SİZ BUNU SÖYLEMİYORSUNUZ Kİ YOK ZORLAMA SANANE GİBİ YORUMLAR YAPILIYOR YA BÖYLE DİYİN CANIMI YİYİNNe alakasi var sapiklikla?
Adam cumaya gitmiyor taktim diye konu acmissin.
Cidden takacak, ugrasacak baska sey mi yok hayatinda
Olmuyorsa olmuyordur
Kendi gorusunde birini istemeni anlarim, uymuyorsa gule gule dersin
Herkes bundan bahsediyor
Hahahaha bi de sapık olduk, cahil olduk. Banane be adama sar bize saracağına. Takıntılı insansın belli. Kurup kurup insanların üstüne kusma. Zihniyetini,pis ağzını kimse çekemez senin. Güzel nezaketimi bozdurdun ayıp!!YAAAA SİZ NASIL BÖYLE KAFANIZA GÖRE YORUM NASIL YAPABİLİYORSUNUZ NASILL..BEN HANGİ YAZIMDA DEMİŞİM ZORLUCAM DİYE YA ZORLAMALIYIM DIYE FENALIK GELEN İNSAN YAZMA YA YORUM YAPMA İNSAN OLUN AZCIK YA İNSAN ..GÜZEL YORUM YAPMAYI TERCİH EDİN ASMAYIN KESMEYİN..KONUDAN SAPIP SAPIK SAPIK KONUŞUYORSUNUZ YA PESS YEMİN EDERİM ...PES!
HAKARETLERE BAK BENİ BİLİP BİLMEDEN ,DERİN NEFES ALIP BANA BU YAPTIĞINI BURDA OLSA BİLE KABUL ETMİYORUM ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENİ O VERSİN BU YORUMUNA KARŞIN CEZANI.Hahahaha bi de sapık olduk, cahil olduk. Banane be adama sar bize saracağına. Takıntılı insansın belli. Kurup kurup insanların üstüne kusma. Zihniyetini,pis ağzını kimse çekemez senin. Güzel nezaketimi bozdurdun ayıp!!
kılıyorum canım ben kılıyorum ..neyi yapmamışımda ondan istemişim ..kılıyorum bazen kaza yapıyorum o bakımdan 4/4 lük değil demek istedim
ORDA dur kimse burda sana ters bişey demedi sen kendin dedin ben böyle istiyodum ama oyle olamam diyor nasıl ederim nasıl başa çıkarım diye kendin sordun bizde sana bırak herkes istediği gibi olsun dedik ayrıca sen kimseye sapık yada herhangi bişey diyemezsin çünkü burda bel altı vuran olmadı madem düşüncelerimize saygın yok konu açmıycaktın ki zaten dini konu açmakta YASAKKENYAAAA SİZ NASIL BÖYLE KAFANIZA GÖRE YORUM NASIL YAPABİLİYORSUNUZ NASILL..BEN HANGİ YAZIMDA DEMİŞİM ZORLUCAM DİYE YA ZORLAMALIYIM DIYE FENALIK GELEN İNSAN YAZMA YA YORUM YAPMA İNSAN OLUN AZCIK YA İNSAN ..GÜZEL YORUM YAPMAYI TERCİH EDİN ASMAYIN KESMEYİN..KONUDAN SAPIP SAPIK SAPIK KONUŞUYORSUNUZ YA PESS YEMİN EDERİM ...PES!
oku bakalım hepsini ben yükselince geri vites yaptınız ..bu mesajın çok güzel olmuş diğer mesajınızdan ..tesekkür ederim .ORDA dur kimse burda sana ters bişey demedi sen kendin dedin ben böyle istiyodum ama oyle olamam diyor nasıl ederim nasıl başa çıkarım diye kendin sordun bizde sana bırak herkes istediği gibi olsun dedik ayrıca sen kimseye sapık yada herhangi bişey diyemezsin çünkü burda bel altı vuran olmadı madem düşüncelerimize saygın yok konu açmıycaktın ki zaten dini konu açmakta YASAKKEN
çok teşekkür ederim güzel laflar bilinçli şeyler söylemissin sağolBen şimdi sana din Allah ile kul arasındadır olayına girmeyeceğim
Evlilik bir yaşam biçimi, inancına göre birini istiyorsan bu adamla evlenme
Bazı şeylerin sözle tarifi mümkün değil, bende çok dindar bir hayat yaşamıyorum ama namazı kılmaya gayret ediyorum, insan istiyor ki inancına doğru gidebilsin, gayret göstersin, inanç pekişsin. İnsanlar ne kadar öyle değil dese de eşler birlikte yaşıyor ve ibadetlerin zamanla sorun olması mümkün. Bahsettiğimiz ibadet bizim inancımıza göre farz yani yapılmaması mümkün değil o yüzden konu evlilik olunca çok da kişiye özel düşünemiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?