Heee tamam, anladım. İlk tecrübemdi, öğrenmiş oldum.Mavera barıştım demez ima eder ama bosanicam diye net yazar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee tamam, anladım. İlk tecrübemdi, öğrenmiş oldum.Mavera barıştım demez ima eder ama bosanicam diye net yazar
Aynen öyle alıştık bizler esip gurler rüzgarında bizi de savururMavera eser gürler geri barışır yormayın kendinizi kızlar .![]()
Bir de “sorun eşinde , kv de değil“ deyince az hakaret işitmemiştikAynen öyle alıştık bizler esip gurler rüzgarında bizi de savurur
Sil baştan bi daha
Maverazedeler bizler aynen az.laf yemedikBir de “sorun eşinde , kv de değil“ deyince az hakaret işitmemiştik.
Hele sen az kovulmadın konularındaMaverazedeler bizler aynen az.laf yemedik![]()
Aynen valla ondan kapıdan kovulup bacadan giriyorumHele sen az kovulmadın konularında![]()
Aynen öyle yapacak birsey yok kendi bilirAynen valla ondan kapıdan kovulup bacadan giriyorum
Bana iyi kızıcak inan ki yazmayım diyorum bi laf eder canımi sıkmaya değmez diyorum ama olmuyor aynı şey konuda yazdıkları da sonradan kivirmaları da aynı ve burda herkes iyi niyetli yorum yapıyor özellikle bilmeyenler boşa çabaları oluyor dayanamıyorum yazıyorum
Aslında kovulan biri olarak Bana ne demek gerekte diyemiyorum kandıriliyoruz iste sonunu bile bile destan yazıyoruz bak şimdi ne yazmış salin konumu demiş dalga geçer gibi resmen neyse sen ben bir kaç arkadaş alıştık bu duruma diyecek söz laf yok hayat onun hayati
Inanıyoruz Mavera inanıyoruz.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah. Bir şeyleri kısa kestirip atsam ani olacaktı. Daha herkes araya girmeye çalışacaktı veya biz geri dönecektik vs, ama şu an çok uzun olmadan zamana yayıldı. Sindire sindire. Yaşayarak görüyorum bu adam hatasını telafi nasıl ediyor nasıl etmiyor? Ben adım atmadan biz mutlu olamıyor muyuz? Ailesiyle iletişimim hiç olmadan ne kadar nefes alabiliyoruz? Bunların hepsini yaşayarak görüyorum.
İnanın bundan önceki konularımdan sonra hemen adım atardım dayanamazdım . Şu an öyle değilZ
Sen birkez kararlı olup rest çeksen varya peşinde koşar o adam.Dik durmak aynı evde konuşmamak degil. Senin şimdiye yüz kez kıyameti koparman gerekiyordu.Üzgünüm ama daha çok konu açarsın gibi hissediyorum. İnşallah yanılırımHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah. Bir şeyleri kısa kestirip atsam ani olacaktı. Daha herkes araya girmeye çalışacaktı veya biz geri dönecektik vs, ama şu an çok uzun olmadan zamana yayıldı. Sindire sindire. Yaşayarak görüyorum bu adam hatasını telafi nasıl ediyor nasıl etmiyor? Ben adım atmadan biz mutlu olamıyor muyuz? Ailesiyle iletişimim hiç olmadan ne kadar nefes alabiliyoruz? Bunların hepsini yaşayarak görüyorum.
İnanın bundan önceki konularımdan sonra hemen adım atardım dayanamazdım . Şu an öyle değilZ
İyi bir aileden geldim, steril büyüdüm, 20 li yaşların başında böyle birtakım saçma düşüncelerim vardı, o da ataerkil bir yapıdan gelmemizden, annelerimizin tam bir paşa annesi olmasından kaynaklı idi. Eşitlik birçok yere gelmiş, ama erkek kardeşlerimizin yere attığı donlara, babamızın koltuk arasına sıkıştırdığı çoraplara gelmemişti.Benim mutfak yolundan gelip salona oturup kızlarından su isteyen amcam var.
Daha güzeli, anasından bu hizmeti görmemiş olması.
El bebek gül bebekten kastını anlıyorum, ailesi tabi ki seviyordur, hatta erkek kardeşinden ayırmazlar çoğu konuda, ama ataerkil öğretiler.. Hepsi temizlenmiş değil. Muhtemelen bu aralarındakini evliliğin ilk yıllarındaki basit anlaşmazlıklar olarak görüyorlar, damatlarının yaptıklarını oğulları etse dert etmeyecekler, belki onlar da gelini kötü bilecek, oğlumuzu bizden koparıyor diyecekler. Yine de '' Bunlar da dert mi, ellerde ne herifler var, otur yuvanın başında. '' dememişler neyse ki, kararı kızlarına bırakmışlar.Gerçi bizimkiler yapamıyorsanız bindir arabaya bi zahmet, gelsin demişti. Ortada bu kadar büyük şeyler yoktu, sadece normal konuşuyorduk.
Sana neler derdim ama neyse :) normalde karşımda kekeleyecek insanlar gelip burda ahkam kesiyor, bu hakkı ben verdim o yüzden bir şey demiyorum.Çok ezik bir karaktersiniz. Bir duruşunuz yok, bu yüzden ne aile ne koca ciddiye alıyor. Bari burada zırt bırt konu açıp da insanların parmaklarını yormayın. Ne de olsa hepsi boşa gidiyor. Sizin artistliğiniz sanalda.
Sana neler derdim ama neyse :) normalde karşımda kekeleyecek insanlar gelip burda ahkam kesiyor, bu hakkı ben verdim o yüzden bir şey demiyorum.
:) biraz mahalle jargonu, birazcık plaza ağzı biraz psikolog edası ile ortaya farklı bir cevap çıkmış. Böyle yorumlara sahip olan kişilerin burada, çok güçlü kadınlar olduğu düşünülüyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İpek kirpik, siyah saç ve 10 adet kırmızı gül ile sizi uğurluyorum.Birincisi ben sizi tanımam etmem;sadece buraya belli zaman dilimlerinde bakan biri olarak acizliğinize üzüldüm. Yorumları ve konularınızı kurcalayınca iflâh olmayacak biri olduğunuzu anladım. Siz kimsiniz ki karşınızda kekeleyeyim hem? Daha doğrusu kendinizi ne sanıyorsunuz ki böyle bir cümle kurabiliyorsunuz? Kişiliğinizi zedeleyen insanlara diyin diyeceğinizi ama arkasında durun.
Çizdiğiniz profile bir uzaktan bakın, karşımda olsanız kekelemem ki sadece kahkahayı basar geçerim. Muhtemelen bir konunuza daha denk gelirsem kahkahayı basıp geçeceğim gibi. Siz kendi hikayenizde özne olabilmiş misiniz? Kararlarınızdan her zaman taviz veren bir insansınız, aldığınız kararlar naylon. Yeri gelmiş tükürdüğünüzü de yalamışsınız. Öz saygınız olsun, kendinize değer verin, siz vermezseniz kimse sizi değerli görmez, değer de vermez. Bırakın ezikliği ve acizliği. Ezik bir kadın olmaktansa, alnı ak başı dik boşanmış bir kadın olun. Ha bunun için de bekleyip bir şey görmeye gerek yok, kör olsa koklayarak hemen kararını verirdi.
Ben sizin konulariniza hiç yorum yapmadım şimdiye kadar. Size bi garezim yok. Hanımefendinin üslubu sert ve acımasız evet, ama lütfen bu söylediğimi bi laf sokma olarak değil de samimiyetle dile getirilen bi izlenim olarak alın: dışarıdan gerçekten bu hanımefendinin söylediği gibi görünüyosunuz. Yukarıda da söylemişsiniz zaten bu hakkı ben verdim diye. Burda sizi hayatlarında hiç görmemiş kadınlara size "ezik" diyebilecekleri bi izlenim yaratmışken, aynı evin içinde yaşayıp sürekli boşanma blofunu oynadığınız bi adama kimbilir nasıl bi izlenim yaratmissinizdir ki size böyle davranabiliyo?:) biraz mahalle jargonu, birazcık plaza ağzı biraz psikolog edası ile ortaya farklı bir cevap çıkmış. Böyle yorumlara sahip olan kişilerin burada, çok güçlü kadınlar olduğu düşünülüyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İpek kirpik, siyah saç ve 10 adet kırmızı gül ile sizi uğurluyorum.