- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Dediğiniz gibi insanın içini bilemeyiz yapmaz dersin yapar gelmezsen sana hakkımı helal etmem gel bir hafta içinde bosanalim diyorGİtmeyin. Tedirgin olurdum ben zarar verir vs. İnanin sagi solu belli olmaz kimsenin... dilekce verin avukat halletsin
Dediğiniz gibi insanın içini bilemeyiz yapmaz dersin yapar gelmezsen sana hakkımı helal etmem gel bir hafta içinde bosanalim diyor
Eve gel istersen eşya alma bosanalim öyle git beni rezil etme diyor şimdi bende şüphe ettimBilmiyorum siz daha iyi tanirsiniz ama tvlerde gorduklerimizden sonra insan supheleniyor. Benimde icime iyi hisler dogmadi.. sizin karariniz ama bosanicaksaniz bulusmaymis helalmis vs gereksiz bence
İkna etmek istese mesajların da bunu belirtirdi ama hakaret etti sonrada istediğin gibi olsun ama buraya gel birlikte gidelim dedi acaba ne düşündü iyi ki buraya yazdım çok sağolun hanımlarsanki adam senin için değişik planlar yapiyor ben korktum açıkçası cnm dikkat et
bunu da boşanma dilekcene yazabilirsin. şikayet edeceken bunu da yaz dilekceye.
evet ciddiyim... psikolog ile bile görüştür.. 5-10 seans gitsin.
cunku kocan şizofren ve paranoyak gibi. davranış bozuklugu var. akıl noksanlıgı herşey var.
insanın cinsel fanteziler olur. her iki tarafta buna onay verirse yaşanır ama bunun da bir adabı olur. seninkinde cinsel dürtü fazlalıgı da var demek ki..
sana fiziksel ve piskolojik şiddet uygulamış ( bunu da yaz dilekceye )
* aaaama sen bir daha evlenme. çünkü sessiz sakin oldugun için sana kısmet bulanlarda seni sadece harcıyorlar demek ki...üzerine okumamışsan hiç evlenme.
egitim okul insanı insan yapmaz ama bilirsin kendine guvenin olur, işin olur, korkun olmaz...
1. eşini ne dava ac. cocugumu görtermek için benimle ilişki istiyor de. hayır dediigim için cocugumu göremiyorum de.
veleyati de sende iste polise bunu de. zorla alıkoyma var hapis bile yatar. nafakada vermiyordur bundan baya ceza alır. bun uda söyle.eldenb verdim derse onları nafaka sayılmıyor. bankaya yatırması lazımispat şart.
sen vicdanı evliligie iyilige karıştırma sokma. senin 2 eşinde sen sakin oldugun için bilerek ve isteyerek seni kullanmışlar.
sana bu kısmetleri kim bulduysa inan bu adamların huylarını biliyorlardır adamım kadar eminim.
sen de de cok kabahatr var hiç mi anladım . 1. anlamadın iyi de 2 ? nasıl anlamadın ?
tum bu neler neler kısmını dilekcene yaz. tazminatta iste. maddi manevi.
ve tv ye cık. cocugunu da görürsün, oglunu da alırsın, 2 kocanı da hapise attrırırsın..
Çok sağolun Allah razı olsun verdiğiniz bilgi için bende aslında bir hafta içinde bitmesi için gitmek istiyorum bir yandanda bilmiyorum içini korkuyorum birşey olursa diye birde o eve tekrar girip çıkmak benim için zor olur diye de düşünüyorumGidip gitmeme durumunu bilmiyorum ama mahkemesi ilk duruşmada 12 Temmuz'a ertelenen arkadaşım eşi boşanmayı kabul edince geçen hafta içi beraber gidip boşandılar
Yani iki tarafda isteyince hemen bittiği doğru olmalı eşi yanaşmıyordu önceden
Fakat siz çok iyi düşünün eşiniz tuzak kuracak nitelikte biri mi ? Allah esirgesin çok dikkatli olun Allah kötüye fırsat vermesin amin
Mümkün vallahi,bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmak istiyordu.Terketmişti hatta.Ama adam küçük düştüğünü düşünüyordu galiba ki,kızı yalvar yakar son bir kez görüşmek için kafeye çağırdı..Orada oturduktan az sonra kızı sap gibi bıraktı gitti.Meğer arkadaşları da oradaymış.Onlara karşı ben terkettim imajı vermek için plan kurmuş.Aman diyeyim konu sahibi,uyanık ol...Ben de acaba karısı geldi ama bu istemedi gibi bir intiba bırakmak mı istedi diye düşündüm..
Bence gitmeyin..
Protokolü de ayağınıza getirtin..
Ne hakkı var helal etmeyecek..
Ya sizin hakkınız nasıl ödeyecek..
Boşanmış biri olarak bi tavsiye size..
Aslı onunla bu süreçte bundan sonra da muhatap olmayın..
Ne planı mı,bir kavga çıkarır,sana defol git der afedersin,sonra X karısını sevmiyor,ayrılacakmış söylentisi yayılır.Ben zaten boşanacaktım ki desen kim dinler seni bunlardan sonra...Aslında düşündüğü küçük bir yerde yaşadığı için ve ben evden ayrılmadan önce boşanmak istediğimi onunla konuştum anneme giderken de hiç ona dönmeyeceğimi belli etmedim ki beni göndersin diye bizi çalışanı indirdi ilçeye şimdi onların karısı kaçtı gitti diye düşünmesini istemiyor sanırım. Başka ne planı olabilir ki
Haklısınız kendj imajı için yapıyorNe planı mı,bir kavga çıkarır,sana defol git der afedersin,sonra X karısını sevmiyor,ayrılacakmış söylentisi yayılır.Ben zaten boşanacaktım ki desen kim dinler seni bunlardan sonra...
+1 o eve bir kere girdimi geri donusu olmaz allah korusun,bence adam eve gelmesi icin bu kadar yumusak davraniyor kesin planlari var...Aman diyim bacım onun planları var demedi deme. gidersen çok pişman olacaksın gibi doğuyor içime ki yanılmam pek
+1000Helal etmezsen etme çok umrumdu yaz cevaben
Gitme sakın. Adam olsaymış küçük düşmek istemiyorsa. Niyeti cidden boşanmaksa hızlıca ofisinde değil tarafsız bir yerde kafede mesela buluşun getirsin anlaşmayı ama yalnız gitmeyin. Ayağına kesinlikle gitmeyin.
Adamın işyerinde dedikoducu sekreter vb birini tanıyorsanız bir sohbet ediverin whatsapptan bana bunları bunları yaptı canımı zor kurtardım diyin rezil olsun işyerinde de. S.çın ağzına acımayın o size acımadı.
Yıllar,önce annemlerin semtinden bir hemşire mecburi hizmetindeyken evli bir adam askıntı olmuş kıza.Ne yaptıysa kurtulamamış,otobüse binmiş gizlice ailesine kaçıyormuş.Adam çetesiyle arabanın önünü kesip kızı almış gitmiş.Kız yıllarca kendini kurtaramamış.Aileside bulamadı.Bir kızı oldu ondan.Ama vazgeçip oturmadı,razı olmadı.Bulduğu ilk fırsatta kızını alıp kaçtı.İlkokul arkadaşımın ablası olmasa,başkasından duysam inanmazdım.Bekar bir adamla mutlu bir evlilik yaptı.Psikopatlar o kadar çokki,bilmeyene masal gibi geliyor.Aynen
Adam psikopat , kilitler, alikoyar, dover, tecavuz eder her seyi yapar
Konu sahibesi yerinde olsam kesinlikle eski evime gitmezdim, esyalarini istiyorsa da bir arkadasi ya da akrabasi gitsin toplasin
Kıyamam ya kimbilir neler yaşamıştır Allah yeni hayatında yüzünü güldürdürsun inşallah ben denedim yine olmadı daha da umudum kalmadı yoruldum Allah'ım benim de yardımcım olsun. Sağolun vakit ayırıp yazdinizYıllar,önce annemlerin semtinden bir hemşire mecburi hizmetindeyken evli bir adam askıntı olmuş kıza.Ne yaptıysa kurtulamamış,otobüse binmiş gizlice ailesine kaçıyormuş.Adam çetesiyle arabanın önünü kesip kızı almış gitmiş.Kız yıllarca kendini kurtaramamış.Aileside bulamadı.Bir kızı oldu ondan.Ama vazgeçip oturmadı,razı olmadı.Bulduğu ilk fırsatta kızını alıp kaçtı.İlkokul arkadaşımın ablası olmasa,başkasından duysam inanmazdım.Bekar bir adamla mutlu bir evlilik yaptı.Psikopatlar o kadar çokki,bilmeyene masal gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?