acil yardim, kilo vermeliyim dügünüm var :(

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba kizlar benimde birkac hafta sonra dügünüm var akabinindede balayi. Vücudum öyle igrenc bir durumda ki, resmen özgüvenim kayboldu. Müstakbel esimin yaninda bikiniyle falan nasil dolasacagim Nasil onunla bu halde uyurum? Düsündükce moralim bozuluyor.

Vücudumdaki ödemi atmak, selülitlerden kurtulmak ve birazcik kilo verip sikilasmak mümkünmüdür, 5-6 haftada?

Kizlar acil birseyler yapmam gerek, bana yol gösterin lütfen. Moralim cok bozuk ne yapabilirim bu kisa sürede? Salladim salladim yumurta kapiya dayandi. Vucudumun sikilasmasini nasil saglarim? Aslinda balik etliyim, ancak nisanlimin bir sözü beni üzdü. Ve bu yüzden güvenimi kaybettim sanki, moralim cok bozuk. yardim edin lütfen. Neler yapayim? Kac gündür hicbirsey yemiyorum.:2:

Benim beden kitle endeksim 25, 61 kiloyum

Pilates yap canim. Bi de yediklerine dikkat et. Meyve ye bol bol ekmek vs tuketme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyle birsey yapsam hedefe ulasabilirmiyim???

Sabah erkenden ac karnina bir saat tempolu yürüyüs, iki bardak limonlu su

Kahvalti: 1 cay bardagi ceviz- badem karisimi, 4 adet kuru kayisi, 1 avuc ici kadar krem peynir( baska peynir yiyemiyorum), iki haslanmis yumurta, bir fincan yesil cay limonlu, sebze sögüs veya yumurtali menemen vs.

öglen: balik, tavuk, bulgur pilavi, salata, sebze, yogurt yemegi ne varsa ölcülü sekilde

aksam: bir kase meyveli yogurt, yada salata, bir fincan yesil cay limonlu
spor-ebru salli pilates ve akabininde jillian michaels 30 day shred

saat 18 den sonra birsey yenmiyecek
beyaz unlu gida, ekmek, seker, cikolata, asitli icicek yasak
hergün 2-2,5 lt su icilecek!

sizce bu sekilde 5-6 haftada 10 kilo verirmiyim?
vucudum birde cok su topluyor ödem atmak icin ne önerirsiniz ve selülitler icin?

Çok kotu değil durumun eşin çok mu mukemmel hadi diyelim öyle yinede kasma bu kadar düğün yaklaştıkça stresten 2-3 kilo verirsin zaten bide az dikkat et tamamdır yok yanında nasıl dururum nasıl uyurum yapmayın kızlar bunu kendinize nişanlın inan demiyodur böyle tamam bakımlı olmak iyiidir ama bunu kendin için yap onun için değil

Selulit icin kesim cozum.. 1 tatli kasigi turk kahvesine krem kivamina gelene kdr limon sık. Dusta selulit kisimlara sur ve beyaz kese varya onunla kese yap. ama cildin kizarana kdr yap 5 dk boyunca sonrada ilik suyla yika. Hergun yap bi haftada yok olcaklar. Ama cok selulitin varsa iki hafta kdr surebilir ama hafifse inan bi haftada yok olmus olcaklar. Ben yaptigm icn bliorm 6 kere yaptim sifirlandi :))) sende sifirlanana kdr yap canim. Gobeginde yag varsa 2 kasik yogursa yarim limon suyu ve bi cay kasigi pul biberi gece yatmadan ye. Gobek yaglarni eritiyormus. Daha hizli istiosan sabah aksam ye cnm. Ve kesinlikleeee bol su ic 2 litre en azindan ve ilik olsun. Soguk su yaglari donduruyor zyflahamazsin. Vucudun yumhsasa eger ve sikilasmak istiosan ozellikle kalca ve bacaklr icin squat hareketi var netten yaz ckkar onu yap ama 2 3 haftada ne ldr etki eder blmiorm.. bideeee 5 gunde 5 kilo diyeti var hafif egzersizle onu yaparsan 5 olmasada 3 kilo gidio bes gunde. Iki hafta yap 6 kilo gider rahat bu diyet zaten forum da var takip edersen gorursun link atmayi blmikrm suan yollayamicam kolay gelsin cnm tebrikler smdiden :)

___dega___

Ac karnina deil spor yuruyus bile cok zararli. Sagliklisi sabah uyanip once 2 bardak ilik su icip.. yarim saat snra guzel bi kahvalti yapmak ve kahvaltidan 1 yada 2 saat snra spora baslamaktir. Ac karnina egzersiz spor vs tansiyonu dusurur basin doner halsiz olursun vs vs cokkkk sagliksiz. Gerisini okumadim bi onceki yazdklarmi oku hosuna gidecektir :)

___dega___

tamam kahvaltidan sonra yaparim yürüyüsü. Ben sabah aac karnina yag yakimi iyi olur diye düsünüstüm

tsk ederim bunlari uygulamaya calisacagim.

Canım istersen sana özelden gerçekten etkili bir yöntem söyleyebilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pilates bol su veee zencefil çayı ben bir haftada diyet yapmadan bunları yaparak 700 gram verdim 6 hafta desek al sana 4.200 gram:)

tsk ederim daha fazla önerisi olan var mi?

Çok hızlı bir yöntemim var ama en fazla 10 gün yapılmalı ve dayanması zor ama ben evlilik öncesi yaptım sabah 1 nescafe saat 16:00 gibide 2 şeftali ve 1 orta boy kase yoğurt 10 kilo verdim ben bu yöntemle

Bol bol su iç
ve şansın varsa koşubandında yürüyüş yap
inanılmaz sıkılaşıyor vucut canım
YEŞİL ELMA REJİMİ YAP BİRAZ ZORLAR AMA ODA GÜZEL SONUÇ VERIYOR

Son düzenleme:
Canım ben nerdyse btün arkadaşlarımı zayıflatmşmdır.sen acele ettgn içn tahlil yapma şekere bkma ihtycn yok.sana tavsiyem sbh ilk olarak maydonoz ve limon kürü ile başla porsiyonları kücült akşam 7 den sonra bşey yme .sadece su iç 7 den sonra.sıkılaşmak için pilates tek çözüm hem kısa zmanda hem sıkılaşmana yardımcı olur.biberiye otunu bul dogal yerden. Çayını yap iç.onra bana dön.kendini aç brakma brakırsan vücut enerjiyi kastan alır.günde 2 ögün ye.aralarda atıştrma yap gün kurusu fındık ceviz.ve tabiki ekmek .ekmek sadece tam bugday.belediyeninkinden alabilirsin zaten o ekmek 2 dilim den sonra doyuyorur.

Canım Herbalife la beslendim halada besleniyorum hem içten hem dıştan

herbalifa fın çayı var bende ya ama gebe kalmak istediğim için içemiyorum

herbalifa fın çayı var bende ya ama gebe kalmak istediğim için içemiyorum

Canım ben devamlı eğitimlerine gidiyorum hamileyken kullanan bile var hatta gözümün önünde 9 aylık kız çocuğuna kaşık kaşık mama yedirdiler ayrıca Dr tanıdığım oda kullanıyo eşi biyolog hamileyken kullandı şimdi çocuğumuda veriyo

Merhaba ..

ben arkadaslara katilmiyorum su 10 günde 10 veya -5 kilo ya kadar kilo vermek cok yanlis .. cünkü ztn sen kilondan fazla
vicut seklinden ve selülitlerinden sikayetci oldugun icin bu tip hizli kilo verme yöntemlerini önermem sana ..
heleki ac karnina spor yapman yagdan cok kaslarini eritir enerjisini vicut sporla beraber kaslardan alir ve erir ..
o yüzden kahvaltidan önce sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyunu ic sonra isinma hareketleri yap mekik cek ve bu tür hareketler kaslarina agri veren 15 dk sadece böylece metabolizmandan hizlanmis olur ve böylece daha kolay kilo verirsin ..
istersen sabah ve aksam 2 hafta süreligi icin lahana kürü de yapabilirsin zayiflamana yardimci olur ve günde tabi 3 bardak yesil cay hem bunlarin ikisi ödem atar hem zayiflamana yardimci olur .. yumurta yogurt yagsiz süt kesin diyetinde uygula bunlar hem kaslara güc verir hem zayiflatir ..
günde 3 porsiyon meyve ye üzüm ve muz yeme bunlar öbür meyvelere göre daha agir kalorili ve sekerlidir ..
günde kesinlikle 3 litre su ic .. kahvaltidan 1 saat sonra hizli yürüyüs yap tempolu bir saat hem vicut sekillenir hem yürümekle yag yakarsin..
karbonhidrat cok kullanma diyetinde cünkü fazlaolursa bunlar sekerden yaga dönüsür ..
hem acikmamak icin hem metabolizmanin durmamasi icin ara ögün ye sebze meyve veya hafif seyler gibi ..

bol sans tatlim skma canini seven kisi seni oldugun gibi begenir herkesin illa kusurlari vardir ve her kadin güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…