biz bile anlamamısız…
Neler yazdık neler yazdık valla haOff sevindim ben valla kız
En azından böyle kafasının içi boş biri gerçekte yokmuş, herşey yalanmış
akillandik ya artikO allahın emri
Neyse ki para kaptırmadın bu sefer
Buna da şükür![]()
Bi kere de şaşırtakillandik ya artik(2 gun once dolandirilmak uzereyken ayiktigimi bilmeseniz de olur)
Yine mi??? Banka hesaplarını kocana ver sana aylık 500 TL versin yeter de artar sana……akillandik ya artik(2 gun once dolandirilmak uzereyken ayiktigimi bilmeseniz de olur)