- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.616
- 898
Gitmek çözüm değil dediğiniz gibi durumu daha kötü hale sokabilir gitmeyecegimi soylemeliyim
lojan yada degil ikamet nerede ise orası onun evidir.Boşanmak için aynı evde yaşamak olmaz ayrıca evi yokki lojmanda kalıyor ben ondan sadece beni bosamasini istiyorum
Babam yeni vefat etticanım ya seni boşayacak olan hakim
adamdan boşamasını neden istiyorsun?
sen başvur adam ister boşanmak istesin ister istemesin sen ondan uzak ol da.
ne konular okuyoruz gözünü seveyim yangına gitme yani.
hiç samimi erkek akraban yok mu baba kuzen dayı amca vs
Haklısınız gitmemek daha mantıklı şehre gidip dilekçemi vereyim gününde de gelsin boşansinlojan yada degil ikamet nerede ise orası onun evidir.
karım evi terk etti boşanma sebebi olarak gösterilir. camur atmak için erkekler uydurur, tazminat nafaka vermemek için söylerler. ama sende karşı savuınmanı yaparsın filan
ama anlaşma boşanmada aile birliliginin derinden sarılması yıkılması diye yazılıyor. nafaka istersen o yuazılır, cocuk varsa kimdde kalacagı nasıl görüş vakti olacagı, cocıugun nafakası vs. yazılıp çiziliyor. sonra da hakim boşandım diyor. bitti.
bazı küçük yerde cort dsiye de boşuyorlar bazen gun veriyorlar. gun verirlerse atla otobuse ucaga neyse geri dön. kalma onun yanında. kararlı isen kalma. yada yanına birini al git. tek gitme.
Kendini acindiriyor yok kalbim sıkışıyor yok Akdeniz ateşim tuttu çok üzüldüm ben seni büyüttüm besledim der gibi sana o kadar şey yaptım aldığını yerdirdigini söylüyor oraya gittiğimde ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi açayım davayı gelsin bosansin millet ne demiş umrumda değil açıkçası mağdur olan kadın oluyor boşanmalarda erkek değil bu mağdurumda mağdurum diyorGitmeyin hanımefendi adam manyak yine kitler sizi.
Niyetin ciddiyse boşanma anlaşmasını getir sonra da yakamdan düş ben bir yere gelmiyorum yazın anlasın net şekilde gelmeyeceğinizi. hakaret ederse de saklayın mesajı mahkemede gösterirsiniz.
Babam yeni vefat ettierkek öyle arkamda duracak kimsem yok ki bayan bile yok kendi kendime mücadele ediyorum konuşacak kimsem yok bu konuları bir burası var işte sizlerde olmasiniz
Keşke sizin gibi düşünen biri olsa yanımdaYurtdışında yaşamasam eli maşalı tanıdıklarımı toplar gelirdim o adamın işyerini basıp ağzına s...rdık
Kızlar attığı mesajlardan biri bu
Söz veriyorum 1 hafta içinde gideriz mahkemeye, beni burda rezil etme bak çok büyük vebale girersin, eşyaların kalsın orda, millet demesin karısı kaçtı, recep ömrünce söyler durur. Hakkımı helal edeceğim sen yeterki gel. Ailemede bişey demem.
Keşke sizin gibi düşünen biri olsa yanımda
-Cebine bes kurus para koymama
-Ben seninle evlenmesem tacize ugrardin deme
-Kadinin istedigi bir sey olunca benimle beraber olursan alirim deme
-Kadinin eski evliliginden olan ogluna mal kalmasin diye kendi uzerine mal almama
-Kadina ben senden cocuk sahibi olmam deme
-Kadini daha onceden dovmus
Pazara bile giderken beraber gitme pazardan alinacak seylere karar verme kadina bunlari tasitma
.
.
.
Noktalari size birakiyorum dilediginiz gibi doldurun.
Allah razı olsun sizden. Oğlumu görmek için avukata başvurucam çünkü babası cinsel ilişki teklifinde bulunuyor benimle olursan oğlunu annenlere getiririm orada görürsün diyor iğrenç bir durum ..Bana dua edin lütfen bol bol..
sen kaç zamandır orada otuyorsun ?Haklısınız gitmemek daha mantıklı şehre gidip dilekçemi vereyim gününde de gelsin boşansin
Daha önce hiç çevremde şahit olmadım sadece aklımda kalmıştı yazayım dedim eğer aynı evde olmanız gerekmiyorsa hiç risk almayın gitmekleBoşanmak için aynı evde yaşamak olmaz ayrıca evi yokki lojmanda kalıyor ben ondan sadece beni bosamasini istiyorum
sen polis ile gitsene oglunun da alırsın. kızım sen cahil misin ? bi topla kendiniKendini acindiriyor yok kalbim sıkışıyor yok Akdeniz ateşim tuttu çok üzüldüm ben seni büyüttüm besledim der gibi sana o kadar şey yaptım aldığını yerdirdigini söylüyor oraya gittiğimde ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi açayım davayı gelsin bosansin millet ne demiş umrumda değil açıkçası mağdur olan kadın oluyor boşanmalarda erkek değil bu mağdurumda mağdurum diyor
sen polis ile gitsene oglunun da alırsın. kızım sen cahil misin ? bi topla kendini
plise git liste yap. bana bunu etti sunu etti bunu dedi onu dedi kapıyı kitledi, dövdü sövdü
kactım cocugumu da alamadım bana bunu teklif ediyor. de.
hemen şikayetci ol.avukat iste - ucretsiz barodan-kocan için evden uızaklaştırma iste- cocugunu göstgermedigini anneye muhtac yasşta oldugunu söyle- polis eşiliginde cocugumu görmek istyorum de-boşanmak istiyorum nafaka mafaka ne varsa iste.
olmadı tv ye cık.
ay ben bu kadar oldugunu bilmiyordum... ben böyle adamı yok ederim yok.
asker ise hele daha kötühayatı biter...
tv ye cık hatta sen...
Aynen öyle milletin gözünde nasıl olacağını düşünüyor bana da diyor pişman olacaksın ben sana ne kötülük yaptım ben seni zor durumdan kurtardım evlendim (sığınti besleme aldı beni tabii) boşanmak isteyen sensin ben de seni zorlayacak değilim diyor insan bir oluruna birşey der o da yok
whatsup mesj. silme. bilg. döküm cıkart. normal telden msj atıyorsa onları da silme.Keşke sizin gibi düşünen biri olsa yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?