20Öncelikle neden böyle bi evliliğe çocuk? O konuda üzüldüm açıkçası doğacak bebeğe.. Evlilik baştan belliymiş zaten kayınvalide ve kaynınla yaşamayı neden kabul ettin ki?
Son anlattıklarına bakılırsa o adamda var bir şeyler.. Ve ayrıca aynı yatağa yattığı başka kim olabilirmiş merak ettim? Böyle diyen adamın ağzına çakardım herhalde o lafı yedirirdim..
Bide hapis hayatı yaşıyosun farkında mısın?
Parasız ve asosyal olmuşssun. Kaç yaşındasın?
Bazen insan mecbur kalıyor daha doğrusu öyle sanıyordum psikolojik olarak ama şuan sınırdayımAyy okurken darlandim yahu. Esinizin size yapmadigi kalmamis. Hala evlisiniz.
Adamin sizi aldatip aldatmamasina mi takildiniz ?
Neden bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz ?
3 kere kaçtık eşimle öyle evlendim kendim ettim kendim buldum yani gerçi son 2 kaçmamızda ben istemedim 2. Sinde zorla kaçırıp sonra gönlümü aldı cahillik. 3. Sünde ise intihar ediyordu etmesin diye kaçtımO günahsız bebeğe acıdım... Bu kadar kendinizi hiçe saydırmış olmanıza bir de...
Sorgulasam daha çok gizlicek ve hiç yakalayamıcamEsinin yaptigi cok ayip. Neden kredi kartini ve parayi annesine veriyormus?
Nr ve msjlari siliyorsa sorguya cekerdim. Resmen hapis hayati yadiyor gibisin
Ozaman esini takip et yada ettir. Elinde delil olsun öyle sorguya cek. Allah yardimcin olsunSorgulasam daha çok gizlicek ve hiç yakalayamıcam
Emin olun en çok korktuğum şeydi bu evde anne olmak istemsiz oldu çünkü eşim korunmak için bile para harcamıyo annesinden aldığımız 1 liranın hesabını veriyoruz şimdi diceksiniz ki yapmasaydın denedim ama boşanmalara kadar gitti olay hem de 1 hafta hayır dedim diyeYa lütfen çatırmaya müsait ve uygun olmayan aile içinde böyle sıkıntılar olan bi yere çocuk getirmeyin ya anlıyorumm arzu ediyorsunuz ama anlattıklarınız ortada sonra olan cocuklara oluyoo valla ben adamın aldatmasından çok buna takıldımmm
Ah be canim benim... Kadın sığınma evine gitsen?3 kere kaçtık eşimle öyle evlendim kendim ettim kendim buldum yani gerçi son 2 kaçmamızda ben istemedim 2. Sinde zorla kaçırıp sonra gönlümü aldı cahillik. 3. Sünde ise intihar ediyordu etmesin diye kaçtım
Boşanıyodum zaten ama hamilelik sürpriz i ile karşılaştık çocuğa kıayamadımAh be canim benim... Kadın sığınma evine gitsen?
Nasıl ispatlıyacağımı bilmiyorum evden dışarı çıkamıyorum parada yok telini saklıyor o uyurken bakınca da tüm mesajları silinmiş olarak görüyorum akşam yemeğinde kv eşime ne olursa olsun akıllı ol yoldan çıkma oğlum dedi ne anlama dedi anlamadım sordum araya laf karıştırıp sustularBence sen doğru hissediyorsun .Ve bu yanına kalmamalı ister afet ister afetme ama yanına bırakma .Sakin olup delil bulup kesinlikle maddi manevi tazminat aç .Kapında kul olup yalvarsın da gör bunlar iki üç kuruşu eşlerine çok görürler başkalarına yedirmesinide bilirler .Hatta böyle bir durumu ispat edersen karşı tarafada maddi tazminat aç derim yusuf yusuf olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?