Acil Yardim Gerekli...

Ben 5 aylık hamileyim lierac kullanıyorum göbeğim çok büyümesine rağmen çatlağım yok. Umarım olmaz da. Öneriririm.

Şimdi dedigin ilacin fiyatına baktm cnm 85 yazıyor kullandikyan sonra bana yazarmsn fayda etminetmedi bilgim olsun
Yarin basliycam tabi canim kullanınca bilgilendiririm seni. Bizde de çatlak genetik maalesef. Yalnız lazere doğumdan sonra gitmen daha iyi olur. Allah korusun bebeğe zarar verebilir

Yarin basliycam tabi canim kullanınca bilgilendiririm seni. Bizde de çatlak genetik maalesef. Yalnız lazere doğumdan sonra gitmen daha iyi olur. Allah korusun bebeğe zarar verebilir
Tabi dogumdan sonra giricm cnm dedigin gibi bebege zararli biktm ya annemde önceden olmus hic bisey kullanmmams simdiki hali beter ebnde oyle olurum diye korkuyorum

Tabi dogumdan sonra giricm cnm dedigin gibi bebege zararli biktm ya annemde önceden olmus hic bisey kullanmmams simdiki hali beter ebnde oyle olurum diye korkuyorum
Benim annem de öyle canım karnı çok kötü gözüküyor, bizde de genetik olduğu için tedbirini almak gerekiyor. Sen hamilelikten önce çok mu zayıftın?

Ben de öyleyim canım, belki çok zayıfsan ve birden kilo aldınsa ondan çatlakların erken başlamıştır diye düşündüm canım.
Yook yaa nerde keske olsamm annem ilk bebegini 18 yasinda aldi kocagina bende 21 de alacam inşallah o yasta baslamis bende catlaklari 2 kat artms ama 3. Kardesimde olmadi

Yook yaa nerde keske olsamm annem ilk bebegini 18 yasinda aldi kocagina bende 21 de alacam inşallah o yasta baslamis bende catlaklari 2 kat artms ama 3. Kardesimde olmadi
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah çok fazla çatlak oluşmadan tamamlarız bizlerde hamileliğimizi :)

Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah çok fazla çatlak oluşmadan tamamlarız bizlerde hamileliğimizi :)
Esimde dert etmiyo ama ben gorunusunden sıkılıyorum tamamlarz insalalh 3 bucuk ay oldu dahaaa oooooooooooooo yolumuz uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…