İyi geceler hanımlar benim sizlere bir sorum olucaktı eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Eşim 2 haftadır gece çalışıyo ondan önce 1 ay boyunca 4 5 kere 24 saat geri kalan hep 16 17 saat çalıştı eve hep 1 2 ve bazen 3 te geldi birkaç kere kadın parfümü kokuyodu iş yerinde zübeyde ablanın parfümünü sıktım napayım terlemiştim dedi bazen çok şefkatli oluyo hiç olmadığı kadar iyi davranıyo bazen benden nefret ediyo gibi davranıyo 2 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim eşim ben kv ve 18 yaşında kaynımla oturuyorum 2 yıldır çekmediğim kalmadı kv namusuma iftira bile attı sonrasında 2 kere daha namusuma dil uzattı uyardım anlamadı tartıştık ve daha sayamıyacağım kadar çok psikolojik eziyet gördüm psikiatrilik oldum doktora derdimi anlattım diye boşanmalara çıktık eşim bu dönemde hiç annesine bişi demedi bu arada 2 yılda 2 kere bayramda kıyafet aldım onun dışında hiç bir harcamam olmadı eşimin maaş kartı kv de hastane ve annem dışında hiç bir yere tek gidemiyorum hastaneye giderken aç gitmeme rağmen sadece 5 lira yol parası alabiliyorum eşimi sevdiğim için sabrettim hep affedersiniz yatak konusunda hiç hayır demedim hep gönlünü yaptım ama şuan ne güven kaldı ne tahammül 2 3 günde bir o konuda yaklaşan kocam 2 3 haftadır hiç yaklaşmadı geçen sabah işten geldi uyudu uykuda daha doğrusu uykuluyken yaklaştı birden elini çekip gözünü açtı sen miydin deyip arkasını döndü ve yattı rüya görmüştür onun etkisiyle yapmıştır diye kendimi kandırdım ama bu sabahta aynısı oldu mesajları ve aramaları sliyo hiç yapmazdı telefonunu alınca kızıyo artık kendine bakıyo parfümsüz asla dışarı çıkmıyo bu kadar eziyetin üstüne aldatılmak yada acaba kuruntu mu yapıyorum yardım edin lütfen artık tahammül um kalmadı boşanmayı bile düşünür oldum sizce aldatılıyomuyum