• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gayet maç izliyor boşanalım yarın gidelim dedim. Klasik kavgalarımızdan sanıyor
E o zamanzaman acil yardım eşyalarım ne olacak demenize ne gerek var? Toplayın eşyalarınızı çağırın aileden birini yardım etsin alın gidin. Eşyadan kastınız ne tabi o önemli. Kiyafetse valizleri yapın alın gidin işte. Mobilyaysa zaten nakliye ayarlamanız gerekir o da bu saatte ve hemen olmaz, sonra halledersiniz.

E o zamanzaman acil yardım eşyalarım ne olacak demenize ne gerek var? Toplayın eşyalarınızı çağırın aileden birini yardım etsin alın gidin. Eşyadan kastınız ne tabi o önemli. Kiyafetse valizleri yapın alın gidin işte. Mobilyaysa zaten nakliye ayarlamanız gerekir o da bu saatte ve hemen olmaz, sonra halledersiniz.
Mutfak çeyiz kıyafetlerim yatak odasını ben aldım mesela. Her şeyim...

E o zamanzaman acil yardım eşyalarım ne olacak demenize ne gerek var? Toplayın eşyalarınızı çağırın aileden birini yardım etsin alın gidin. Eşyadan kastınız ne tabi o önemli. Kiyafetse valizleri yapın alın gidin işte. Mobilyaysa zaten nakliye ayarlamanız gerekir o da bu saatte ve hemen olmaz, sonra halledersini
Durmak istemiyorsaniz gidin ailenizin yanina.
Durumun ciddiyetini belki o zaman kavrar..
Ama eşyalarım kalacak. Ya kilidi değiştirirse ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorm. Ciddi konuştum şu an evde durmam da saçma ama gitsem her şeyim burada

Tamam işte yarın arayın bir nakliye şirketini fiyat sorun, gün belirleyin, anlaşın taşıyın. Bu kadar basit. Şu an orada kalırsanız barışırsınız diye korkuyorsanız birkaç parça kiyafet alıp gidin aileniz yakınsa, eşinize de eşyalarımı alacağım birkaç gün içinde deyin. Hatta o da istiyorsa boşanmayı bu nakliye işini beraber de halledebilirsiniz.

Sakin olun alelacele evi terk etmek size hiçbir şey kazandırmaz. Hukukta evi terk eden taraf genellikle kusurlu taraf olarak kabul ediliyor. Durduk yere kazanılacak haklarınızdan olmayın. Dava açmadan bir yere gitmeyin. Nafaka vs almanızda sıkıntı yaşanabilir sonra.

E o zamanzaman acil yardım eşyalarım ne olacak demenize ne gerek var? Toplayın eşyalarınızı çağırın aileden birini yardım etsin alın gidin. Eşyadan kastınız ne tabi o önemli. Kiyafetse valizleri yapın alın gidin işte. Mobilyaysa zaten nakliye ayarlamanız gerekir o da bu saatte ve hemen olmaz, sonra halledersini

Ama eşyalarım kalacak. Ya kilidi değiştirirse ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorm. Ciddi konuştum şu an evde durmam da saçma ama gitsem her şeyim burada
Ciddiyetinizin farkına varsın istiyorsunuz anladığım kadarıyla bence valizinizi toparlamaya başlayın elbette fark edip soracaktır yavaş yavaş toparlanıyorum dersiniz

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Alabildiğini al, kalanları da mal paylaşımında alırsın zaten.
Ev onun evi gitmeye niyeti yok. Gitmez yani. Sana bıraktım diyor.
Bak şimdi sana bıraktım der, yarın mahkemede evi terketti haberim yoktu der. Sen yazışma yolu ile bunu ona söylet. Garanti olsun. Birkaç gün gitme, o işte iken yaz ona bir bahane ile, elinde delil olsun.

Bakın kaçar gibi ev terk etmeye gerek yok. Hayat filmlerdeki gibi değil, bavula üç tane kazak atıp evi havalıca terk etmek gibi olmuyor. O yüzden sakin sakin başka odada kalın bu gece. Yarın salim kafayla ne yapacağınızı düşünürsünüz. Önce avukata gidersiniz, eşyalar için nakliyeci bakarsınız, eşyaları koymak için bir yer bakarsınız. Ama sırasıyla olur her şey.
Sinirinizi, hayal kırıklığınızı görsün istiyorsunuz. Ama görmeyecek, bakın sakin sakin maç izliyor diyorsunuz. Böyle ancak siz zarar görürsünüz. Biraz pragmatist olmakta fayda var.
Valla boşanıyor olsam çöpümü bırakmam adamda. Mal canın yongası demişler. O sebeple planlı hareket etmekte fayda var diyorum.

Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
benım kuzenm çantayı alıp gelmişti istanbul a. bi süre geçti boşandılar, annesı ve babasıyla gıttı aldı herşeyını toplayıp geldiler. ama şiddet goruyordu, kız kaçmış yanı resmen. durumlat şartlar farklı olabılır. ayrıca kilidi fılan değiştiremez mahkemede belırtmıştı kuzenım durumu. her koyun kendı bacağından mantıklı dusunun , yarın karar verın bence. burda bız sıze git dersek gidecek misiniz bıze mı bağlı karar yanı? sızce bu mantıklı bı hareket mı? sebebı bıle bılmıyoruz bızler yani

Planlı hareket edin.
Ev onun derken evlenmeden önce mi almıştı?
Evlendikten sonra alındıysa miras değilse hakkınız var biliyorsunuz değil mi?

Ayrıca altınlar nerede onları da evde bırakmayacaksınız herhalde? Siz bazı eşyaları aldıysanız onların faturalar nerede?

Can güvenliğiniz yoksa çıkın gidin. Böyle bir durum yoksa yerinizde kalın avukatla görüşün ve ne yapmanız gerektiğini planlayın. Kontrollü ilerleyin.

Bakın kaçar gibi ev terk etmeye gerek yok. Hayat filmlerdeki gibi değil, bavula üç tane kazak atıp evi havalıca terk etmek gibi olmuyor. O yüzden sakin sakin başka odada kalın bu gece. Yarın salim kafayla ne yapacağınızı düşünürsünüz. Önce avukata gidersiniz, eşyalar için nakliyeci bakarsınız, eşyaları koymak için bir yer bakarsınız. Ama sırasıyla olur her şey.
Sinirinizi, hayal kırıklığınızı görsün istiyorsunuz. Ama görmeyecek, bakın sakin sakin maç izliyor diyorsunuz. Böyle ancak siz zarar görürsünüz. Biraz pragmatist olmakta fayda var.
Valla boşanıyor olsam çöpümü bırakmam adamda. Mal canın yongası demişler. O sebeple planlı hareket etmekte fayda var diyorum.
Evet bu yüzden hepsi aklımda. Düğün videosunu da aldım yanımda, şu an salondayım. Dizi izliyor şimdi. Annem için dünyayı dümdüz ederim sen beni annesini silenlerden sandın herhalde filan dedi.

Planlı hareket edin.
Ev onun derken evlenmeden önce mi almıştı?
Evlendikten sonra alındıysa miras değilse hakkınız var biliyorsunuz değil mi?

Ayrıca altınlar nerede onları da evde bırakmayacaksınız herhalde? Siz bazı eşyaları aldıysanız onların faturalar nerede?

Can güvenliğiniz yoksa çıkın gidin. Böyle bir durum yoksa yerinizde kalın avukatla görüşün ve ne yapmanız gerektiğini planlayın. Kontrollü ilerleyin.
Çok teşekkür ederim. Faturaları e fatura ile çıkar muhtemelen takıların yarısı bende yarısı onun kasasında. Yarın avukatla görüşeceğim. Şimdi salona geçtim.

Evet bu yüzden hepsi aklımda. Düğün videosunu da aldım yanımda, şu an salondayım. Dizi izliyor şimdi. Annem için dünyayı dümdüz ederim sen beni annesini silenlerden sandın herhalde filan dedi.
Annesini silmesine gerek yoktu ki... Dengeyi sağlayacak ve bu sayede saygıyı koruyacaktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X