ACIL YARDIM!!!Kizlar gözunuzu seviyim bi bakin benim icin cok cok önemli!!!

Kizlar herkese cok tesekkur ederim.Maleseef kahve fln ise yaramadi regl oldugum icin kendimi kötu hissetigimden uyumak zorunda kaldim.Ilk imtahana gitmedim 1 ay sonra yine olucak nasilsa aynisi.Ama 2cisi cok önemli oldugu icin sabah erkenden saat 7den saat 14e kadar calistim sonra imtahana gittim.INSALLAH iyi yazmisimdir.Bu kadar calismam bosa gitmez.

Kizlar lutfen bana yardim edin.Bu imtahan benim icin cok önemli su anda hic biseyin umrumda olmamasi kadar önemli basarili olamazsam biterim.

cnm okdr önemli neden son güne bıraktn?
ne olursa olsun kendni kanrdma 2 saat uyuyim uyanrm ders çalışrm deme mtlaka otr yorgnda olsan kalkma başından. bn kndmi kandrr öle yapardm 2 saat uyucm uyancam hepsni çalışcm derdm bi yatardm bide sbh kalkrdm öle 0 0 elde vr 0 okula giderdm.
psikolojk olrk önce yatmicam de kendne

cnm okdr önemli neden son güne bıraktn?
ne olursa olsun kendni kanrdma 2 saat uyuyim uyanrm ders çalışrm deme mtlaka otr yorgnda olsan kalkma başından. bn kndmi kandrr öle yapardm 2 saat uyucm uyancam hepsni çalışcm derdm bi yatardm bide sbh kalkrdm öle 0 0 elde vr 0 okula giderdm.
psikolojk olrk önce yatmicam de kendne
Hayir calismistim senden önce yazan kisiye anlattim neden bu kadar panige kapildigimi.Bende genelde senin gibiyim bazen geceleri önemli dersler oldugu zaman uyumam butun geceni sabah kadar ders calisir uykusuz okula gider.Ama dun maleseef regl oldugum icin kendimi kötu hissediyordum.

Bu arada bazı arkadaşlar kahve ve kola karıştırıp için demiş ama çok zararlı sakın denemeyin.
kalbinizi ciddi şekilde yorabilir, kalp çarpıntısı yapabilir ve zihin bulanıklığına yol açabilir.

Back
X