- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Kotu niyetli degildir insallah.Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Tabii,çünki kendi gidip öldürse planlı sayılıyordur,yanına çağırınca plansız gelişmiş gibi oluyor belki de...Gitme sakin! Geçen haberlerde gördüm eşini yanına çağırıp öldürmüş.. Allah korusu.
Adama bak boşanırken bile itibarını düşünüyor.
Gitmemek daha mantıklı bir ay sursun ama canıma birşey olmasın tam kurtuldum derkenSakın gitme . Avukatın ilgilensin ne işin var orda. Ayrıca gelemiyordun bile mahrumiyet bölgesi diye...
Çocuğunla özlem gider göremediğin günlerin acısını çıkar. . Sucuğun hesabını yapan adam için kendini yorma. Neler okuyoruz sana zarar veredebilir.
Perşembe dilekçeyi verip pazartesi boşanmıştık eski eşimle.Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler. Bende hemen bitsin istiyorum ama o eve gitmek istemiyorum gitmezsem de zora sokar bosamaz diye korkuyorum yani ne yapacağımı şaşırdım bana birşey yapacağını düşünmüyorum ama bir de ya yaparsa dediğim zamanlarda oluyor o da tutturdu illa pazartesi gel diye bilmiyorum bilmiyorumPerşembe dilekçeyi verip pazartesi boşanmıştık eski eşimle.
Eşler anlaşırsa ve protokolü önden hazırlarsa avukat hakimden rica ediyor hemen boşuyorlar. Eşiniz haklı gidin kurtulun bir an önce. Çıkışta da temyizden feragat imzalarsınız sonsuza dek biter
Ailenizden biriyle gidin isterseniz mesela babanızla illa aynı evde kalmak zorunda da değilsiniz. O ilde bir avukat da bulabilirsiniz ama o da 3-4 bin demek imkanınız varsa süreci daha iyi yönetebilirVerdiğiniz bilgi için çok teşekkürler. Bende hemen bitsin istiyorum ama o eve gitmek istemiyorum gitmezsem de zora sokar bosamaz diye korkuyorum yani ne yapacağımı şaşırdım bana birşey yapacağını düşünmüyorum ama bir de ya yaparsa dediğim zamanlarda oluyor o da tutturdu illa pazartesi gel diye bilmiyorum bilmiyorum
Arkadaş senin eski konularını bilmediği için git diye yorum yapmış bilse zaten sana git demez kaç kişi burda fikrini söyledi sen hala bilmiyorum diyorsun bacım sen canına mı susadın!!Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler. Bende hemen bitsin istiyorum ama o eve gitmek istemiyorum gitmezsem de zora sokar bosamaz diye korkuyorum yani ne yapacağımı şaşırdım bana birşey yapacağını düşünmüyorum ama bir de ya yaparsa dediğim zamanlarda oluyor o da tutturdu illa pazartesi gel diye bilmiyorum bilmiyorum
bişey yapacağını düşünmüyorum ne demek. adam seni evliliğiniz boyunca eve hapsetti, şimdi neler yapmaz. çok rahat çelcek aklını sende oraya gitceksin gibi geliyoVerdiğiniz bilgi için çok teşekkürler. Bende hemen bitsin istiyorum ama o eve gitmek istemiyorum gitmezsem de zora sokar bosamaz diye korkuyorum yani ne yapacağımı şaşırdım bana birşey yapacağını düşünmüyorum ama bir de ya yaparsa dediğim zamanlarda oluyor o da tutturdu illa pazartesi gel diye bilmiyorum bilmiyorum
O kendi itibarını kurtarma peşinde evliliğini değil birşey yapar mı bilmiyorum ama icinide bilemem dediğiniz gibi bende annemde anlam veremedik ne yapmaya çalışıyorgitmeyin bu gidişinizde gidişiniz olur da dönüşünüz olmaz Allah korusun kesinlikle adamın bir planı var
O kendi itibarını kurtarma peşinde evliliğini değil birşey yapar mı bilmiyorum ama icinide bilemem dediğiniz gibi bende annemde anlam veremedik ne yapmaya çalışıyor
Keşke arkamda olup da beni o adama ezdirmeyecek biri olsaydı ama maalesef. Annemle konuştum sen bilirsin dedi ben de gitmeyecegim çok çok beni rahatsız edecek mesajlar atarsa kapatırım telefonu başka hat alırım olur biter haftaya gidip dilekçeyi kendim vereceğim o adamla yuzyuze gelmememiz o eve donmemem benim için daha hayırlı olacak içimden bir ses bunu söylüyor ki zaten sizlerde bunu doğruluyorsunuz vakit ayırdığınız için Allah razı olsunİçimden bi ses gideceğini söylüyo bi şekilde ikna olcak gibisin.
Yapma sana bişey yapma ihtimali %1 bile olsa risk risktir ki bence bu ihtimal en az %90.
O adam seni eve kapatacak bak inanma. Kimse karısı kaçtı terketti demez uydurmasın.anlaşamamışsınızdır sen annenin evine dönmüşsündür boşancaksınızdır bu kadar.
Yemin ederim yakınımda olsan seni boşanana kadar yanımdan ayırmaz asla göndermezdim. Kanma şu adama. Otur güvenli evinde. GİTME
Gece boyu düşündüm hiç uyumadan iş arkadasi ben oraya gidince o hafta işlemler için yine bizi aşağı indirecek ha şimdi bilmiş ha haftaya ne farkeder bana düşününce çok saçma geldi ben niye gideyim ki boşanacak adam gelir adliyeye boşanır bana diyor eşya da almana gerek yok yanına gel bir haftada bosaniriz öyleyse ben adliyeye gelirim niye onun evinde kalayım annemde dedi mantıksız diyeBen çok gördüm böyle olaylar sonunda hep adam kadına zarar verdi
son kez konuşalım
son kez bana çocukları göster
tamam gel boşanacağız dilekçeyi birlikte yazalım vs. bu cümleler alarm cümlesi hele ki sizin adamın karakterindeyse tamamen kaçılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?