Merhaba kizlar benimde birkac hafta sonra dügünüm var akabinindede balayi. Vücudum öyle igrenc bir durumda ki, resmen özgüvenim kayboldu. Müstakbel esimin yaninda bikiniyle falan nasil dolasacagimNasil onunla bu halde uyurum? Düsündükce moralim bozuluyor.
Vücudumdaki ödemi atmak, selülitlerden kurtulmak ve birazcik kilo verip sikilasmak mümkünmüdür, 5-6 haftada?
Kizlar acil birseyler yapmam gerek, bana yol gösterin lütfen. Moralim cok bozuk ne yapabilirim bu kisa sürede? Salladim salladim yumurta kapiya dayandi. Vucudumun sikilasmasini nasil saglarim? Aslinda balik etliyim, ancak nisanlimin bir sözü beni üzdü. Ve bu yüzden güvenimi kaybettim sanki, moralim cok bozuk. yardim edin lütfen. Neler yapayim? Kac gündür hicbirsey yemiyorum.:2:
Benim beden kitle endeksim 25, 61 kiloyum
Merhaba kizlar benimde birkac hafta sonra dügünüm var akabinindede balayi. Vücudum öyle igrenc bir durumda ki, resmen özgüvenim kayboldu. Müstakbel esimin yaninda bikiniyle falan nasil dolasacagimNasil onunla bu halde uyurum? Düsündükce moralim bozuluyor.
Vücudumdaki ödemi atmak, selülitlerden kurtulmak ve birazcik kilo verip sikilasmak mümkünmüdür, 5-6 haftada?
Kizlar acil birseyler yapmam gerek, bana yol gösterin lütfen. Moralim cok bozuk ne yapabilirim bu kisa sürede? Salladim salladim yumurta kapiya dayandi. Vucudumun sikilasmasini nasil saglarim? Aslinda balik etliyim, ancak nisanlimin bir sözü beni üzdü. Ve bu yüzden güvenimi kaybettim sanki, moralim cok bozuk. yardim edin lütfen. Neler yapayim? Kac gündür hicbirsey yemiyorum.:2:
Boyle birsey yapsam hedefe ulasabilirmiyim???
Sabah erkenden ac karnina bir saat tempolu yürüyüs, iki bardak limonlu su
Kahvalti: 1 cay bardagi ceviz- badem karisimi, 4 adet kuru kayisi, 1 avuc ici kadar krem peynir( baska peynir yiyemiyorum), iki haslanmis yumurta, bir fincan yesil cay limonlu, sebze sögüs veya yumurtali menemen vs.
öglen: balik, tavuk, bulgur pilavi, salata, sebze, yogurt yemegi ne varsa ölcülü sekilde
aksam: bir kase meyveli yogurt, yada salata, bir fincan yesil cay limonlu
spor-ebru salli pilates ve akabininde jillian michaels 30 day shred
saat 18 den sonra birsey yenmiyecek
beyaz unlu gida, ekmek, seker, cikolata, asitli icicek yasak
hergün 2-2,5 lt su icilecek!
sizce bu sekilde 5-6 haftada 10 kilo verirmiyim?
vucudum birde cok su topluyor ödem atmak icin ne önerirsiniz ve selülitler icin?
Ac karnina deil spor yuruyus bile cok zararli. Sagliklisi sabah uyanip once 2 bardak ilik su icip.. yarim saat snra guzel bi kahvalti yapmak ve kahvaltidan 1 yada 2 saat snra spora baslamaktir. Ac karnina egzersiz spor vs tansiyonu dusurur basin doner halsiz olursun vs vs cokkkk sagliksiz. Gerisini okumadim bi onceki yazdklarmi oku hosuna gidecektir :)
___dega___
Selulit icin kesim cozum.. 1 tatli kasigi turk kahvesine krem kivamina gelene kdr limon sık. Dusta selulit kisimlara sur ve beyaz kese varya onunla kese yap. ama cildin kizarana kdr yap 5 dk boyunca sonrada ilik suyla yika. Hergun yap bi haftada yok olcaklar. Ama cok selulitin varsa iki hafta kdr surebilir ama hafifse inan bi haftada yok olmus olcaklar. Ben yaptigm icn bliorm 6 kere yaptim sifirlandi :))) sende sifirlanana kdr yap canim. Gobeginde yag varsa 2 kasik yogursa yarim limon suyu ve bi cay kasigi pul biberi gece yatmadan ye. Gobek yaglarni eritiyormus. Daha hizli istiosan sabah aksam ye cnm. Ve kesinlikleeee bol su ic 2 litre en azindan ve ilik olsun. Soguk su yaglari donduruyor zyflahamazsin. Vucudun yumhsasa eger ve sikilasmak istiosan ozellikle kalca ve bacaklr icin squat hareketi var netten yaz ckkar onu yap ama 2 3 haftada ne ldr etki eder blmiorm.. bideeee 5 gunde 5 kilo diyeti var hafif egzersizle onu yaparsan 5 olmasada 3 kilo gidio bes gunde. Iki hafta yap 6 kilo gider rahatbu diyet zaten forum da var takip edersen gorursun link atmayi blmikrm suan yollayamicam kolay gelsin cnm tebrikler smdiden :)
___dega___
tamam kahvaltidan sonra yaparim yürüyüsü. Ben sabah aac karnina yag yakimi iyi olur diye düsünüstüm
Canım istersen sana özelden gerçekten etkili bir yöntem söyleyebilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tsk ederim daha fazla önerisi olan var mi?
O yontemi banada yazsan ozden bende tatile gidicem bayramda bi ay var
Canım Herbalife la beslendim halada besleniyorum hem içten hem dıştan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herbalifa fın çayı var bende ya ama gebe kalmak istediğim için içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?