acil yardim, kilo vermeliyim dügünüm var :(

canım o mama seklinde olan kullanılıyor biliyorumda çayını içsem bişi olur mu acaba söktürücü özellikleri varya o yuzden düşük falan olmasın

canım o mama seklinde olan kullanılıyor biliyorumda çayını içsem bişi olur mu acaba söktürücü özellikleri varya o yuzden düşük falan olmasın

Distribütörümle konuşup sana haber veriyim kendisi Dr karısı hamileyken mamayı yedi çayıda içti diye biliyorum yinede soruyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Distribütörümle konuşup sana haber veriyim kendisi Dr karısı hamileyken mamayı yedi çayıda içti diye biliyorum yinede soruyum

sorarsan sevinirim canım ya çok sağol alalı baya oldu bişi olmamıştır heralde

sorarsan sevinirim canım ya çok sağol alalı baya oldu bişi olmamıştır heralde

Canım sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum .... Hayır tatlım olumlu yönde etkiler daha çabuk kalır

İyi de canım bilmiyor muydun düğün tarihini keşke biraz erken başlasaydın. Bir ayda zayıflasan bile formda görünmezsin. Hızlı zayıfladığın için sarkarsın ve emin ol daha çok selülit olur. Hiçbir şey yememek hiç çözüm değil, daha kötü olur. Benim bir yöntemim var sana iyi gelir mi bilmiyorum. oturup öğün yemeği yemiyorum ama sürekli yemek yiyorum. Mesela kahvaltı yapıyorum sonra bir domates yiyorum, iki saat sonra bir salatalık, bir saat sonra bir meyve. Akşama kadar bu böyle gidiyor. Yani aç kalmıyorum ama karnımı da doyurmuyorum. kısa süreli çözüm için iyi oluyor.

canım sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum .... Hayır tatlım olumlu yönde etkiler daha çabuk kalır

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kullanayım o zaman ben sağol taklımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…