acil yardım! kayınvalidemler geliyoooor :)

Sahihuban

Nirvana
Pro Üye
25 Mayıs 2013
14.013
20.685
598
sevgili arkadaşlarım hepinize selam ederim :)

cuma günü kayınvalidemler şehir dışından aylaaar sonra ilk defa geliyorlar..

ve benim acilen hazırlık yapmam gerek...

eşim de ben de çalışıyoruz...

15-20 gün kalacaklar...

nasıl bir hazırlık yapayım ne önerirsiniz???

Evini temizleyip ilk gün için yemek yapsan başka hazırlığa gerek var mı ki:110: Diğer zamanlar siz işte olduğunuz için zaten yardımcı olur,senden temizlik yemek vb.beklemez bence.Yani ilk gün önemli sadece,onu da halledersin daha 3 gün var

Aynen cnm en onemlisi temizlik yapman lazim.
Kv titiz biriyse kiyi koss bucak dikkat edip duzenlemen lazim.
Sonra gelicekleri zaman pogaca kek kurabiye yeter.
15-20 gunde normal yemegini yaparsin.
Biraz fazla yaparsin oldu bitti

Çalışan insansin sakin abartma...ilk gün nasil agirlarsan on beş yirmi gün o şekilde beklerler corbani,salatani yaparsin ana yemek birde pilav yeter bence yemekten sonra cay yanina hafif sütlü tatli tamamdir.bu arada tavsiye on beş günlük yemek menüsü cikar kendine şimdiden ve ona gore haftalik alışverişini yap.yemek yapmaktan çok ne yapicagini bilmemek zorlar insani hazir menun olursa daha rahat edersin...ayrica evin temiz ve düzenli olsun özellikle onlarin lonakladigi oda temiz ve ferah olsun prize takilan parfumlerden edin bulundukları oda mis gibi koksun...

Bence de temizlikle başlayın
İlk akşam yemeği için güzel özenilmiş bir sofra arkasından güzel bir tatlı tamamm
Bitti bu kadar
Gerisini sen çalışırken kayınvaliden halleder
Ama temizlik çok önemli bence

Dip bucak bir temzlik ve geldiği ilk gun yemek yaparsın yeter.
Diğer gunler zaten kendılerı yapar.

1- temizlik
2- sereceğin nevresimi tekrar yıka yumuşatıcı koksun :)
3- mevsimi geldi havuç,kara lahana al rendele ,marul doğra bolca mümkünde tupper kaplara koy bi hafta hiç bişey olmadan kalır akşam salataları için direk çıkar çıkar koyarsın
4-internete tarçınlı susamlı kurabiye tarifi yaz onu yap buzluğa kaldır akşam çaylarında bi gün meyve bi gün kurabiye çıkartırsın

Bence de temizlikle başlayın
İlk akşam yemeği için güzel özenilmiş bir sofra arkasından güzel bir tatlı tamamm
Bitti bu kadar
Gerisini sen çalışırken kayınvaliden halleder
Ama temizlik çok önemli bence

evim temiz halıları felan yeni serdim :)

o sıkıntım tamamdır :)

1- temizlik
2- sereceğin nevresimi tekrar yıka yumuşatıcı koksun :)
3- mevsimi geldi havuç,kara lahana al rendele ,marul doğra bolca mümkünde tupper kaplara koy bi hafta hiç bişey olmadan kalır akşam salataları için direk çıkar çıkar koyarsın
4-internete tarçınlı susamlı kurabiye tarifi yaz onu yap buzluğa kaldır akşam çaylarında bi gün meyve bi gün kurabiye çıkartırsın

notumu aldım süpersin :)

bayıldım sistemineeeee

Çalışan insansin sakin abartma...ilk gün nasil agirlarsan on beş yirmi gün o şekilde beklerler corbani,salatani yaparsin ana yemek birde pilav yeter bence yemekten sonra cay yanina hafif sütlü tatli tamamdir.bu arada tavsiye on beş günlük yemek menüsü cikar kendine şimdiden ve ona gore haftalik alışverişini yap.yemek yapmaktan çok ne yapicagini bilmemek zorlar insani hazir menun olursa daha rahat edersin...ayrica evin temiz ve düzenli olsun özellikle onlarin lonakladigi oda temiz ve ferah olsun prize takilan parfumlerden edin bulundukları oda mis gibi koksun...

uzun zaman sonra ilk defa gelince heyecan yaptım :)

Rahat olun..
Siz ne kadar rahat olursanız onlar da o kadar rahat ederler..
Eviniz temiz olsun..
İlk gün yemeğiniz tatlınız hazır olsun..
Sonraki günlerde birlikte yaparsınız zaten...

evet haftaiçi k.validem yapar ancak börek felan önceden hazrlııım diorumm

Aynen cnm en onemlisi temizlik yapman lazim.
Kv titiz biriyse kiyi koss bucak dikkat edip duzenlemen lazim.
Sonra gelicekleri zaman pogaca kek kurabiye yeter.
15-20 gunde normal yemegini yaparsin.
Biraz fazla yaparsin oldu bitti

buzdolabına atacak poça tarifi bulmam lazım evet :)

Back
X