acil yardım! kayınvalidemler geliyoooor :)

Ne açidan bir hazırlık anlamadım ama
Kısaca ; camlarınız uzun zamanfır temizlenmiyorsa iç taraftan bir silin, kapıları da, detli toplu biriyseniz evi baştan sona süpür sil tamam, ama dağınıksanız çekmece, dolap özellikle mutfak dolabı elin önünde düzeltin. Son olarakta güzel bir çarşaf takımı mümkünse, banyo havlu ve diğer malzemeleri hazırlayın. Başörtülüyse ve namaz kılıyorsa başörtü ve seccadenin en güzelini hazırlayın. Yemeği onlar gelince siz yapacaksanız haftalık yemek listesi hazırlayın, .... uzar gider. Valla ben elimin altında kimse yokken herşeyi ayarlarım.

Kizlaaar peynirli boregimi yaptim buzluga attim

Smdi firjnda kiymali kol boregim pisioooo ;)

Yarin etli tava yapcam piric pilavi ve tam olarak karar veremesem de corbaaaaa ☺

Bi de corbadan sonra birer icli kofte servis etcem ☺

Yarin halledecem hepsini

Market alisverismi de yaptiiiimmmm

Cok sukur..baya rahatladim su buzdolabini da temizler düzenlersem degmeyin keyfimeee

Ne açidan bir hazırlık anlamadım ama
Kısaca ; camlarınız uzun zamanfır temizlenmiyorsa iç taraftan bir silin, kapıları da, detli toplu biriyseniz evi baştan sona süpür sil tamam, ama dağınıksanız çekmece, dolap özellikle mutfak dolabı elin önünde düzeltin. Son olarakta güzel bir çarşaf takımı mümkünse, banyo havlu ve diğer malzemeleri hazırlayın. Başörtülüyse ve namaz kılıyorsa başörtü ve seccadenin en güzelini hazırlayın. Yemeği onlar gelince siz yapacaksanız haftalık yemek listesi hazırlayın, .... uzar gider. Valla ben elimin altında kimse yokken herşeyi ayarlarım.

Simdi sira nevresim havlu islerindeee

kızlaaaar...
misafirlerim geldi ..
notlarımı uyguladım...
çok da güzel oldu..
k.validem kızım sen bize kilo aldrcaksın'vs dedi...
ayrıca güzel vakit geçiriyoruz çok şükür..
dün akşam benm annegile ggittiler k.validemler...
k.validem hiç gidesim yok sizin yanınızdan ayrılasım yok dedi amaaaa k.babacımm istemi zgittiler...

biz de eşimle sinemaya gittik :)

güzeldiii... <3

bu arada börekler çok işe yaradı...
ben cidden bu işleri oturtmuşum ...

Back
X