Rica ederim cnm daha çok yeniymissin anladığım kadariyla bebis dusunmuyosunİçim serinledi çok teşekkür ederim
Cnn ya ben bgn henüz olmadm ama sabhtan beri bi tuafim halim yok uyku modundayim midemde her an çıkarmakla gbi his var 1 saattir falan baş ağrısı var ates basio anlayamdmCanim ayni durumu ben de yasadim, bjr hafta varken kan tahlili yaptirdim 5,18 cikti erken diye dusundum. Iki gun donra tekrarliycam. Swn de bekle bir gun daha canim bence
Canim hastaneye gidip bi kan versene. Gunun bugundu de mi... birkac saat icinde olmazsan acile gidip kan ver bence. Insallah hamilesindirCnn ya ben bgn henüz olmadm ama sabhtan beri bi tuafim halim yok uyku modundayim midemde her an çıkarmakla gbi his var 1 saattir falan baş ağrısı var ates basio anlayamdm
Ay insallah hamilesindirKızlar ben 5 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz ama olmadı henüz tüp bebek için işlemleri başlattık rapor cikmasini bekliyorum 16 haziranda rahim filmi cektirdim 1 temmuz da adet oldum bi kac gün gecikmeli olarak normalde 24 gunde 1 oluyorum 25 inde olcam die düşürürken dün akşam yani daha 6 gün var olmasına rağmen kahve rengi akıntı geldi bi kac gündür de kasiklarima ağrı giriyordu adet olacak gibi bnde adet oldum sandım ama sadece 1 2 damla lake gelmiş baska da bisi yok karnımda ağrı oluyo ara ara bu nedir anlamadım kızlar yardım edin lütfen yerleşme belirtisi olabilir mi sizce bebeğinin olmasını cok istiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayin
Cesaret edemiyorum evet bgndu carsambaya randevu aldım aile hekimimden kan tahlili yaptrmk icinCanim hastaneye gidip bi kan versene. Gunun bugundu de mi... birkac saat icinde olmazsan acile gidip kan ver bence. Insallah hamilesindir
Teşekkür ederim inşallah çok istiyorumAy insallah hamilesindir
Korkunun negatife faydasi yok canim. Hatta ne kadar erken o kaar iyi. Hamileysen sevinirsin degilsen de neden gecikmis arastirilir. Ama mutlu hberleri alicaz insallah senden :)Cesaret edemiyorum evet bgndu carsambaya randevu aldım aile hekimimden kan tahlili yaptrmk icin
Inşallah aslicim sen bana çok güzel moral veriyosun teşekkürler sende durumlar nslKorkunun negatife faydasi yok canim. Hatta ne kadar erken o kaar iyi. Hamileysen sevinirsin degilsen de neden gecikmis arastirilir. Ama mutlu hberleri alicaz insallah senden :)
Onemli degil kuzucum, cok siddetli karnim agriyo kanamam dokukemiyo amaInşallah aslicim sen bana çok güzel moral veriyosun teşekkürler sende durumlar nsl
O kürler ne işe yariyo canimOnemli degil kuzucum, cok siddetli karnim agriyo kanamam dokukemiyo amabugun bal tarcin corek otu kurune basladim, hayut suyuna basladim bi de kuru incir yiyorum. Bakalim sonuclari gorucez canim :) umutluyum ama :)
Sen nerdesin canim instegram falan varmiOnemli degil kuzucum, cok siddetli karnim agriyo kanamam dokukemiyo amabugun bal tarcin corek otu kurune basladim, hayut suyuna basladim bi de kuru incir yiyorum. Bakalim sonuclari gorucez canim :) umutluyum ama :)
Canim daha onceleri falan da bu sitede okuyodum ama ilk kez deniyorum. Hayit otu zaten sirf kadin hastaliklarina faydali bir bitkiymis. Adet agrilarindan tut da sutu arttirmaya kadar sifasi varmus. Cok kisi kullanip hamile kalmis. Bal+corek otu+tarcin karisimini da kullanip hamile kalanlar var. Aslen yumuryalarin olgunlasmasini ve catlamasini sagliyomus sanirim. Incir de kullanmis bunu yiyenler. Incirin yumurtayi catlattigini duymustum zaten ben daha once. Hepsini birden deniyorum. Hepsi dogal sonucta. Ve cogu zaten sifali. Rabbim niyetimi kabul eder insallah canim.O kürler ne işe yariyo canim
Manisadayim canim, yok face kullaniyorum sadeceSen nerdesin canim instegram falan varmi
Insallah cnm rabbim gönlünüzce göre versin hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alalimCanim daha onceleri falan da bu sitede okuyodum ama ilk kez deniyorum. Hayit otu zaten sirf kadin hastaliklarina faydali bir bitkiymis. Adet agrilarindan tut da sutu arttirmaya kadar sifasi varmus. Cok kisi kullanip hamile kalmis. Bal+corek otu+tarcin karisimini da kullanip hamile kalanlar var. Aslen yumuryalarin olgunlasmasini ve catlamasini sagliyomus sanirim. Incir de kullanmis bunu yiyenler. Incirin yumurtayi catlattigini duymustum zaten ben daha once. Hepsini birden deniyorum. Hepsi dogal sonucta. Ve cogu zaten sifali. Rabbim niyetimi kabul eder insallah canim.
Insallahh canniimm, hayirlisiyla.... :)Insallah cnm rabbim gönlünüzce göre versin hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alalim
Israr testi yaptım evde az önce negatif ama dün ben gelen yok kan için erkenmi olur yrnInsallahh canniimm, hayirlisiyla.... :)
Kan icin erken olacagini zannetmiyorum. Dollenmeden on gun sonra cikiyo diye biliyorum ben canim. Insallah hayirlisiyla gizel haberleri alirsin. Pozitif dusun, olmasa da pozitif dusun. Cunku Rabbim en guzl zamanda ginderecektir bize yavrularimiziIsrar testi yaptım evde az önce negatif ama dün ben gelen yok kan için erkenmi olur yrn
İns cnm prsembeyi beklicem kan icinKan icin erken olacagini zannetmiyorum. Dollenmeden on gun sonra cikiyo diye biliyorum ben canim. Insallah hayirlisiyla gizel haberleri alirsin. Pozitif dusun, olmasa da pozitif dusun. Cunku Rabbim en guzl zamanda ginderecektir bize yavrularimizi
ben de bekliyorum canım :) güzel haberlerle yaz inşallah :)İns cnm prsembeyi beklicem kan icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?