- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Kızlar ben öğretmenim ama mezun olup evlendim cocuk falan derken goreve başlamadım hic. Bir ozel okuldan teklif geldi haftada 2-3 gun calışma maaşı tam bilmiyorum ama 800-1000 arası bisey olur diyor ablam. Eger başlarsam kızımı esimin kuzenine birakicam. Cok iyi bakacağını düşünüyorum. Ona aylık 300 versem bende 500-700 hibi bi rakam kalır. Bunun yani sıra maddi olarak hic bir sıkıntım yok. Sizce çalışmalı miyim. Siz olsanız ne yapardınız. Sizce bi paraya çalışılır mı. Lütfen yardımcı olun çalışan bayanlar
KPSS ye girmedim canım çalışırsam mecbur esim bırakacak 2-3 gun kızım 1 yasındaBence maddi durum için değil kendin için çalışmalısın bence her kadın çalışmalı.fiyat biraz düşük yol masrafını falanda bi ekle değerlendir vekil öğretmenlik falanda yapabilirsin aslında daha avantajlı olmazmı bence bunuda bi araştır kpss puanın kaç atanma durumun varmı bide çocuk kaç yaşında
Çok oldu pardon
Iste o pek mümkün degil bu okulbi deneyin..olmadı bırakırsınız..denemekten bişey kaybetmezsiniz..
ozaman maddiyatı düşünmeyin..boş kalmamak için ya da bi değişikliğe ihtiyacınız varsa çalışın..Iste o pek mümkün degil bu okul
Mezun oldugum ve vefa borcum olan bi okul yarı yolda bırakamam başlarsam 1 sene devam etmeliyim
Evet ozel okulda cok çalıştırıyorlar gercekten. Ama velilerden yana bi sıkıntı olmaz cunku okulun ortamı öğrencileri velileri falan cok iyi. Öğrenciler seçilerek alınır. Bende sırf özgüvenim yerine gelsin diye düşünüyorum acikcasi.özel kurumlarda suyunu çıkartana dek çalışırsın.
yani veliler ve müdürün beklentisi yüksek olabilir. Bir de kimi veliler de para veriyoruz o kadar mantığı ile herşeye söz sahibi olacaklarını sanma durumu var.
Diger taraftan eşinin maaşı ne kadar iyi de olsa bir birey olarak kendi diplomanın raflarda tozlanmasına izin vermemelisin diye düşünüyorum.
Kızın başkasına emanet edilebilecek yaşta. Ki daha önce tecrüben yokmuş ve işe çağrılmışsın bence değerlendir.
Allah korusun eşin hasta olsa ya da başına birşey gelse ne olacak ?!
Ko
KPSS ye girmedim canım çalışırsam mecbur esim bırakacak 2-3 gun kızım 1 yasında
Kızlar kızım 1 yasında esimin maaşı yok kp le ticaret yapıyorlar abartılı olmadıgı sürece istediğimizi harcıyoruz. Ama iste ben eşimden para istemeye cok çekiniyorum. Huy meselesi babamdan bile istemezdim banka hesabıma yatardi.
Esimin kuzeni hakkında hic bir endişem yok canım esimin sülalesinde kim hasta olsa refakatçisi odur. Cok iyi birisi.Şu durumda haftada üç gün çalışmak sizin için iyi olacaktır.
En azından eşinizden para istemek zorunda kalmazsınız.
Kızınıza bakacak olan kuzeniniz gerçekten iyi bakabilecek mi?
Çünkü 1 yaşındaki kızınız size olanları ifade edemez ve kötü bir durum olursa eğer ancak çok geç anlayabilirsiniz davranış değişikliklerini..
Ya adam utanıyorum diye kredi kartıcikarttirdu onu bile harcayinca hemen arayıp söylüyorum 2 sene de alışmadım bu durumaEşimden para istemeye utanıyorum demeseydiniz, bebeğiniz çok küçük çalışmayın derdim. Ama ben de yaşadığım için aynı durumu bilirim, bence hemen çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?