Dop nedir ben hala anlamadım yaaaYa o kadar Umut oluyor ki bu mesajmerhabaaa bebiş hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin ben dün dpo 7ydim fena bir adet ağrısı gibi ağrım oldu dün sabah ateşimi ölçmüştüm hatta 35.6 çıktı neyse o ağrı devam etti ama böyle sabahtan akşama kadar sürmedi birkaç saat sonra geçti. Akşam sol tarafımda böyle batma gibi bir şey vardı çok az az bugün dpo 8 alt karında böyle batma çekilme gibi bir şey var ateşim 37.1 olabilir mi acaba diye düşündürdü bu mesaj
Yaaa birşey demek istiyorum kahverengi lekem var eğer bebek varsa bu kadar erken yerleşme lekesi olur muOlabilir ne güzel ateşiniz de yükseliyor :) bana haber vermeyi unutmayın sakın merak ederim
Kahverengi lekelenmem var şuan da belirti olabilir miiiiiiBugün tekrar idrar testi yap bence
Pozitif görürsen de testlerle hiç uğraşma direkt kan ver
Normalde bu hafta sonu regli olman gerekiyor ama çatlama günümü bilmiyorum diyorsun regli günü haftaya kaymış olabilir
Herkeste yerleşme ağrısı, kanaması olacak diye bir şey yok
Zaten regli öncesi de hafif ağrılar olduğu için çok ayırt edilmiyor
Ben mesela olan ağrılardan hiç anlamamıştım yerleşmeyi
İnşallah testte gözüktüğü gibi gerçekte de vardır
Yumurtlama sonra günler.Dop nedir ben hala anlamadım yaaa
Heee teşekkür ederim çok sağolunYumurtlama sonra günler.
Çatlama günü dpo0
Ertesi gün dpo1 o şekilde regle kadarki günler
Yumurtlamadan sonra geçen günDop nedir ben hala anlamadım yaaa
Ayy Allah razı olsun canım ya çok mutlu oldum çok yanlış anlamazsanız numaramı versem size de ordan detaylı konuşsak
Teşekkür ederimYumurtlamadan sonra geçen gün
Ay maşallah aman aman iyi olun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKonuşmaları bu platform dışına taşıyınca üyeliği kapatıyorlar, kriterler tam ne bilmiyorum ama
İstediğinde özel mesaj gönderebilirsin canım
Hamileliğimi dinlenerek geçiyorum, çalışmıyorum, bol bol müsait zamanım var
Her zaman destek olmaya çalışırım
Çokkk teşekkür ederiiimOlabilir ne güzel ateşiniz de yükseliyor :) bana haber vermeyi unutmayın sakın merak ederim
Kahverengi lekelenmem var şuan da belirti olabilir miiiiii
Ay maşallah aman aman iyi olun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahyaa bilmiyordum öyle birşey olduğunu da özelden yazarım o zaman
Yaa az az ama işte doktoru aradım atayım diye hiç yanaşmadı anlamıyorum bu kadını daÇatlama için iğne kullanınca uygulamalardaki beklenen regl günü pek doğru olmuyor o yüzden güne pek takılma canım
Şu an yaşadığın yerleşme kanaması olabilir tabii ki
Önemli olan miktarının az olması ve maksimum 1- 2 gün sürmesi
İnşallah seninki de öyle olur
Amin inşallah
Cinsiyeti belli mi sizin minnoşunÇatlama için iğne kullanınca uygulamalardaki beklenen regl günü pek doğru olmuyor o yüzden güne pek takılma canım
Şu an yaşadığın yerleşme kanaması olabilir tabii ki
Önemli olan miktarının az olması ve maksimum 1- 2 gün sürmesi
İnşallah seninki de öyle olur
Yaa az az ama işte doktoru aradım atayım diye hiç yanaşmadı anlamıyorum bu kadını da
Aynen öyle aynennnn bugün yapmadım daha eczaneden aldım sımdı çalışıyorum müsait an kolluyorumBugün tekrar idrar testi yaptın mı
1- 2 gün kanamayı takip edip kan verirsin olmadı
Doktorlar regli günü geçmeden pek oralı olmuyor
Yaa Allah bağışlasın maşallah
Aynen öyle aynennnn bugün yapmadım daha eczaneden aldım sımdı çalışıyorum müsait an kolluyorum
Yaa Allah bağışlasın maşallahsağlıkla bereketle gelsin minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?