• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elvada dedi ve gitti

Aynen ne zaman evde olay olsa burda fırtına koparmaya çalışıyor ama nafile
Burası ne evine ne kocasına benzemez iste
Sadece çocuk yapmasa bari
İşte bunu diyorum.
Evde kaos yaşadı ki buraya geldi iki laf sallayayim dedi.
Çünkü kusura bakmayın bacimsular evi terkediyorum temalı konu açsa mimli olduğunu biliyor ahdbshdgs

Yok atmamıştır. Atsa hanımlar haklıydınız kusura kalmayın hede hödö derdi. Evinde şimdi o, kocası arada öpüyor, yetiyor ona, o öpücüğün havası bunlar.
Kocası atsa o çamaşır makinesinin içine girer ön yikama ayarı yapar yine çıkmaz o evden

Elvada dedi ve gitti

Aynen ne zaman evde olay olsa burda fırtına koparmaya çalışıyor ama nafile
Burası ne evine ne kocasına benzemez iste
Sadece çocuk yapmasa bari
Ay msparem neler olmuş şoklar içinde okudum. Çok insan tanıdım mesleğimden ötürü psikolojik videolar dinledim ama ben hala maverayı çözemiyorum. Kimse mükemmel değil bende değilim ara ara benimde problemlerim oluyor ee normal ki. Bana da diyorlar bazen “öf ne taktın boşanda rahatlayalım” diye saygıyla lütfen kırılıyorum diye kibarca uyarıyorum saygıyla. Bazende dert mi arıyorsun diyorlar. Hele ilk başlarda kızım salak mısın sen diyenler bile oldu 🤣 ilk zamanlar bende zor şeyler yaşadım çoğu kişi linçledi açma konu öf işsizmisin dediler teşekkür ederim yinede dedim kapattım fakat inan anlamıyorum konu sahibini merak ettiğimde kişi kendisi arada nasılsın diye de sorarım.

Sanırım inkar mekanizması aşırı devrede o yüzden söylediği kelimeleri anlayamıyor. Sürekli savunma halinde. Eleştirilere hırçınlaşırsa verim alamaz ki. Sinirlilik kişinin enerjisini bozar mantıklı düşenemez yıkar ortalığı böyle evliliğini de düzeltemez. Biz tam olarak içeriğini bilmiyoruz ama insanlara saldırarakta çözülmez. Benim annem hala diyorki “kocaya iş yaptırılmaz ayıp karısın sen şu evi süpür çok yatılmaz” . Ben bu düşünceyle ne kadar savaştım kimse bilmez. Ama çabaladım. Yanlış olabilir dedim fakat bunu kırarak yapmadım. Evet çok sıkıntılarım oldu ama o sıkıntılar karşı taraftan değil benden kaynaklıymış. Ne eşim ne ailesi suçluymuş. Ben suçluydum ben. Kendimden fedakarlık yaparak sınır çizemeyerek geçin üstümden demişim resmen. Şimdi hala da her konuda destek alırım lakin çoğu problemim çözüldü. Akşam ben yemeğe girince eşim etrafı toplar hemen. Hiç demedim erkek adam yapmaz diye. Öyle desem parmağını bile kaldırmaz oh der kebap anasını satıyım hanım hizmet etsin :)

Okursun belki Mavera isterim ki hayatın güzelleşsin kendin değiş ki yuvan da değişsin. Korkma. Korkarsan karşı taraf korkunu hisseder ve seni kaybetmemek için uğraşmaz. İnsanları da tersleme kaos iyi bişey değil ki kimse kimseyi tanımıyor burda kötü yorum yapana hoş değil de geç iyi yoruma da teşekkür et. Özgüven çalış iletişim becerilerini geliştir psikolojik olarak güçlen ve eşinin etrafında dönmesini sağla. Diğer türlü olmaz. Seneler geçtikçe tek başına yaşıyor gibi olursun. Bak burası çok güzel bi platform kıymetini bil :)

Bulaşık konusu bir örnek mi yoksa gerçek mi :KK57::KK57:
Tabi gerçek. Birebir aynı kelimelerle hemde. O yüzden müstahak inşallah ölene kadar boşamazlar birbirlerini de iki tarafta başkasının hayatını karartmaz😆

Ay msparem neler olmuş şoklar içinde okudum. Çok insan tanıdım mesleğimden ötürü psikolojik videolar dinledim ama ben hala maverayı çözemiyorum. Kimse mükemmel değil bende değilim ara ara benimde problemlerim oluyor ee normal ki. Bana da diyorlar bazen “öf ne taktın boşanda rahatlayalım” diye saygıyla lütfen kırılıyorum diye kibarca uyarıyorum saygıyla. Bazende dert mi arıyorsun diyorlar. Hele ilk başlarda kızım salak mısın sen diyenler bile oldu 🤣 ilk zamanlar bende zor şeyler yaşadım çoğu kişi linçledi açma konu öf işsizmisin dediler teşekkür ederim yinede dedim kapattım fakat inan anlamıyorum konu sahibini merak ettiğimde kişi kendisi arada nasılsın diye de sorarım.

Sanırım inkar mekanizması aşırı devrede o yüzden söylediği kelimeleri anlayamıyor. Sürekli savunma halinde. Eleştirilere hırçınlaşırsa verim alamaz ki. Sinirlilik kişinin enerjisini bozar mantıklı düşenemez yıkar ortalığı böyle evliliğini de düzeltemez. Biz tam olarak içeriğini bilmiyoruz ama insanlara saldırarakta çözülmez. Benim annem hala diyorki “kocaya iş yaptırılmaz ayıp karısın sen şu evi süpür çok yatılmaz” . Ben bu düşünceyle ne kadar savaştım kimse bilmez. Ama çabaladım. Yanlış olabilir dedim fakat bunu kırarak yapmadım. Evet çok sıkıntılarım oldu ama o sıkıntılar karşı taraftan değil benden kaynaklıymış. Ne eşim ne ailesi suçluymuş. Ben suçluydum ben. Kendimden fedakarlık yaparak sınır çizemeyerek geçin üstümden demişim resmen. Şimdi hala da her konuda destek alırım lakin çoğu problemim çözüldü. Akşam ben yemeğe girince eşim etrafı toplar hemen. Hiç demedim erkek adam yapmaz diye. Öyle desem parmağını bile kaldırmaz oh der kebap anasını satıyım hanım hizmet etsin :)

Okursun belki Mavera isterim ki hayatın güzelleşsin kendin değiş ki yuvan da değişsin. Korkma. Korkarsan karşı taraf korkunu hisseder ve seni kaybetmemek için uğraşmaz. İnsanları da tersleme kaos iyi bişey değil ki kimse kimseyi tanımıyor burda kötü yorum yapana hoş değil de geç iyi yoruma da teşekkür et. Özgüven çalış iletişim becerilerini geliştir psikolojik olarak güçlen ve eşinin etrafında dönmesini sağla. Diğer türlü olmaz. Seneler geçtikçe tek başına yaşıyor gibi olursun. Bak burası çok güzel bi platform kıymetini bil :)

Kanaryam seninde ilk actigin konudan beri biliyorum yorum yaptigim zamanlar oldu yapmadigim konuların ama yine de bakmışımdır konuna her zaman söylerim insan da saygı olmalı buraya konu açıyorsa her türlü yoruma açık olmalı
Heleki onun iyiligi için yapılan yorumlara hakaretle cevap vermemeli mavera alışmış yaşam şekli haline gelmis sürekli tartışma gergin ortamlar eşine öfkesini burda kusmaya artık pişkinlermiş ne derse de anlamıyor çünkü kendine saygısı yok
Kadınlara bak ne dedi boşanan kadınlara ortalık mal kaynıyor heleki Bdv dedi bu büyük hakaret

Sen her zaman derim sabırla saygili sana ne yazılıyorsa hiç bozulmadan olgunca yorumunu yapıyorsun senin için doğru ne deniyorsa aliyor uyguluyorsun
Işte bazıları değişir bazıları bozulur kanaryam

Kanaryam seninde ilk actigin konudan beri biliyorum yorum yaptigim zamanlar oldu yapmadigim konuların ama yine de bakmışımdır konuna her zaman söylerim insan da saygı olmalı buraya konu açıyorsa her türlü yoruma açık olmalı
Heleki onun iyiligi için yapılan yorumlara hakaretle cevap vermemeli mavera alışmış yaşam şekli haline gelmis sürekli tartışma gergin ortamlar eşine öfkesini burda kusmaya artık pişkinlermiş ne derse de anlamıyor çünkü kendine saygısı yok
Kadınlara bak ne dedi boşanan kadınlara ortalık mal kaynıyor heleki Bdv dedi bu büyük hakaret

Sen her zaman derim sabırla saygili sana ne yazılıyorsa hiç bozulmadan olgunca yorumunu yapıyorsun senin için doğru ne deniyorsa aliyor uyguluyorsun
Işte bazıları değişir bazıları bozulur kanaryam
İnsan en büyük kötülüğü yine kendine yapıyor aslında. Valla çok üzülüyorum canım benim ya istiyorum ki herkes güçlü olsun kimse bizi kadınları üzemesin. Dimdik duralım herkesin karşısında vay efendim beyfendi tınlamıyor mu hay hay kapı orda diyebilelim. Hayat göze alamadıklarımdan dolayı zor oluyor.

İnan okumadım :KK43: çok sıkıldım... çok saçma... tanımadığın insan için bu kadar yazmak. Fayda sağlamak için olsa anlarım da . Haddin olmayan konu üzerine bu kadar düşmen... inan okumadım.
Valla konularini hatirlamiyorum ama, düşman basinasin oyle diyim .sen kocani birakmasanda 'kocan seni birakicak 'ki zaten sana sen bilirsin demis evi terkettiginde öyle birsey gördüm.🤓 Bu davranislarini torpulemedigin surece 7 kocada yapsan hep ayni sorununlari yasayip burda konu acacaksin

Bu kadın bana zamanında çook yardım ettiğimiz ancak şimdilerde nankörlüğün adeta dünya üzerindeki şubesi gibi hareketler eden birini hatırlatıyor. Jsjsj

Lütfen boşanma, dul derler sana ayyyyy ne kadar kötü bişi. Sonra hayatına erkek girmez erkeksiz falan kalırsın ayy düşünemedim bile.

Konuyu okuyup cidden düşünen kadınlara ithafen; evden çantamı alarak kaçtım. Evet resmen kaçtım çünkü korkunç şeyler yaşadım. Davalar açıldı, eşyalarımı aldım. Sonra da o eşyaları ihtiyacı olan insanlara dağıttım. 2 seneye yakın uğraştım ama değdi mi? Valla değdi. Sokaktaki titreyen hayvancağızlara yar olsun o itlere yar olmasın diye yaptım.
Hayatım genel olarak hala sallantılı ama tabi ki rayına giriyor. Bazen kabus görüyorum hala o evde olduğuma dair, uyanınca o kadar seviniyorum ki kendime. Yeni yeni insanlar tanıdım, yeni yeni normal adamlarla konuştum. Hayat aşırı hızlı ve tahmininizden daha dallı budaklı.
Sor bana pişman mıyım yahu? Vallahi değilim. Oh.

Dün bir de bir daha konu açmam da demiyor. Açarsam rahatsız olanlar yorum yapmasın diyor. Rahatsız olan dediği de tüm forum he. :deli:
Artık konudan engelleme diye bir özellik çıktı, kullanabilir. Şahsen maveranın konusuna mesaj yazmazsam bi tarafım eksilmez. Kendisini tanımayan insanlar ile yeni bir başlangıç yapabilir, kısır döngüye de girebilir, zevkle izlerim. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X