Acil yardım lütfen avukat var mı aranızda ne yapmalıyım?

Peki kendisi hasta cocuğa bakabilicek yetide mi? Yani cocuk huysuz diye kendisi geri getirme ihtimali varmi

Oncelikle uzaklastirma karari cikarmissinizdir umarim.
Hastanede yatis yapin yapabilirseniz. Yoksa vermeyin icra yolunu denesin. Ancak yarin evde olmayin. Hastaneye goturun ki evde olmadiginizin kaniti olsun. Doktordan rapor alin bu arada. Avukat degilim.

Geçici velayette ayın hangi günleri göreceği açıkça belirtiliyor mu yoksa sadece ‘Ayda 2 gün” ibaresi mi var?

Anladım. Bu durumda yukarıda arkadaşın dediği gibi doktor raporu en iyisi olabilir. Sabah alacağı saatlerde acile götürün, aradığında hastanede olduğunuzu söylersiniz. Doktordan da yardım talep edersiniz. Doktor dediğiniz gibi çocuğunuzun durumu acilse zaten size yardım edecektir. Etmiyorsa da çocuğun tehlikesi yok demektir. İlaçları yanınızda olsun ki babası alabilir derse doktor konu uzamasın. Avukat değilim, bu söylediklerimiz ne kadar işe yarar bilemeyiz. Sadece yalnız olmayacağınız bir yerlerde olun ki etrafınızdakiler acil durumda yardımcı olabilsinler.

Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuza da acil şifalar.

Son düzenleme:
Aaca

Anladım. Bu durumda yukarıda arkadaşın dediği gibi doktor raporu en iyisi olabilir. Sabah alacağı saatlerde acile götürün, aradığında hastanede olduğunuzu söylersiniz. Doktordan da yardım talep edersiniz. Doktor dediğiniz gibi çocuğunuzun durumu acilse zaten size yardım edecektir. Etmiyorsa da çocuğun tehlikesi yok demektir. İlaçları yanınızda olsun ki babası alabilir derse doktor konu uzamasın. Avukat değilim, bu söylediklerimiz ne kadar işe yarar bilemeyiz. Sadece yalnız olmayacağınız bir yerlerde olun ki etrafınızdakiler acil durumda yardımcı olabilsinler.

Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuza da acil şifalar.
Evet böyle yapacağım cok sağolun

Back
X