Acil yardım hanımlar

Gitmek çözüm değil dediğiniz gibi durumu daha kötü hale sokabilir gitmeyecegimi soylemeliyim

Gitmeyin hanımefendi adam manyak yine kitler sizi.

Niyetin ciddiyse boşanma anlaşmasını getir sonra da yakamdan düş ben bir yere gelmiyorum yazın anlasın net şekilde gelmeyeceğinizi. hakaret ederse de saklayın mesajı mahkemede gösterirsiniz.

Boşanmak için aynı evde yaşamak olmaz ayrıca evi yokki lojmanda kalıyor ben ondan sadece beni bosamasini istiyorum
lojan yada degil ikamet nerede ise orası onun evidir.
karım evi terk etti boşanma sebebi olarak gösterilir. camur atmak için erkekler uydurur, tazminat nafaka vermemek için söylerler. ama sende karşı savuınmanı yaparsın filan
ama anlaşma boşanmada aile birliliginin derinden sarılması yıkılması diye yazılıyor. nafaka istersen o yuazılır, cocuk varsa kimdde kalacagı nasıl görüş vakti olacagı, cocıugun nafakası vs. yazılıp çiziliyor. sonra da hakim boşandım diyor. bitti.
bazı küçük yerde cort dsiye de boşuyorlar bazen gun veriyorlar. gun verirlerse atla otobuse ucaga neyse geri dön. kalma onun yanında. kararlı isen kalma. yada yanına birini al git. tek gitme.

Babam yeni vefat etti erkek öyle arkamda duracak kimsem yok ki bayan bile yok kendi kendime mücadele ediyorum konuşacak kimsem yok bu konuları bir burası var işte sizlerde olmasiniz

Haklısınız gitmemek daha mantıklı şehre gidip dilekçemi vereyim gününde de gelsin boşansin

Kendini acindiriyor yok kalbim sıkışıyor yok Akdeniz ateşim tuttu çok üzüldüm ben seni büyüttüm besledim der gibi sana o kadar şey yaptım aldığını yerdirdigini söylüyor oraya gittiğimde ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi açayım davayı gelsin bosansin millet ne demiş umrumda değil açıkçası mağdur olan kadın oluyor boşanmalarda erkek değil bu mağdurumda mağdurum diyor

Babam yeni vefat etti erkek öyle arkamda duracak kimsem yok ki bayan bile yok kendi kendime mücadele ediyorum konuşacak kimsem yok bu konuları bir burası var işte sizlerde olmasiniz

Yurtdışında yaşamasam eli maşalı tanıdıklarımı toplar gelirdim o adamın işyerini basıp ağzına s...rdık

O kadar helallik düşünen adam başta size o kadar çektirmez. Hak helal etmesi gereken biri varsa o sizsiniz zaten. Yem atıyor, duygu sömürüsü kimbilir ne planı var? Gitmeyin, hiç güven vermiyor.

Keşke sizin gibi düşünen biri olsa yanımda

Türkiye'deyken bir doktorla flört ettim kısa bir süre. Yurtdışına sonradan göç ettim bu arada yurtdışı doğumlu vb değilim.

Neyse, bu çocuk çok çok kibardı anası babası falan çok efendi tipler. Bir gün ziyaretine gittim hastanede baktım bizimkinin yüzü al al mor mor. Ne oldu dedim, bir hasta çok kavga etmiş olay çıkarmış bizimkine de bağırıp çağırmış. O sırada bölüm sekreteri de geldi, dedi ki

Bana çağırsaydınız B... bey , ben onun ağzına sı...dım

aklıma o sekreter hatun geldi çok cazgırdı çok

Canim durumunu zaten bir arkadas ozetlemis. Bu adamdan nasil hayirli bir sey bekliyorsun ki teklifi aklini karistirdi anlayamadim gercekten. Birak ya ne hali varsa gorsun. Allahindan bulsun.

Ayrica eski esinin su olayi tuylerimi de diken diken etti

Sen bosaninca bu adam sana musallat olur benden demesi.
Diger mesajlarindan da anladigim kadariyla ailen de cok fazla sahip cikmiyor.

Eger ailen sahip cikmiyorsa, git bi kadin siginma evine. Hatta baktin iki esinden biri huzursuzluk cikariyor ya da seni tehdit ediyor, git savciliga git ister sikayette bulun ister soyadimin degismesini istiyorum durum boyle boyle de. Velayet davasini da ac. Oglunu da yanina al.

Kendine yepyeni tertemiz herkesten uzak bir hayat kur. Kimse sana ulasamasin.

Haklısınız gitmemek daha mantıklı şehre gidip dilekçemi vereyim gününde de gelsin boşansin
sen kaç zamandır orada otuyorsun ?
ya şöle biliyorum bilmem kaç ay boyunca en son nerede oturdu isen orada boşnama davanı acıyorsun.
değişmiş olabilir. mutlaka şu anda nerede isen adliyeye git. danış. arzuhalciler vardır herhalde onlara yazdır dilekceni. tamam davayı burada acalım derlerse ver dilekceni. paşa paşa gelsin gelmesse 3. davada ya zorla getiryorlar yda direkt boşanıyorsun.
yanına birini alıp gidebilirsin. otelde kalabilirsin. gidip dava adiliyede buluşup dilekceyi verir, ilk otobusle geri döndersin.
ama eve gitme.

sen polis ile gitsene oglunun da alırsın. kızım sen cahil misin ? bi topla kendini
plise git liste yap. bana bunu etti sunu etti bunu dedi onu dedi kapıyı kitledi, dövdü sövdü
kactım cocugumu da alamadım bana bunu teklif ediyor. de.
hemen şikayetci ol.avukat iste - ucretsiz barodan-kocan için evden uızaklaştırma iste- cocugunu göstgermedigini anneye muhtac yasşta oldugunu söyle- polis eşiliginde cocugumu görmek istyorum de-boşanmak istiyorum nafaka mafaka ne varsa iste.
olmadı tv ye cık.
ay ben bu kadar oldugunu bilmiyordum... ben böyle adamı yok ederim yok.
asker ise hele daha kötü hayatı biter...
tv ye cık hatta sen...
can guvenligim de yok bu adam beni öldrebilir de.

Bu adam asker mi? Akrep 87 , hemen nereye bagliysa komutanliga bir dilekce yazin cocugumu bana gostermiyor diye. Yaptiklarini da yazin. Geregini yaparlar.

Bu piskopat misafir gelmesin diye yere raptiye atan adam degil mi ya?

Az bucuk aklin varsa gitme, eger cok istiyorsa o gelsin senin oldugun yere ordan acsin davayi.

Batsin esyasi, canini kurtardigina sükür et sen.

Adam öyle bi islemis ki senin icine, sanki kötü yoldan cikarmis almisda, hakki varmis gibi.

Keşke sizin gibi düşünen biri olsa yanımda
whatsup mesj. silme. bilg. döküm cıkart. normal telden msj atıyorsa onları da silme.
hepsi sana delildir.
ve mutlaka yazış. yazılı belge iyidir. mail at. gelmeyecegim de. ama telde konuşma mail atsın, mesaj yazsın, whatsuıp yapsın.tum tehditlerini aşagılamalarını yapsın hiiç üzülme.. al onları bir güzel git karakola jandarmaya neyse ver.. sırtını yasla bekle... kışkırtma ama adamı bırak kendi yazıp cizsin. söylede boşanmak istiyorum.
sakın korkma olmadı kadın sıgınma evi iste. cocugunu da al. ohhh kebo ( kebap yani )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…