- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 30
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Eczaneden alabilecegim bir ilacmi cnm ogenetikle çok alakalı çatlaklar. ben göbişime roc çatlak önleyici kremini kullanmıştım bacaklarıma bebe yağı kullandım çok sukur çatlağım yok gibi minik 2-3 tane var sizin biraz erken baslamış sanki lireac daha iyi diyorlar.
evet bildiğimiz vazelinYorunlarnz icin tsk ederm kizlar yardmnz oldu cok annemde var genetik bizde vazalin bildigimiz vazalin dimi
Ben lazeri ilk defa duyuyorum. Hamileyken lazer oluyomu ? Yoksa doğumdan sonra mı?Çok moralim bozuluyor herseyi kullanicam olmazsa lazere giricem o tedavi iyi diyorlar dogrumu kızlar
genetikle çok alakalı çatlaklar. ben göbişime roc çatlak önleyici kremini kullanmıştım bacaklarıma bebe yağı kullandım çok sukur çatlağım yok gibi minik 2-3 tane var sizin biraz erken baslamış sanki lireac daha iyi diyorlar.
Yoook canm dogumdan sonra bende öyle duydumBen lazeri ilk defa duyuyorum. Hamileyken lazer oluyomu ? Yoksa doğumdan sonra mı?
Merhaba ben bu hafta kullanmaya basliycam. Doktorum lierac tavsiye etti. Kardeşim de badem yağı ve kakao yağını karıştırıp kullan dedi ve bol su icmem gerektigini soyledi. Sizde çok erken başlamış çatlaklar. Stres yapmayın insallah daha fazla artmaz.Selam arkadaslar ben 3.5 aylik hamileyim ve eczaneden bio-oil aldim çatlaklarım icin 1 aydir kullanıyorum bir faydasini görmedim çatlaklar için neyi önerir siniz çok canm sıkılıyor gordukce çatlaklara ne iyi gelir bilgisi olan varsa yazabilirmi çatlaklariniz oldumu olduysa ne kullandiniz..(Kırmızı Çatlakalr)
sen kac aylik hamilesin canm ki hmm dedigin ilacı netten arastricm ewet badem kakao yagini karistrp surmemide soylemislerdi onuda denicem bio oil bitince gider insalalh sendede varmi benm yanlarmda ve koltuk yanlarmda olduMerhaba ben bu hafta kullanmaya basliycam. Doktorum lierac tavsiye etti. Kardeşim de badem yağı ve kakao yağını karıştırıp kullan dedi ve bol su icmem gerektigini soyledi. Sizde çok erken başlamış çatlaklar. Stres yapmayın insallah daha fazla artmaz.
Şimdi dedigin ilacin fiyatına baktm cnm 85 yazıyor kullandikyan sonra bana yazarmsn fayda etminetmedi bilgim olsunMerhaba ben bu hafta kullanmaya basliycam. Doktorum lierac tavsiye etti. Kardeşim de badem yağı ve kakao yağını karıştırıp kullan dedi ve bol su icmem gerektigini soyledi. Sizde çok erken başlamış çatlaklar. Stres yapmayın insallah daha fazla artmaz.
Olamdiysa bi gerek yok cnm bende genetik yaa oluo boyle ilk hamileelgimVazelin zararlı diye okumuştum. Yine de bir araştırın önce:) ben risk alıp hiçbir şey kullanmadım çok şükür olmadı çatlak
Ben 21. Haftamdayim canim, ben de henüz çatlak oluşmadı. Bu haftadan sonra başlayabilir dedi doktorum. Eczacı da bahsettiğim kremi düzenli kullanirsam çatlağı en aza indireceğini söyledi.sen kac aylik hamilesin canm ki hmm dedigin ilacı netten arastricm ewet badem kakao yagini karistrp surmemide soylemislerdi onuda denicem bio oil bitince gider insalalh sendede varmi benm yanlarmda ve koltuk yanlarmda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?