kafa yapılarının uyumlu olmasi önemli... baştan böyle bir beklentiniz varsa ve adam yapamam diyorsa ya böyle kabul edeceksiniz ya da bu sevdadan vazgeceksiniz. Nasilsa ilerde değişir, ilerde yapar düşüncesine sahip olmayın. Adami zorlamaya da hakkiniz yok...günaydın kızlar..kafam acaip karışık ya benim.geçenlerde biriyle tanıştım aşırı tatlı pamuk gibi bir adam.daha yeni tanıdım ama iyi geldi bana..şimdi ben küçüklükten bu yana cuma namazına gitsin hatta bes vakit namaz klsın falan diyordum da bu coçukta ikiside yok.konuştum ben bu konuda hassasım dedim.valla sana söz versem gitsemde istkrarlı olman gidemem yani diyor..bilinçli değil bu konuda ama çok vicdanlı ...bilmiyorum arkadaşlar ikimizinde ikinci evlilikleri olucak bu konuyla başa çıkabileceğimi sanmıyorum çokta etkilendim ama bilemedim yani ne yaparım ne ederim siz ne diyorsunuz????????
Adamı niye istediğin kalıba sokmaya çalışıyorsun ki isteğin gibi birini bul.günaydın kızlar..kafam acaip karışık ya benim.geçenlerde biriyle tanıştım aşırı tatlı pamuk gibi bir adam.daha yeni tanıdım ama iyi geldi bana..şimdi ben küçüklükten bu yana cuma namazına gitsin hatta bes vakit namaz klsın falan diyordum da bu coçukta ikiside yok.konuştum ben bu konuda hassasım dedim.valla sana söz versem gitsemde istkrarlı olman gidemem yani diyor..bilinçli değil bu konuda ama çok vicdanlı ...bilmiyorum arkadaşlar ikimizinde ikinci evlilikleri olucak bu konuyla başa çıkabileceğimi sanmıyorum çokta etkilendim ama bilemedim yani ne yaparım ne ederim siz ne diyorsunuz????????
başa çıkamayacaksan ilişkiyi devam ettirme bence.günaydın kızlar..kafam acaip karışık ya benim.geçenlerde biriyle tanıştım aşırı tatlı pamuk gibi bir adam.daha yeni tanıdım ama iyi geldi bana..şimdi ben küçüklükten bu yana cuma namazına gitsin hatta bes vakit namaz klsın falan diyordum da bu coçukta ikiside yok.konuştum ben bu konuda hassasım dedim.valla sana söz versem gitsemde istkrarlı olman gidemem yani diyor..bilinçli değil bu konuda ama çok vicdanlı ...bilmiyorum arkadaşlar ikimizinde ikinci evlilikleri olucak bu konuyla başa çıkabileceğimi sanmıyorum çokta etkilendim ama bilemedim yani ne yaparım ne ederim siz ne diyorsunuz????????
Karisma derim ozel hayat sonucta
öyle birini istiyosan öyle birini bul. farklı birni bulup da istediğin kalıba sokmaya çalışmak çok saçma. o sana diyor mu kapanacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın vs diye..
Bir insanin namaz kilmasi iyi insan oldugu anlamina gelmiyor...benim annemde ablamda kiliyor ama hirsizlikta yapti annem kardesleri birbirine de dusurdu para icin evliligimi istemedi vs. Vs.bu bir kistas olamaz
kafa yapılarının uyumlu olmasi önemli... baştan böyle bir beklentiniz varsa ve adam yapamam diyorsa ya böyle kabul edeceksiniz ya da bu sevdadan vazgeceksiniz. Nasilsa ilerde değişir, ilerde yapar düşüncesine sahip olmayın. Adami zorlamaya da hakkiniz yok...
Kendinize o zaman öyle birini bulun... İçinden gelmeyen hicbiseyi zorlama ile yaptırmaya kalkışmayın... Daha çok soğutursunuz. İkinci evlilik diyorsunuz daha iyi düşünün.. vicdan , insanın en iyi özelliği... Vicdan yoksa, hacca da gidip gelse olmuyor işte... Olmaz... O yüzden seçimlerini kendisine bırakın yapacak olduktan sonra sizin baskınıza, isteklerinizle yönlendirilmeye ihtiyac duymaz..
Temel insani değerleri ne yönde bence bunları baz almaya çalışın. İnanç işi çok kişisel bir durumdur ve bana kalırsa bir ölçüt değildir. Çok inançlı olduğunu düşündüğünüz birinin de ilerde fikirleri değişebilir ve inancı yönündeki ritüellerini yapmayabilir. Çünkü bu tamamen içsel birşeydir.
ya bakın asla karışmam asla...ilk evliliğimden çok çektim asla düzelir ilerde yapar falanda demem diyemem öyle bir şeyi fazlasıyla tecrübe ettim bennn ...evet çok vicdan evet her namaz kılan vicdanlı değil bunların hepsinin bilincindeyim..hoşlanmasam çocuktan burda şu konuyu bile açmazdım ..zorlamak falan benim kitabımda yok yani..Ama ben bunu kafaya takarım çevremdeki ailem olsun arkadaşlarım olsun giden var namaza gitmeyen var ama ben bunu takıntı yapmışım yani eğer evet tamam dersem kendi iç dünyamla çatışıcam ,vallahi acaip caresiz kaldım yaaa acaipbir büyüğüm şöyle bir söz söylemişti.
"ben bu adamın şu huyunu değiştirebilirim diye adım atmayın evliliğe, ben bu adamın bu huyuna katlanabilir miyim diye düşünün" demişti.
sizinki de o hesap olmuş.
beğenmediğiniz aklınıza yatmayan huyları varsa; evlenmeyin o halde.
oda aynen böyle biri işte çok iyi yardım sever falan ...İlk eşin o kalıba uyuyordu yani
Ama bak olmamış ayrılmışsın
İnsan olsun din Tanrı ile onun arasındadır
Bir de Ada'm ibadet etmez ama iyi insandır vs o diğrr davranışları daha çok sevap alır öbür tarafta daha iyi bir konumda olur vs vs
Adamın içinde hiç mı kıpırtı yok ? Bazı insanlar bulduğunu kabın şeklini alır.. Lütfen bırakın istediği gibi davransn, eğer size uymuyorsa bırakın gitsin yoluna baksın adamcağız... Ama yok ben böyle de kabul ederim diyorsanız ibadetini sorgulamaynya bakın asla karışmam asla...ilk evliliğimden çok çektim asla düzelir ilerde yapar falanda demem diyemem öyle bir şeyi fazlasıyla tecrübe ettim bennn ...evet çok vicdan evet her namaz kılan vicdanlı değil bunların hepsinin bilincindeyim..hoşlanmasam çocuktan burda şu konuyu bile açmazdım ..zorlamak falan benim kitabımda yok yani..Ama ben bunu kafaya takarım çevremdeki ailem olsun arkadaşlarım olsun giden var namaza gitmeyen var ama ben bunu takıntı yapmışım yani eğer evet tamam dersem kendi iç dünyamla çatışıcam ,vallahi acaip caresiz kaldım yaaa acaip
Günaydın.ya bakın asla karışmam asla...ilk evliliğimden çok çektim asla düzelir ilerde yapar falanda demem diyemem öyle bir şeyi fazlasıyla tecrübe ettim bennn ...evet çok vicdan evet her namaz kılan vicdanlı değil bunların hepsinin bilincindeyim..hoşlanmasam çocuktan burda şu konuyu bile açmazdım ..zorlamak falan benim kitabımda yok yani..Ama ben bunu kafaya takarım çevremdeki ailem olsun arkadaşlarım olsun giden var namaza gitmeyen var ama ben bunu takıntı yapmışım yani eğer evet tamam dersem kendi iç dünyamla çatışıcam ,vallahi acaip caresiz kaldım yaaa acaip
onun kaşı var bunun gözü diye diye olmıcak bir şey gibi geliyor yaş ilerledikçe seçemiyor insan elemektenn2.evliliginiz olacakmış iyi düşünün derim.kafanizi ufacık birşey bile sarmıyorsa iyi düşünmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?