Acil yardım kizlar

Hayırlısı olsun cnm bndede gelen giden yok hala aynı pazartesi olmam gerekio normalde bilim o günü atlatabilcekmiyim su mübarek gunde rabbim duamizi kabul etsinde bebisimizi alalım kulağımıza hayırlı cumalar

benmde dun adet gnmdu ve olmadım.. hap ıcıyodum antıbıyotık ıctm bu ay majezıkte ıctm geckmede onlarn etkısı olabrlmı acaba

Hayirli cumalar kizlar. Ben bu ay da hamile degilimdir diye dusunmeye basaldim.artik, p.tesi sali adet olmam lazim gelmezse test yapcam idrar... bakalim artik nasip kismet.
Umudunu-kaybetme canim hotmon haplari haric haplarin adeti geciktirebilecegini zannetmiyorum. Psikolojik olabilir ya da hamile olabilirsin. Test yap ya da kana baktir pozitif cikmazsa o gun hasta olursun canim. Bende oyle oluyodu.

benm hc bugune kadr 3 4 gn gecktıgı olmadı canm bugun bırını gunum pazara kadr olmazsam pazar kan vercem.. pazar aksamı 20lık dıs cektrcem cnku bu ay bu ıkncı diş nolr nolmaz önce test yaptrcsm

Canim diger foruma da yazdigim gibi bence sen hamilesin. Bi test yap bak goreceksin

Canim varmi bir gelisme
sabah çookkk şiddetli bi ağrıyla uyandım canım adet lekelerim geliyo. daha tam bi dökülme olmadı ama ölüyorum ağrıdan 2 gün erken geldi bu sefer bu ay da nasip değilmiş canım.
sen ne yaptın canım?? hamilesin inşallah:)

Canım bende geçen yıl ilaç kullanmıştım antibiyotik de vardı içlerinde.h iç geçirmeyen adetin 4 gün gecikti çok umutlanmistim oysa.bilgin olsun.

benmde 1 gun gecktı cnm bnde heveslendm ama gceye adet oldm.. hayrlısı olsun demekkı olablr etkısı

Bende daha yok bisi yrn olmazsam bilmiorum ama bnmde ara ara karnima ağrı giriyo ve gogsum de ağrı oluyo

Arkadaşlar banada yardım edin lütfen eşimle 23 ve 24 mayısta korunmasız ilişkiye girdik daha sonra ben memlekete gittim haziranın 8'inde regle oldum ve 21'inde de oldum yani haziran ayında 2 kere oldum. Bu ay Temmuz ayında ise adetim gecikti idrar testi yaptım test negatif çıktı ama ben korkuyorum hamile olabilir miyim? Mayıs tarihinden sonra ilişkiye girmedikk. Lütfen cevap yazın

Iliskiye girmediysen nasıl hamile kalcanki onu anlamadim

Ne bileyim canım mayıs ayında hamile kalmış olabilir miyim diye düşündüm daha yeni evliyim bu konularda pek bilgi sahibide değilim

Ne bileyim canım mayıs ayında hamile kalmış olabilir miyim diye düşündüm daha yeni evliyim bu konularda pek bilgi sahibide değilim
Canim mayıstan sonra 2 kere adet gormussun sonrada ilişkiye girmedysen olmaz psikolojik yada stresten hatta hava şartlarından bile gecikme olabiliyor genede kafana yapılan bisi olursa yardımcı oluruz

Canim mayıstan sonra 2 kere adet gormussun sonrada ilişkiye girmedysen olmaz psikolojik yada stresten hatta hava şartlarından bile gecikme olabiliyor genede kafana yapılan bisi olursa yardımcı oluruz
Ne kadar zamandır evlisin kac yasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…