Acil yardım kizlar

Canim ayni durumu ben de yasadim, bjr hafta varken kan tahlili yaptirdim 5,18 cikti erken diye dusundum. Iki gun donra tekrarliycam. Swn de bekle bir gun daha canim bence
Cnn ya ben bgn henüz olmadm ama sabhtan beri bi tuafim halim yok uyku modundayim midemde her an çıkarmakla gbi his var 1 saattir falan baş ağrısı var ates basio anlayamdm

Cnn ya ben bgn henüz olmadm ama sabhtan beri bi tuafim halim yok uyku modundayim midemde her an çıkarmakla gbi his var 1 saattir falan baş ağrısı var ates basio anlayamdm
Canim hastaneye gidip bi kan versene. Gunun bugundu de mi... birkac saat icinde olmazsan acile gidip kan ver bence. Insallah hamilesindir

kızlarr..ofis histeroskopi yaptıran varmı aranızda bılgı verebılırmı

Ay insallah hamilesindir

Cesaret edemiyorum evet bgndu carsambaya randevu aldım aile hekimimden kan tahlili yaptrmk icin
Korkunun negatife faydasi yok canim. Hatta ne kadar erken o kaar iyi. Hamileysen sevinirsin degilsen de neden gecikmis arastirilir. Ama mutlu hberleri alicaz insallah senden :)

Korkunun negatife faydasi yok canim. Hatta ne kadar erken o kaar iyi. Hamileysen sevinirsin degilsen de neden gecikmis arastirilir. Ama mutlu hberleri alicaz insallah senden :)
Inşallah aslicim sen bana çok güzel moral veriyosun teşekkürler sende durumlar nsl

Inşallah aslicim sen bana çok güzel moral veriyosun teşekkürler sende durumlar nsl
Onemli degil kuzucum, cok siddetli karnim agriyo kanamam dokukemiyo ama bugun bal tarcin corek otu kurune basladim, hayut suyuna basladim bi de kuru incir yiyorum. Bakalim sonuclari gorucez canim :) umutluyum ama :)

Onemli degil kuzucum, cok siddetli karnim agriyo kanamam dokukemiyo ama bugun bal tarcin corek otu kurune basladim, hayut suyuna basladim bi de kuru incir yiyorum. Bakalim sonuclari gorucez canim :) umutluyum ama :)
O kürler ne işe yariyo canim

Sen nerdesin canim instegram falan varmi

O kürler ne işe yariyo canim
Canim daha onceleri falan da bu sitede okuyodum ama ilk kez deniyorum. Hayit otu zaten sirf kadin hastaliklarina faydali bir bitkiymis. Adet agrilarindan tut da sutu arttirmaya kadar sifasi varmus. Cok kisi kullanip hamile kalmis. Bal+corek otu+tarcin karisimini da kullanip hamile kalanlar var. Aslen yumuryalarin olgunlasmasini ve catlamasini sagliyomus sanirim. Incir de kullanmis bunu yiyenler. Incirin yumurtayi catlattigini duymustum zaten ben daha once. Hepsini birden deniyorum. Hepsi dogal sonucta. Ve cogu zaten sifali. Rabbim niyetimi kabul eder insallah canim.

Insallah cnm rabbim gönlünüzce göre versin hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alalim

Israr testi yaptım evde az önce negatif ama dün ben gelen yok kan için erkenmi olur yrn
Kan icin erken olacagini zannetmiyorum. Dollenmeden on gun sonra cikiyo diye biliyorum ben canim. Insallah hayirlisiyla gizel haberleri alirsin. Pozitif dusun, olmasa da pozitif dusun. Cunku Rabbim en guzl zamanda ginderecektir bize yavrularimizi

Kan icin erken olacagini zannetmiyorum. Dollenmeden on gun sonra cikiyo diye biliyorum ben canim. Insallah hayirlisiyla gizel haberleri alirsin. Pozitif dusun, olmasa da pozitif dusun. Cunku Rabbim en guzl zamanda ginderecektir bize yavrularimizi
İns cnm prsembeyi beklicem kan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…