Sıkma canini oluyor boyle seyler benimde gecen sene basima geldi erkek arkadasimla tam yumurtlama gunumde beraber olmusum icime bosalmisti ve hap almadim nasil bir basiret baglandiysa farkinda bile deglm halbuki telefonumda program var bakardm kiz arkadaslarimla ayni gun adet olurduk herkes olurken o gun ben olmadim hamileysen goguslerin inanilmaz buyur ve hassaslasir hemen anlamistm adacayi vok ictik tavsiyem adacayi icmen hemen sökturur ama benim sokturmesi imkansizdi artik 2 test yaptim hemen adet olmam gereken gunde ikiside silik cikti hamileydim doktora gidip.kan testi yaptrsm ve hamile oldugumu ogrendim ama dogurmam imkansiz olan bir zamandaydi 5. Haftamin dolmasini bekledim 6. Haftamda kurtaj oldum asla istemedigim bir durumdu cok agladim ama yapamazdm yani ondan sonrada cok dikkat ettim artik eger yumurtlama doneminde birlikte olursan hamile kalma olasilig cok yuksektr ama adetinin son gununde icine bosalsa dahi ihtimal cok cok az.kalmazsin hamile, tavsiyem adet takvimi period tracker indir. Son adet tarihinin ilk gununden basla say 16. Gun yumurtlama donemin yuksek ohtimal bu bazen 14. Olabiliyor. Yumurtlama doneminin 2 3 gun oncesi ve sonra yine orta ihtimal hamile kalabilrsn ama yumurtlamadan sonrasi daha dusuk ihtimaller.