Acil yardim lütfen . Oğlum annem değilsin dedi

Sayın Bihterin Masalı Saçi
Ben edebiyat öğretmeniyim. Anlayın ki ,o kadar panik o kadar çaresiz ve üzgünüm. Ne yazdıklarımı düzenledim ne de kontrol ettim . O anki duygumla, hesap yapmadan yazdım. Benim için çok önemli ve büyük bir olay. Soğukkanlı davranamadim mazur görün lütfen

Tamam haklısınız,bir tarafım da kızgın ona ama ezik davranıyorum utanıyorum cunku

Telefona şifre koymak çok önemli hatta galeriye bile çocukları olan insanların. Annesini özellikle ayrı bir yere konumlandıran kutsal gören çocuklar da travma etkisi yapıyor aslında çok normal birşey olsa da.. Ergen birde usturuplu dille anlatmakta zor olsa gerek. Biraz zaman tanımak lazım.

Öz babasıyla görüşmesi nasıl? Ne sıklıkla görüşüyorlar? Arada babasına da gitse belki daha iyi olurdu
Öz babası maalesef çok da çocuk sorumluluğunu alacak bir yapıda değil. Bu yaşına kadar ilk kez iki yıl önce bir hafta kaldı yanında onun tüm sorumluluğu, bakımı, ihtiyacı maddi manevi bende severek yapıyorum heosini. Şimdiki eşim de çocuğu gibi sahiplendi

Bebegim cok kucukken bosandim. Oturup bilimsel makaleler, gozlem yoluyla elde edilmis verileri inceledim. 3-5 yas, okul yasi ve ergenlik donemi olarak ayirmislardi. Anne- baba bosanmalarinda etkeni tam olarak hatirlamiyorum(yeniden evlenmek ya da baba ile ilişki kurulmamasi hunlardan biriydi) erkek cocuklarinin ergenliginde öfke olarak karsimiza cikiyormus. Anneanne, dayi sevgisi farkli baba sevgisi ve ilgisi farkli. Yazin 1 ay cocugun oz babasinda kalmasi lazim, aliyor mu mesela?

Hayır. Yazdım daha yeni yeni ( benim etkimle) görüşüyorlar üç dört yoldirm bir kere de bir hafta kaldı yanında. Geçen yıl gidecekti adam evlenmiş. İlgilenmedi. Sadede palavra atan biridir o. Ben sekiz yıl sonra evlendim oğlum 13 aylıktı ayrıldım. Oğlum sekiz yaşını geçiyordu yeniden evlendim. Ona sordum şimdiki eşimle tanıştı çok istedi evlenmemi. O sıralar baba özlemi vardı. Sonraları sanırım ergenlik etkisiyle bazen gıcık oluyor eşime

Aslında öz babasından daha çok babalık yaptığını detaylıca mı anlatsanız ne bileyim daha çok emeği var adamın öz gibi görse her şey daha iyi olur onun içinde

Mutlaka uzman destegi alin ipin ucu kacmadan. Allah korusun disarida bambaska seylere bulasabilir cocuk

Burda bi konu vardı. Kadının kocası tehdit ediyordu nude fotolarıyla. O yüzden bence de tehlikeli o tarz fotolar.
Eş olunca da çok güvenli değil ki
Ama böyle paranoyak bir kafayla evlilik yürütülmez ki. Adama nude atmasan da senin yataktayken fotonu çekip tehdit edecekse yine eder. İlerde nikahlı kocası tarafından tehdit edilmekten korkuluyorsa bırakın nude atmayı hiç yanında çıplak dolaşmamak hatta sevişmemek gerek o zaman. Sonuçta yatakta çıplakken veya evde saten gecelikle dolaşırken de hiç farkında olmadan +18 fotolarını elde edebilir. Bu tarz kafa yapısında olunacaksa herhangi bir erkekle münasebet kurulmaması lazım. Erotik foto isteyen ve seninle aynı evde yaşayan bir adamın bunları elde etmesini önleyemezsin.

Konu sahibinin hatası eşiyle fotolaşmak değil ergen bir erkek çocuğunun eline telefonunu vermek olmuş. Bu arada bence gayet travmatik bir olay çocuk için. Umarım en kısa sürede pedogoga danışırsın konu sahibi

Fazla senaryo üretiyorsunuz. Kişinin telefonu zaten kişiye özeldir ve zaten mahremdir.

Bunda utanacak kişi siz değil, oğlunuz olmalı. Bunu da kızarak değil tabi biz evliyiz ve bu bizim özelimiz. Nasıl ki bizim odamıza paldır küldür giremiyorsan ikimize ait şeylere de paldır küldür dalamazsın.

Sen benim ebeveynim değil ben senin ebeveyninim bunun farkına varmalısın minvalinde konuşarak bu şok durumunu aşmasına yardımcı olun.

Aşamadığını anladığınız noktada destek almalısınız.

Fazla senaryo üretiyorsunuz. Kişinin telefonu zaten kişiye özeldir ve zaten mahremdir.
Senaryo olan ne acaba?Olmayan birşey mi söylemişim? Kişinin telefonu özeli ise çocuğun elinde işi var mahrem şeyimi neden küçücük oğlumun eline veriyim?Dikkat etmek gerek hanfendi çocuk psikolojisi dediğimiz şey hayatına maal oluyor.Sonra psikolog psikolog gezdir düzelsin diye.Konu sahibinin başına bi talihsizlik gelmiş fakat çocuk zaten o yaşta afallamış bide kızıp daha büyük yaralar mı açsın?

Aynen ya. Aynı şey aklıma geldi. Ne gerekvar

çokta kaale alınacak bir kafada değilmişsiniz zaten, boşuna vakit öldürmenin de anlamı yok. Siz hala 13 yaşında bir çocuğun haklı olduğunu savunmaya devam edin. Bu terbiyesizliktir.
Ceza ehliyeti olmayan, hala çocuk olan birini suçlamanız etik değil. Çocuk bu hata yapar, yetişkin olan annesi dikkat edecek.
Kocası olunca aklanmıyor dikkatsizliği, ergenlikte bir çocuğa hasar vermiş mi vermiş. Böyle özel fotoğraf çekiliyorsa ya gizli şifreli dosyaya konur yada komple silinir. Annenin ihmali var. Kabahat çocukta değil o bir çocuk

Farkli bi yorum yapicam, foto atmakla ozlem nasil gideriliyor onu anlamadim
bi selfie at ozledim demeyi anlarim da yari ciplak fotoyla nasil ozlem giderilir hic aklim almadi

Benim eski sevgilimin de abisi vardı.Ben sevgilime mesaj atarken almış eline mesajlarımı okumuş.Bir de kardeşim hasta uyuyor diye oradan cevap yazdı bana.Şoke olmuştum yani özel bir konuşmamız veya özel bir fotoğrafımı atmış olsaydım adam görecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…