Acil yardim lütfen . Oğlum annem değilsin dedi

.
Gelde bunu TuruncGarfield a anlat neymiş nikahlı kocasıymış atarmışAt at da biri görse nolcak demi.Ben eşimle sevgiliyken evde normal çekilip foto attığımda bile boşver atma haber vermeden arkadaş ortamı olur açarım yanlışlıkla kimse senin ev halini görmesin derdi.Bunu ilk başlarda anlamıyordum absürt birşey armıyorum ki diye ama zamanla ne kadar ince düşünüyormuş dedim.

Kocaman kocaman kadınlar toplanıp 13 yaşında babası bu zamana kadar ilgilenmemiş annesi başka bir adamla evli çocuğa kızılıyor ben çok şaşırıyorum bazen .
Çocuk değilde sanki 25 yaşındaki adam bu . Telefonu eline almasına izin veren , bide foto atıp telefon şifresi , galeri şifresi kullanmayan siz suçlusunuz hanımefendi . Çocuk bu şu yaşımda annemin başka adama attığı fotoları görsem bana travma olur .
Bazı çocuklar annelerini çok kutsallaştiriyor seks yaptığınızı biliyor yazan yorumlar çok tuhaf anneniz seks yaparken düşünüyor musunuz arkadaşlar ?

Tamam 13 yaşındaki aile problemleri olan çocuğa bu şekilde açıklayın ve tramvatize olmamasını bekleyin.

Babasıyla dahi son 3 yıldır iletişim kuran, sevmediği üvey babasıyla yaşayan, 13 yaşındaki ergen bir çocuğa iletişim şekli ve dili bu olmamalı.

Ben de çok daha gençken bu konuda özensiz ve dikkatsizdim ama sonradan düşününce çok riskli bir şey.

Senaryo ürettiğiniz şey, telefon içindekilerin telefoncunun eline geçerse özelini görürse kısmı. Hanfendi değil ayrıca hanımefendi.

11 11 değil 1 kişi eksilemiş. O da ne düşündü bilemiyorum

13 yaşına 3 yaş muamelesi yapılan çok enteresan anne suçlayıcı yorumlar var. 11 12 yaşında cinsellik eğitimi verilmeli ki cinsellik yaşı iyice bilinçsiz bir şekilde düşmesin.

Kaldı ki konudaki çocuk yatakta anneyi basmamış, tamamiyle çıplak olan bir resmi de görmemiş.(Bunları yaşayan örnekler de ne kadar dikkat etseler de başına gelmiş bir çok ebeveynle doludur)

Gece boşalması yaşayan çocuk birçok şeyin farkındadır. Ergenlik zaten yıkım ve yeniden inşa süresi. Ergen, anne babanın öğrettiklerini yıkacak kendi doğruları ile yeniden inşaa edecek.

Senaryo ürettiğiniz şey, telefon içindekilerin telefoncunun eline geçerse özelini görürse kısmı. Hanfendi değil ayrıca hanımefendi.
Ay gerçekten bu kadar dünyadan bir haber olunur nerede yaşıyorsunuz acaba?Bu olaylar her yıl haberlerde gördüğümüz şeyler az haberlere bakın dünyadan bir haber kalmayın.Vermiş olduğum sadece bir örnekti bin tane ihtimaller arasından tutup buna mı takıldın?Bu kadar hümanistlik fazla :)Yazım yanlışıma da takılma boş ver TDK değilsin :)

Hemen silinmiş fotograflardi.Çöp kutusunu da silmem gerektiğini düşünemedim. Sürekli bu şekilde foto, video paylaşan,bilen biri olmadığım için aklıma gelmedi .

Çocuğunuzu bi şekilde ikna etmeye çalişin, başaramazsaniz destek almayi deneyin

Zaten bir iki foto karsiliki gonderilip silinmiş. Sildigimi sanmisim." İnsan insanın kurdudur " sözü bu durumda bile maalesef geçerli

Hemen silinmiş fotograflardi.Çöp kutusunu da silmem gerektiğini düşünemedim. Sürekli bu şekilde foto, video paylaşan,bilen biri olmadığım için aklıma gelmedi .
Sorunda bu bilmediğiniz şeyde kendinizi riske atmayın.Teknolojik şeyleri küçükler daha iyi biliyor malesef sizin sildim dediğiniz şeyi o 50 yerden çıkarır.Neyse artık zaten olan olmuş oğlunuzla birlikte atlatırsınız umarım gelicek seferlere dikkatli olsun siz yine de.

Telefonunuzu almasına neden izin veriyorsunuz? Sifre kullanmanız gerekli. Ayrıca bu çocuk çöp kutusunu niye karıştırıyor?
Olan olmuş, ne olursa olsun şu yaşımda annemi babamı öyle görmek istemem. Mutlaka yardım almalı

Farkli bi yorum yapicam, foto atmakla ozlem nasil gideriliyor onu anlamadim
bi selfie at ozledim demeyi anlarim da yari ciplak fotoyla nasil ozlem giderilir hic aklim almadi
Oluyor öyle şeyler. Hatta çok genç yaşta başlıyor günümüz gençleri. Evlenmeden. Ben de ilk kez yaptım. Yasim 46 eşim 53 demek ki bir bunama durumu. Fakat bence siz biliyorsunuz zaten

Gelecek sefer olmayacak eminim:). Teşekkür ederim

Yani kim annesini o şekilde görse şok olur, kaldı ki adam çocuğun babası da değil yabancı bir herif ...ne yapsın.
Zaten çaresiz kalma sebebim akıl danisma sebebim bu. Yargılanmak değil şu etapta. Ben zaten kendimi yargiladim hatta ceza da verdim. Sizin için yazmıyorum ama ne kadar kolay yargılamak,kınamak, hakaret... Toplum olarak sorunumuz bu soruyu anlamıyoruz . Sorum ne yapabilirim bundan sonrası için?

Cevabım size değil diğer yorumlaraydı, 13 yaşındaki çocuğu asıp kesmişler resmen

Baba kendi babası olsa internette kaynaklar var açın okuyun derdim ama buradaki durum çetrefilli bence bir ergen psikoloğu bulup danışın ... burdan veya başka yerden aldığınız akılla hareket etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…