• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülmeyin. O şimdi kocasına sıcacık yemekler yapmış, yedirmiş, sofrayı topluyordur. Çay da demler birazdan.
Birkaç hafta sonra "Boşanıyorum! Eşyalarımı ne yapayım? Acil yardım!!!" başlıklı yeni konusuyla çıkagelir yine.
Nasıl bir eşya bunlar merak etmiyor değilim :KK70: Hepsi en az 150 yaşında antika diye tahmin ediyorum.

Foruma giriyorsunuz. Keşke yazılanlara cevap verseniz ?
Ben de aklıma not ettim bu üyeyi, bir dahaki konusunda yazmayacağım. Paragraf paragraf yazmışım bir de, yazık! İnsanlarla dalga geçiyor resmen. Yazmayın kızlar işte bir daha konularına, ders olsun bu da bize.

Ben de aklıma not ettim bu üyeyi, bir dahaki konusunda yazmayacağım. Paragraf paragraf yazmışım bir de, yazık! İnsanlarla dalga geçiyor resmen. Yazmayın kızlar işte bir daha konularına, ders olsun bu da bize.
Aynen yazınca hoşuna gidiyor.
Egosu oksaniyor.
Bir kaç kere yazdıktan sonra vazgeçtim ben.
Sırf diğer üyelerin yorumunu okumak için bakıyorum 😉

Kız Rosa valla yorum da yapmayacam yetti gari. 😬

Yapma anacım, yapma. Böyle konulara yapmayalım vallahi. :KK14: Zarif parmaklarımıza yazık.
Parmaklarimizin zarifligi mi kaldı nasır tuttu bunlara laf anlatcaz diyE.

Onlarsa buraya konu açtıktan sonra kocalariyla jakuzide meyve kokteyllerini yudumluyorlar

Parmaklarimizin zarifligi mi kaldı nasır tuttu bunlara laf anlatcaz diyE.

Onlarsa buraya konu açtıktan sonra kocalariyla jakuzide meyve kokteyllerini yudumluyorlar
Ben hiç sinirimi bozmuyorum valla. Yapıyorum french presste kahvemi, koyuyorum yanına limonlu kekimi. :kk77:
Bana ne ayol sanki ben mi koca boşuyorum? Erken yaşlanamam valla, onca c vitamini serumları, asitler vs. boşa gider, bir sürü para veriyorum. :KK8:

Ben hiç sinirimi bozmuyorum valla. Yapıyorum french presste kahvemi, koyuyorum yanına limonlu kekimi. :kk77:
Bana ne ayol sanki ben mi koca boşuyorum? Erken yaşlanamam valla, onca c vitamini serumları, asitler vs. boşa gider, bir sürü para veriyorum. :KK8:
Ya sana bayılıyorum ya 😅😅😅

Nasıl bir eşya bunlar merak etmiyor değilim :KK70: Hepsi en az 150 yaşında antika diye tahmin ediyorum.

İnsan akşamın 9'unda kocasıyla kavga edip tam evi terk edecekken "e çamaşır makinem ne olacak" diyorsa evi terk etmek için ertesi gün bir avukatla görüşmeyi de bekleyebilir herhalde. Ama o zaman da olayın heyecanı kalmaz :(

İnsan akşamın 9'unda kocasıyla kavga edip tam evi terk edecekken "e çamaşır makinem ne olacak" diyorsa evi terk etmek için ertesi gün bir avukatla görüşmeyi de bekleyebilir herhalde. Ama o zaman da olayın heyecanı kalmaz :KK43:
Şaka gibi cidden girip hiçbirşey yazmamış bende üzülmüştüm durumuna merak etmiştim yıkıldım

Geldim geldim.
O akşam eşimi avukat ile görüştürdüm. Görüştürdükten sonra annenleri ara çıkmadan bilsinler geleceğini dedi. Her neyse, aradım. ( düşüncesi annemlerin saçmalamayın deyip gelmesiydi.) Annem babam gelmeden önce ilk defa kısa bir süre ağladığını fark ettim, yani hüngür hüngür değil erkeklerin sesi gider ya öyle. Beni iki cümleye sattın , ucuza gittim. dedi. Annesinin sözleri için ayrıldığımı ima etti. Annem ile babam ilk defa kalkıp böyle bir durumda evime geldi.Ve evliliğimin başından beri olan durumu konuştuk. Her şeyi anlattım, yok erkek tarafı büyütür çocuğu vs.
Hemen hemen her şeyi söyledim.
Şu an bir şeyin çözüldüğü yok. Telefonuna bakıyorum annesiyle her gün iki kez konuşan adam konuşmuyor annesiyle 5 gündür.
Biz de iyi değiliz, zoraki durumlarda konuşuyoruz. Çünkü ilk defa ben gidip sarılmadım.
Anlaşmalı boşanmak için 1 ayımız vardı zaten. Hemen boşanamayacaktık.
Şu an ailemin gelmesi en azından konuşması da aileme atılabilecek suçlamaları engellemiş oldu. Ailesi destek oldu ayrılmasına sebep oldu gibi iftiraları yani.

Hanımlar durum böyle. Sizi seviyorum destekleriniz her zaman çok kıymetli.
Burada size aktaramadığım ayrıntılar var hayat bu. Ama bir şey düzelmiş değil. Sadece anne baba yanında pozitif gibi gözüktüğünden bir şeyler ısrarla ben çekip gidicem demedim.
Şu an izliyoruz birbirimizi.

Burada başka konuları görüyorum, gaybı Allah bilir. Öyle ki benim durumumda olup çocuk sahibi olanların da sonu ayrılık oluyor gibi.

Sizin kadar gerçeği görüyorum, sadece harekete geçmek düşünce hızıyla eş değil.

Bana kızmayın. Arkamı döndüğümde kendimi suçlamak kendimle savaşmak veya keşkem olsun istemiyorum. Olacağını sanmıyorum. Sadece inşaallah çok az daha zaman.

Durumum bu.

Geldim geldim.
O akşam eşimi avukat ile görüştürdüm. Görüştürdükten sonra annenleri ara çıkmadan bilsinler geleceğini dedi. Her neyse, aradım. ( düşüncesi annemlerin saçmalamayın deyip gelmesiydi.) Annem babam gelmeden önce ilk defa kısa bir süre ağladığını fark ettim, yani hüngür hüngür değil erkeklerin sesi gider ya öyle. Beni iki cümleye sattın , ucuza gittim. dedi. Annesinin sözleri için ayrıldığımı ima etti. Annem ile babam ilk defa kalkıp böyle bir durumda evime geldi.Ve evliliğimin başından beri olan durumu konuştuk. Her şeyi anlattım, yok erkek tarafı büyütür çocuğu vs.
Şu an bir şeyin çözüldüğü yok. Telefonuna bakıyorum annesiyle her gün iki kez konuşan adam konuşmuyor annesiyle 5 gündür.
Biz de iyi değiliz, zoraki durumlarda konuşuyoruz. Çünkü ilk defa ben gidip sarılmadım.
Şu an ailemin gelmesi en azından konuşması da aileme atılabilecek suçlamaları engellemiş oldu. Ailesi destek oldu ayrılmasına sebep oldu gibi iftiraları yani.

Burada size aktaramadığım ayrıntılar var hayat bu. Ama bir şey düzelmiş değil. Sadece anne baba yanında pozitif gibi gözüktüğünden bir şeyler ısrarla ben çekip gidicem demedim.

Burada başka konuları görüyorum, gaybı Allah bilir. Öyle ki benim durumumda olup çocuk sahibi olanların da sonu ayrılık oluyor gibi.

Bana kızmayın. Arkamı döndüğümde kendimi suçlamak kendimle savaşmak veya keşkem olsun istemiyorum. Olacağını sanmıyorum. Sadece inşaallah çok az daha zaman.

Durumum bu.
Kızıyorsunuz ama, her sıkıntıda buraya koşmak boşa değil. Hiç tanımadığım insanların nasıl içtenlikle derdi dertlendiğini görüyorum.
Bir arkadaşımın söyledikleri nasıl kulağımdaysa sizlerin söyledikleri de öyle.
Sadece inanın yaşamakla yazmak arasında fark var. Ben de benim gibi birine kızardım. Göz göre göre diye düşünürdüm.

Yazdıklarınızın boşa gittiğini düşünmeyin, hepsi beni güçlendiren düşünceler. Benim kendimi sevmeme yönelik düşünceler. Ve öyle de oluyor.

İnanın her kavga sonu kendini yok sayan ben olurdum. Evliliğimin 11. ayında öyle değil.

Sizler destekçimsiniz, buraya içtenliğimle yazıyorum. Çok eşim dostum var ama burası başka. Bana kızmayınnn.

Geldim geldim.

Durumum bu.
Bence iyi yapıyorsun, ama aileni suçlama nedeni zaten sindirmek, ailen '' Aman yapmayın yuvanızı yıkmayın. '' diye yaklaşmasın sırf suçlanmamak için. '' Gerekirse biter, insanlar 3 çocukla boşanıyor ne ki?'' desinler. Aksi onların ekmeğine yağ sürmek olur.

Günaydın Maveracım,
ne için kendini suçlayacağını,keşken olacağını düşünüyorsun?
Günaydın :) eşim o gün konuştuğunda, annemin sözleri için benden vazgeçiyorsun gibi yaklaştı.

Annemle babamın gelmesi etken oldu aslında. Onlar konuşmaya geldiği halde yok kalkın gidiyoruz diyemedim.

Sadece annesi ablası karşımda olup, eşim yanımda olduğu halde ben bu evlilikten geçseydim keşkem olurdu.

Ama eşimin yaklaşımı şu oldu;

Kv dedi ki sen ev anahtarını bilerek kaybettin yedeğini görümcenden almak için.

Eşim dedi ki: bilerek kaybetmemiş olabilirsin ama evet mavera, sen istemiyordun ablamda olmasını.

9 ay önce yaşadığım mevzular bugünler açıldı.
Annesinden duymak istemediklerimi duyduğumda eşime, bunlar yanıma mı kalacak dedim.

O, ben annemin saçının teli için dünyayı düz ederim dedi.

Ben ne istedim o ne dedi??

İşte bu yüzden keşkem olmayacak. Ama anne banamın yanında kendini savunduğu için ben beklemedeyim şu an.

Bence iyi yapıyorsun, ama aileni suçlama nedeni zaten sindirmek, ailen '' Aman yapmayın yuvanızı yıkmayın. '' diye yaklaşmasın sırf suçlanmamak için. '' Gerekirse biter, insanlar 3 çocukla boşanıyor ne ki?'' desinler. Aksi onların ekmeğine yağ sürmek olur.
Evet doğru. Ama zaten kalkarken kararınız ne saygı duyarız dediler.
Ailemin yanımda olduğunu çok iyi biliyor.
Ailem hissettirdi. Sadece pozitif birkaç cümle ile boşanma kararı ile bizim ilişkimiz yok u gösterdiler. Çünkü kv nin amacı oğluna oğlum karşı taraf sizin evliliğinizi bozuyor , karın annesinin ağzına uyuyor u empoze etmekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X