Birkaç gün daha bekleyin bu sürede de iki günde bir kan verin. Yeni oluşuyor olabilir gebeliğiniz. Henüz erken olabilir. Bekleyin bakalım, her şey gönlünüzce olsunUltrason kağıdımda ektedir.
Arkadaşlar benimde reglime 5 gün var az önce test yaptım böyle çıktı ihtimal varmi?Ultrason kağıdımda ektedir.
Amin inşallah ilk defa bu kadar umutlandım ama hayal kırıklığı oldu sonucu paylaşırım mutlaka:)Birkaç gün daha bekleyin bu sürede de iki günde bir kan verin. Yeni oluşuyor olabilir gebeliğiniz. Henüz erken olabilir. Bekleyin bakalım, her şey gönlünüzce olsun
Amin inşallah ilk defa bu kadar umutlandım ama hayal kırıklığı oldu sonucu paylaşırım mutlakaBirkaç gün daha bekleyin bu sürede de iki günde bir kan verin. Yeni oluşuyor olabilir gebeliğiniz. Henüz erken olabilir. Bekleyin bakalım, her şey gönlünüzce olsun
Beta hcg çok düşük yani betaya göre 1.2 ise negatif demektir. Regliniz 2-3 gün geciktiyse betanın daha yüksek olması beklenir. Hani bizler doktor değiliz tabikii ama kese görünüyor sanki yukarıda ama belki boş gebeliktir doktor da öyle görüp sizi umutlandırmak istememiştir. Şimdş kendimce yorumladım
Teşekkür ederim canım bakalım haftaya kesinleşir birde tuhaf bir olay yaşadım kan vermeme rağmen sisteme idrarda diye girmişler iyice şaşırdım şüphelendim o yüzdenBeta hcg çok düşük yani betaya göre 1.2 ise negatif demektir. Regliniz 2-3 gün geciktiyse betanın daha yüksek olması beklenir. Hani bizler doktor değiliz tabikii ama kese görünüyor sanki yukarıda ama belki boş gebeliktir doktor da öyle görüp sizi umutlandırmak istememiştir. Şimdş kendimce yorumladım ama kafanız karışsın da istemem
Benimde aynısı çıktı kart testlere güvenim kalmadı resmen ama inşallah vardır canım herşey gönlüne göre olsunArkadaşlar benimde reglime 5 gün var az önce test yaptım böyle çıktı ihtimal varmi?
Regl mi oldun canım? İnşAllah sevinirizBenimde aynısı çıktı kart testlere güvenim kalmadı resmen ama inşallah vardır canım herşey gönlüne göre olsun
Yok 17 sinde olmam gerekiyor Du ama 2 gün geciktim yukarıda testlerini ultrasonu paylaştım ama hamile değilsin dedi doktorRegl mi oldun canım? İnşAllah sevinirizBenim geçen ayda böyle oldu ama regl oldum 5 gün gecikmişdim. Şimdi yine korkuyorum
Yok 17 sinde olmam gerekiyor Du ama 2 gün geciktim yukarıda testlerini ultrasonu paylaştım ama hamile değilsin dedi dok
Regl oldunuzmu acabaYok 17 sinde olmam gerekiyor Du ama 2 gün geciktim yukarıda testlerini ultrasonu paylaştım ama hamile değilsin dedi doktor
Kuzum ben göremedim ama 4-5 gün bile erken şöyle 1-2 gün kala tekrarla benceKızlar ovulasyonun 11.günü adete 4-5 gün var sizce birsey var mı?
Tamam kuzum çok sağol cevabın için :)Kuzum ben göremedim ama 4-5 gün bile erken şöyle 1-2 gün kala tekrarla bence
Son durumunuz nedir acaba hafif gölge var gibiTamam kuzum çok sağol cevabın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?