Acil yardım lütfen okuyun

Mrveae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
98
27
3
27
İyi geceler hanımlar benim sizlere bir sorum olucaktı eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Eşim 2 haftadır gece çalışıyo ondan önce 1 ay boyunca 4 5 kere 24 saat geri kalan hep 16 17 saat çalıştı eve hep 1 2 ve bazen 3 te geldi birkaç kere kadın parfümü kokuyodu iş yerinde zübeyde ablanın parfümünü sıktım napayım terlemiştim dedi bazen çok şefkatli oluyo hiç olmadığı kadar iyi davranıyo bazen benden nefret ediyo gibi davranıyo 2 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim eşim ben kv ve 18 yaşında kaynımla oturuyorum 2 yıldır çekmediğim kalmadı kv namusuma iftira bile attı sonrasında 2 kere daha namusuma dil uzattı uyardım anlamadı tartıştık ve daha sayamıyacağım kadar çok psikolojik eziyet gördüm psikiatrilik oldum doktora derdimi anlattım diye boşanmalara çıktık eşim bu dönemde hiç annesine bişi demedi bu arada 2 yılda 2 kere bayramda kıyafet aldım onun dışında hiç bir harcamam olmadı eşimin maaş kartı kv de hastane ve annem dışında hiç bir yere tek gidemiyorum hastaneye giderken aç gitmeme rağmen sadece 5 lira yol parası alabiliyorum eşimi sevdiğim için sabrettim hep affedersiniz yatak konusunda hiç hayır demedim hep gönlünü yaptım ama şuan ne güven kaldı ne tahammül 2 3 günde bir o konuda yaklaşan kocam 2 3 haftadır hiç yaklaşmadı geçen sabah işten geldi uyudu uykuda daha doğrusu uykuluyken yaklaştı birden elini çekip gözünü açtı sen miydin deyip arkasını döndü ve yattı rüya görmüştür onun etkisiyle yapmıştır diye kendimi kandırdım ama bu sabahta aynısı oldu mesajları ve aramaları sliyo hiç yapmazdı telefonunu alınca kızıyo artık kendine bakıyo parfümsüz asla dışarı çıkmıyo bu kadar eziyetin üstüne aldatılmak yada acaba kuruntu mu yapıyorum yardım edin lütfen artık tahammül um kalmadı boşanmayı bile düşünür oldum sizce aldatılıyomuyum

Öncelikle neden böyle bi evliliğe çocuk? O konuda üzüldüm açıkçası doğacak bebeğe.. Evlilik baştan belliymiş zaten kayınvalide ve kaynınla yaşamayı neden kabul ettin ki?
Son anlattıklarına bakılırsa o adamda var bir şeyler.. Ve ayrıca aynı yatağa yattığı başka kim olabilirmiş merak ettim? Böyle diyen adamın ağzına çakardım herhalde o lafı yedirirdim..
Bide hapis hayatı yaşıyosun farkında mısın?
Parasız ve asosyal olmuşssun. Kaç yaşındasın?

Öncelikle neden böyle bi evliliğe çocuk? O konuda üzüldüm açıkçası doğacak bebeğe.. Evlilik baştan belliymiş zaten kayınvalide ve kaynınla yaşamayı neden kabul ettin ki?
Son anlattıklarına bakılırsa o adamda var bir şeyler.. Ve ayrıca aynı yatağa yattığı başka kim olabilirmiş merak ettim? Böyle diyen adamın ağzına çakardım herhalde o lafı yedirirdim..
Bide hapis hayatı yaşıyosun farkında mısın?
Parasız ve asosyal olmuşssun. Kaç yaşındasın?
20

Esinin yaptigi cok ayip. Neden kredi kartini ve parayi annesine veriyormus?
Nr ve msjlari siliyorsa sorguya cekerdim. Resmen hapis hayati yadiyor gibisin :(

Ayy okurken darlandim yahu. Esinizin size yapmadigi kalmamis. Hala evlisiniz.
Adamin sizi aldatip aldatmamasina mi takildiniz ?:işsiz::işsiz:

Neden bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz ?
Bazen insan mecbur kalıyor daha doğrusu öyle sanıyordum psikolojik olarak ama şuan sınırdayım

O günahsız bebeğe acıdım... Bu kadar kendinizi hiçe saydırmış olmanıza bir de...

O günahsız bebeğe acıdım... Bu kadar kendinizi hiçe saydırmış olmanıza bir de...
3 kere kaçtık eşimle öyle evlendim kendim ettim kendim buldum yani gerçi son 2 kaçmamızda ben istemedim 2. Sinde zorla kaçırıp sonra gönlümü aldı cahillik. 3. Sünde ise intihar ediyordu etmesin diye kaçtım

Ya lütfen çatırmaya müsait ve uygun olmayan aile içinde böyle sıkıntılar olan bi yere çocuk getirmeyin ya anlıyorumm arzu ediyorsunuz ama anlattıklarınız ortada sonra olan cocuklara oluyoo valla ben adamın aldatmasından çok buna takıldımmm :kızgın::KK14:

O ne be kocam cuzdanimi açar bakar azaldiysa harclik koyar ya da uzerimde yok yarin cekerim der bu arada 100 lira acil durum taksi parasi her daim olur cuzdanimin bi köşesinde sirf bu bile yikici. Seni teselli edecek tek konu hamile oldugun ivin yaklasmiyo olabilir diger anlattiklarin tahammul edilir gibi degil.

Ya lütfen çatırmaya müsait ve uygun olmayan aile içinde böyle sıkıntılar olan bi yere çocuk getirmeyin ya anlıyorumm arzu ediyorsunuz ama anlattıklarınız ortada sonra olan cocuklara oluyoo valla ben adamın aldatmasından çok buna takıldımmm :kızgın::KK14:
Emin olun en çok korktuğum şeydi bu evde anne olmak istemsiz oldu çünkü eşim korunmak için bile para harcamıyo annesinden aldığımız 1 liranın hesabını veriyoruz şimdi diceksiniz ki yapmasaydın denedim ama boşanmalara kadar gitti olay hem de 1 hafta hayır dedim diye :(

3 kere kaçtık eşimle öyle evlendim kendim ettim kendim buldum yani gerçi son 2 kaçmamızda ben istemedim 2. Sinde zorla kaçırıp sonra gönlümü aldı cahillik. 3. Sünde ise intihar ediyordu etmesin diye kaçtım
Ah be canim benim... Kadın sığınma evine gitsen?

Bence sen doğru hissediyorsun .Ve bu yanına kalmamalı ister afet ister afetme ama yanına bırakma .Sakin olup delil bulup kesinlikle maddi manevi tazminat aç .Kapında kul olup yalvarsın da gör bunlar iki üç kuruşu eşlerine çok görürler başkalarına yedirmesinide bilirler .Hatta böyle bir durumu ispat edersen karşı tarafada maddi tazminat aç derim yusuf yusuf olsunlar

Bence sen doğru hissediyorsun .Ve bu yanına kalmamalı ister afet ister afetme ama yanına bırakma .Sakin olup delil bulup kesinlikle maddi manevi tazminat aç .Kapında kul olup yalvarsın da gör bunlar iki üç kuruşu eşlerine çok görürler başkalarına yedirmesinide bilirler .Hatta böyle bir durumu ispat edersen karşı tarafada maddi tazminat aç derim yusuf yusuf olsunlar
Nasıl ispatlıyacağımı bilmiyorum evden dışarı çıkamıyorum parada yok telini saklıyor o uyurken bakınca da tüm mesajları silinmiş olarak görüyorum akşam yemeğinde kv eşime ne olursa olsun akıllı ol yoldan çıkma oğlum dedi ne anlama dedi anlamadım sordum araya laf karıştırıp sustular

Anlattıklarını içine şüphe düştü diye abartmıyorsan aldatılıyo olma ihtimalin var diye düşünüyorum. Ama sen iapatlayamazsın ki ne paran var ne takip etmek için dışarı çıkabilirsin. Belki evde bekleyen bi karısı olduğunu hatırlatmak için geceleri arayabilirsin? Ayy ne zor bi durumdur bu senin yaşadığın. Düşündüm durdum hiç bulamadım nasıl ispatlayacağını. Hadi ispatladın diyelim boşanmak istiyo musun ki?

Sabretmen lazım normal davranman lazım dikkat çekmicen telefona bakıldığını hissettirmicen .Elbet bir gün unutur teldeki numaraları alıp kontrol etcen watsaapdan sosyal medya kullanıyorsa ordan bakıcan ama bunları sakin ve yavaş yapıcan .Elbet hata yapıcak eğer böyle bir durum varsa ÇIKAR hiç bir şey saklı kalmaz .Eğer ıspat bulursan resmini çek mesaj kopyala umarım yanılıyoruzdur .Ama eğer dediklerinde ciddi şüphelerin varsa yoksa kıruntu yapıp da kendine de eziyet etmenin anlamı da yok

Back
X