Acil yardım hanımlar

Dediğiniz gibi insanın içini bilemeyiz yapmaz dersin yapar gelmezsen sana hakkımı helal etmem gel bir hafta içinde bosanalim diyor

Bilmiyorum siz daha iyi tanirsiniz ama tvlerde gorduklerimizden sonra insan supheleniyor. Benimde icime iyi hisler dogmadi.. sizin karariniz ama bosanicaksaniz bulusmaymis helalmis vs gereksiz bence

Şöyle sizin gibi bir yan komşum olsun isterdim hey yavrum hey

Karısını öldüren adamların haberlerini aç oku. Genelde hepsi gel son kez şu olsun bu olsun gibi sebeplerle çağırıp eşlerini öldürmüşler.
Rezil olmakla ne ilgisi var anlamadım ben?
Mesele boşanmaksa birbirinizi görmeden avukat aracılığıyla bile bosanirsiniz.
Ayrıca şu aşamada elalemin ne düşündüğü çok mu önemliymiş bunun derdine düşmüş?
Gitme.Yok gideceğim diyorsan yanına biber gazı ve bıçak al korursun kendini.
Veya guvendigin birini al öyle git.

Gidip gitmeme durumunu bilmiyorum ama mahkemesi ilk duruşmada 12 Temmuz'a ertelenen arkadaşım eşi boşanmayı kabul edince geçen hafta içi beraber gidip boşandılar
Yani iki tarafda isteyince hemen bittiği doğru olmalı eşi yanaşmıyordu önceden
Fakat siz çok iyi düşünün eşiniz tuzak kuracak nitelikte biri mi ? Allah esirgesin çok dikkatli olun Allah kötüye fırsat vermesin amin

Çok sağolun Allah razı olsun verdiğiniz bilgi için bende aslında bir hafta içinde bitmesi için gitmek istiyorum bir yandanda bilmiyorum içini korkuyorum birşey olursa diye birde o eve tekrar girip çıkmak benim için zor olur diye de düşünüyorum

Mümkün vallahi,bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmak istiyordu.Terketmişti hatta.Ama adam küçük düştüğünü düşünüyordu galiba ki,kızı yalvar yakar son bir kez görüşmek için kafeye çağırdı..Orada oturduktan az sonra kızı sap gibi bıraktı gitti.Meğer arkadaşları da oradaymış.Onlara karşı ben terkettim imajı vermek için plan kurmuş.Aman diyeyim konu sahibi,uyanık ol...

Ne planı mı,bir kavga çıkarır,sana defol git der afedersin,sonra X karısını sevmiyor,ayrılacakmış söylentisi yayılır.Ben zaten boşanacaktım ki desen kim dinler seni bunlardan sonra...

Aman diyim bacım onun planları var demedi deme. gidersen çok pişman olacaksın gibi doğuyor içime ki yanılmam pek
+1 o eve bir kere girdimi geri donusu olmaz allah korusun,bence adam eve gelmesi icin bu kadar yumusak davraniyor kesin planlari var...

+1000

Aynen
Adam psikopat , kilitler, alikoyar, dover, tecavuz eder her seyi yapar
Konu sahibesi yerinde olsam kesinlikle eski evime gitmezdim, esyalarini istiyorsa da bir arkadasi ya da akrabasi gitsin toplasin
Yıllar,önce annemlerin semtinden bir hemşire mecburi hizmetindeyken evli bir adam askıntı olmuş kıza.Ne yaptıysa kurtulamamış,otobüse binmiş gizlice ailesine kaçıyormuş.Adam çetesiyle arabanın önünü kesip kızı almış gitmiş.Kız yıllarca kendini kurtaramamış.Aileside bulamadı.Bir kızı oldu ondan.Ama vazgeçip oturmadı,razı olmadı.Bulduğu ilk fırsatta kızını alıp kaçtı.İlkokul arkadaşımın ablası olmasa,başkasından duysam inanmazdım.Bekar bir adamla mutlu bir evlilik yaptı.Psikopatlar o kadar çokki,bilmeyene masal gibi geliyor.

Kıyamam ya kimbilir neler yaşamıştır Allah yeni hayatında yüzünü güldürdürsun inşallah ben denedim yine olmadı daha da umudum kalmadı yoruldum Allah'ım benim de yardımcım olsun. Sağolun vakit ayırıp yazdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…