ben de bekliyorum canım :) güzel haberlerle yaz inşallah :)İns cnm prsembeyi beklicem kan icin
Cnn maalesef güzel haberlerin yok 1.23 çıktı sonucun ama hala olmadim eğer 1 hafta daha olmzsam tekrar yaptrcm belki gec döllenme olmuştur dediler umarım öyledir sende nsl durumlarben de bekliyorum canım :) güzel haberlerle yaz inşallah :)
Inşallah cnm çok istiyorum hayırlısıyla tabii henüz olmadimdaİnşallah geç dollenmedir canım. Benim adetim bitmek üzere ışte. Kürler deniyorum. :)
Eee günün geçmedi mi de canım, olmazsa bi kadın dogumcuya git gebelik yoksa bile gecikmesinin sebebini öğrenirsinInşallah cnm çok istiyorum hayırlısıyla tabii henüz olmadimda
Onu biliyorum ztn ama hastaneye gdebilmek icin adet olmam gerekiodu tup bebek icin olmadigim icin dusunmeye basladim neden olmadi diyeStres ypma bu kadar stres yapincada boyle seyler oluyor. Adet oldm olacagm hamile kaldm kalacagm diye dsnme iliskiye bnlari dsnmeden girersen olir. Banada oyle demslrrdi bebegim olsn diye ilskiye girdigin zaten stresten dolayi olmuyor ama aklina getrmeden bebgi ilski yasarsan ve yumrtlama gununu devamli takip edersen niye olmasn ki?:)
Aslı 25 inde olcktimya hala yok geçen gün kardeşim dr a gdiodu bende gttim derim gunum geçti testte 3 gün gecince cikmadi smdi 1 hafta oldu dedim 1 hfta daha bekle dediEee günün geçmedi mi de canım, olmazsa bi kadın dogumcuya git gebelik yoksa bile gecikmesinin sebebini öğrenirsin
Eee canım hiç test yapmadılar mi ya . Allah Allah. Sen evde test yapmadım mi. Kuzum guzel adam akıllı bi hastaneye git ya. Bi kan değerlerine baksın ultrason falan baksın . Elma armut değil ya bu bakınca anlaşılsin. İhmal etme Kuzum. İnşallah gebelik vardır. Belirtin var mi hiç?Aslı 25 inde olcktimya hala yok geçen gün kardeşim dr a gdiodu bende gttim derim gunum geçti testte 3 gün gecince cikmadi smdi 1 hafta oldu dedim 1 hfta daha bekle dedi
Insallah tup bebek yaptirmaya gitmeden suan hamile oldugunuzu ogrenirsiniz cok sevinirim sizin adiniza dua edicemAslı 25 inde olcktimya hala yok geçen gün kardeşim dr a gdiodu bende gttim derim gunum geçti testte 3 gün gecince cikmadi smdi 1 hafta oldu dedim 1 hfta daha bekle dedi
Canım son durumun nedir? Merak ettim :/Aslı 25 inde olcktimya hala yok geçen gün kardeşim dr a gdiodu bende gttim derim gunum geçti testte 3 gün gecince cikmadi smdi 1 hafta oldu dedim 1 hfta daha bekle dedi
Cnm adet oldum 3 gun oldu maalesefCanım son durumun nedir? Merak ettim :/
Neden gecikmiş ki peki? Umutlar dualar bu aya canım, inşallah pozitifi görürsünCnm adet oldum 3 gun oldu maalesef
Ins cnm doktora gttm tekrar tekrar kan verdm doktor stres dedi ama yapmadm anlmdm pazar memlekete gdecm esim izne cikio o yuzden bu seferki afette adıyaman hastaneyi dönüşte artik :) sen naptin bu arada kurlerin bittimiNeden gecikmiş ki peki? Umutlar dualar bu aya canım, inşallah pozitifi görürsün
Hayırlısı olsun canım, dediğim her şeyi yaptım günlerinde bitti bir hayit suyunu içiyorum, 3 ay devam ona da.Ins cnm doktora gttm tekrar tekrar kan verdm doktor stres dedi ama yapmadm anlmdm pazar memlekete gdecm esim izne cikio o yuzden bu seferki afette adıyaman hastaneyi dönüşte artik :) sen naptin bu arada kurlerin bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?