İkinci evliliğimi yapmadan çalışıyordum kendime güvenim vardı evlenirken hiçbir şeyim olmamıştı ilk evliliğimde evi kendim düzdum tadilat vs herşeyi yaptım ama koca beni bezdirdi verdim dilekçeyi avukatı da tuttum boşandım.ikinci evliliğimi yaptıktan sonra bu adam benim kendime olan güvenimi aldı psikolojim allak bullak oldu dört yıl belki düzelir ikinci evliliğim ailemin yüzüne nasıl bakarım vs vs korkular aldı adam da tabii sürekli psikolojik baskı uyguladı bana kendimi bir hiç misim gibi hissettirdi. Şimdi bile dışarı çıkıyorum bir açmanın bile fiyatını bilmiyorum sabah kahvalti icin açma alayım dedim amcaya ne kadar diye sordum amca benimle dalga geçti beş lira diye bende hiç dört yıldır tek başıma birşey almayı bırak cebimde bir lira bile olmadı sonra geldim eve hıçkıra hıçkıra ağladım ... Açık öğretim mezunuyum buradaeger sms attı ise o mesaj mahkeme kanalı ile opretör tarafndan cıkartılı dökümü. tabi senesi önemli. 5 yılk önce ise zor 1 sene içinde ise sanırım cıkar. operatöre sormak lazım..
ya gercekten sen okudun mu ? ne mezunusun ? bu kadar saf olamazsın ya ? yada hiç mi kimse sana akıl vermedi ? hiç mi caban yok hayata karşı? susup neden oturuyorsun ? ben böyle biri degilim.. beni topraga altına koy dişimle bile kazarım orayı cıkmak için...
İkinci evliliğimi yapmadan çalışıyordum kendime güvenim vardı evlenirken hiçbir şeyim olmamıştı ilk evliliğimde evi kendim düzdum tadilat vs herşeyi yaptım ama koca beni bezdirdi verdim dilekçeyi avukatı da tuttum boşandım.ikinci evliliğimi yaptıktan sonra bu adam benim kendime olan güvenimi aldı psikolojim allak bullak oldu dört yıl belki düzelir ikinci evliliğim ailemin yüzüne nasıl bakarım vs vs korkular aldı adam da tabii sürekli psikolojik baskı uyguladı bana kendimi bir hiç misim gibi hissettirdi. Şimdi bile dışarı çıkıyorum bir açmanın bile fiyatını bilmiyorum sabah kahvalti icin açma alayım dedim amcaya ne kadar diye sordum amca benimle dalga geçti beş lira diye bende hiç dört yıldır tek başıma birşey almayı bırak cebimde bir lira bile olmadı sonra geldim eve hıçkıra hıçkıra ağladım ... Açık öğretim mezunuyum burada
hayal ile gercek farkı bu.Gerçekten güzel özetlemiş Allah razı olsun vakit ayırıp bana akıl verdiniz konuşacak danışacak kimsem yok daha yirmi dokuz yaşındayım on yedi yaşından beridir hayal ettiğim sadece mutlu bir aile olmak esimi işten geldiginde güler yüzle karşılamak oğlum eşim ve ben mutlu huzurlu yaşamaktı ama bu hiç olmadı ve benim hiç büyük hayal ya da ideallerim olmadı normal bir hayat istedim ben neden böyle oldu
ii ajıtasyona gerek yok. bende ekmegin fiyatını bilmiyorum. her gun alsam da unuturum. sorarım..İkinci evliliğimi yapmadan çalışıyordum kendime güvenim vardı evlenirken hiçbir şeyim olmamıştı ilk evliliğimde evi kendim düzdum tadilat vs herşeyi yaptım ama koca beni bezdirdi verdim dilekçeyi avukatı da tuttum boşandım.ikinci evliliğimi yaptıktan sonra bu adam benim kendime olan güvenimi aldı psikolojim allak bullak oldu dört yıl belki düzelir ikinci evliliğim ailemin yüzüne nasıl bakarım vs vs korkular aldı adam da tabii sürekli psikolojik baskı uyguladı bana kendimi bir hiç misim gibi hissettirdi. Şimdi bile dışarı çıkıyorum bir açmanın bile fiyatını bilmiyorum sabah kahvalti icin açma alayım dedim amcaya ne kadar diye sordum amca benimle dalga geçti beş lira diye bende hiç dört yıldır tek başıma birşey almayı bırak cebimde bir lira bile olmadı sonra geldim eve hıçkıra hıçkıra ağladım ... Açık öğretim mezunuyum burada
hayal ile gercek farkı bu.
eh işte... kalk ayaga kalk..
müge anlının ihbar hattına özetle- 2 evlilik yaptım şantaj-tehdit - cocugumu göstermeme- zorla ilişki ( varesa tabi yalanatma )-cinsel fantezi istekleri- hem boşanmak hemde cocugumu görmek istiyorum. artık sorunlar neyse madde madde yaz. whatsup ihbardan. altına adını yaz telini yaz. bana yardım edin lütfen yaz. gönder.
güzel kısa öz maddeli bir yazı yaz. işte. utanmada. cık tv ye. bak nasıl avukatta bulursun ucretsiz başka şeyde..belediye bile yardım eder, herşeyini düzene sokarsın..
Hissemi satamiyorum ablamlardan biri olumsuzluk yaratıyor imzami vermemde vermem diye tutturdu. Dilekçemi vereyimde numaramı degisirim kimse olasamasin. İstemeyerek derken zorluyordu beni yok bana mastürbasyon yap madem vermiyorsun yada tek pozisyon da hiç dokunmadan oluyordu tecavüz sayılır herhaldeİsteyerek birlikte olmuyorum derken isin icin de birde tecavuz mu var?!
altini cizdigim kelime tarzindaki bir uslupla konusan kisi size nasil eslik yapabilir ya?
size kalan mirastaki hissenize dusenlerden birini satin, avukat tutun, siginma evine yerlesin, insanlara hemen guvenmeyin, ucuncu bir evlilik yapacaksiniz da bir kac yil bekleyin, gercekten buraya yazin fikir verelim en azindan.
yeminle basima agri girdi
Hissemi satamiyorum ablamlardan biri olumsuzluk yaratıyor imzami vermemde vermem diye tutturdu. Dilekçemi vereyimde numaramı degisirim kimse olasamasin. İstemeyerek derken zorluyordu beni yok bana mastürbasyon yap madem vermiyorsun yada tek pozisyon da hiç dokunmadan oluyordu tecavüz sayılır herhalde
Benim psikolojim iyi değil ilk olarak çalışma ortamına girmem insanlarla iletişim kurmak gerek dışarı çıkınca bile kalp ritmim artıyor tedirgin ve gergin oluyorum uzun bir aradan sonra dışarıya alışmaya çalışıyorum bu yüzden TV ye çıkamam ama avukat yoluyla bu iside halledeceğim inşaallah biraz kendime geleyim elimdeki paranın üzerine koyayım avukatla oğlumu alacağım Allah'ın izniyleayy kusura bakmayin 948473737 kez alinti yaptim sizin sozlerinizi ama kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum.
duzenli bir muge anli izleyicisi olarak yorum yapiyorum kesinlikle katiliyorum.
basvur gercekten, hayatin duzene girsin, evladina da kavus.
evlat icin her sey yapilir ya.
hatta istersen hep beraber sana ortak metin hazirlayalim burda, muge anlinin programina basvuru yapacagin.
ben de bakarım programa. hani gercek hukuk işleyisine az aykırı konuşsalardaayy kusura bakmayin 948473737 kez alinti yaptim sizin sozlerinizi ama kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum.
duzenli bir muge anli izleyicisi olarak yorum yapiyorum kesinlikle katiliyorum.
basvur gercekten, hayatin duzene girsin, evladina da kavus.
evlat icin her sey yapilir ya.
hatta istersen hep beraber sana ortak metin hazirlayalim burda, muge anlinin programina basvuru yapacagin.
girersin. de korkuyorsun... peki sen bilirsin.Benim psikolojim iyi değil ilk olarak çalışma ortamına girmem insanlarla iletişim kurmak gerek dışarı çıkınca bile kalp ritmim artıyor tedirgin ve gergin oluyorum uzun bir aradan sonra dışarıya alışmaya çalışıyorum bu yüzden TV ye çıkamam ama avukat yoluyla bu iside halledeceğim inşaallah biraz kendime geleyim elimdeki paranın üzerine koyayım avukatla oğlumu alacağım Allah'ın izniyle
Gidersen hataların en büyüğünü yaparsın. Nerden biliyorsun boşanmayı kabul edeceğini belki de uzatacak süreci !! Arkadaşlarına rezil olacakmış aman olsun bir zahmet mendebur adam! Sen ondan uzak mısın evt artık onla değilsin bırak işlem ister 3 ay sürsün ister 5 ayBana birşey yapacağını sanmıyorum sadece kararimdan geri döndürmek için bir kaç söz söyler kararli olduğumu görünce boşanır ben uzasin istemiyorum bir hafta içinde bitsin istiyorum.
Allah şahit ki yalan tek bir sey yok anlattıklarimda fazlası var eksiği yok Allah'ım yardımcım olsunii ajıtasyona gerek yok. bende ekmegin fiyatını bilmiyorum. her gun alsam da unuturum. sorarım..
şimdi kış uykundan kalkma vakti.
haydi kalk bakalım...anlattıkların da yalan yoksa herşeyi kazanırsın alırsın. bu savaştan sen galip cıkarsın. bunu bil.
zor bir surec evet ama başarırsın. üstesinden gelirsin.
Benim psikolojim iyi değil ilk olarak çalışma ortamına girmem insanlarla iletişim kurmak gerek dışarı çıkınca bile kalp ritmim artıyor tedirgin ve gergin oluyorum uzun bir aradan sonra dışarıya alışmaya çalışıyorum bu yüzden TV ye çıkamam ama avukat yoluyla bu iside halledeceğim inşaallah biraz kendime geleyim elimdeki paranın üzerine koyayım avukatla oğlumu alacağım Allah'ın izniyle
küçük yerse boşanırsınız. gitmek istemiyorsan bir avukat tut vekalet ver öyle hallet boşanma işini.Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Eminim cok guzel bir kadinsin ama kimligindeki resmini aksam haberlerinde gormek istemem gitme kimseyede bu kadar bu kadar guvenmeBana birşey yapacağını sanmıyorum sadece kararimdan geri döndürmek için bir kaç söz söyler kararli olduğumu görünce boşanır ben uzasin istemiyorum bir hafta içinde bitsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?