Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu az önce soruyordunuz boşanma ile ilgili. Kavga mı ettinizBoşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Şu an wp dan yazar giibi yazıyorum size. Boşanıp boşanmamak umrunda değil gibi konuşuyor yanımda bana bırakıyor ben kararlıyım ama ne yapamam lazım şimdi çekip çıkayım mı ? Yarını mı bekleyeyim ?Nasıl oldu az önce soruyordunuz boşanma ile ilgili. Kavga mı ettiniz
Siz gitmeyin evden o gitsin. Bu arada da avukatla görüşürsünüzŞu an wp dan yazar giibi yazıyorum size. Boşanıp boşanmamak umrunda değil gibi konuşuyor yanımda bana bırakıyor ben kararlıyım ama ne yapamam lazım şimdi çekip çıkayım mı ? Yarını mı bekleyeyim ?
Ev onun evi gitmeye niyeti yok. Gitmez yani. Sana bıraktım diyor.Siz gitmeyin evden o gitsin. Bu arada da avukatla görüşürsünüz
Boşanıyorum diye çıkmayın evden önce bi sakinleşin bi avukat ile görüşmenizi öneririmBoşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Ev onun evi gitmez.Ciksin gitsin madem beyefendi evden. Bi de bi sakin ol bacım ya
Şu an wp dan yazar giibi yazıyorum size. Boşanıp boşanmamak umrunda değil gibi konuşuyor yanımda bana bırakıyor ben kararlıyım ama ne yapamam lazım şimdi çekip çıkayım mı ? Yarını mı bekleyeyim ?
Yok gayet maç izliyor boşanalım yarın gidelim dedim. Klasik kavgalarımızdan sanıyorSize şiddet uygulamıyorsa kaçar gibi gitmenize gerek yok, şiddet varsa polis çağırıp onların eşliğinde eşyalarınızı alıp gidin.
Ev onun evi gitmez.
Ev onun gitmez. Maç izliyor sıkıntısızSiz niye cekip gidiyorsunuz? O gitsin
Yani gitmez o . Benim isteğim bir hafta kalıp eşyalaırımı toplamak çeyizlerimi vs.Ev sizin birlikte oturduğunuz eviniz onun evi diye bir şey
AilemeO gitsin ne alayim derdi kalmaz sen nereye gideceksin ?