Acil yardım lütfen okuyun

O kadar şey yazmışsınız ama her şeyi de tek kelimeyle özetlemişsiniz; "cahillik".
Kendinize bunca şeyi layık görüp de aldatılınca gururunuzun kırılması bana biraz tuhaf geldi.
Kadın olarak önce siz kendinize değer vermelisiniz, önce siz kendinizi önemsemelisinizki karşınızdaki kişiye (bu bırakın eşi, kayınvalideyi anne, babanız bile olsa) hesap sorma hakkınız olsun.
Dilerim düşündüğünüz gibi değildir şayet öyleyse de en azından bundan sonra dik durun ve kendinizi hiç kimseye ezdirmeyin.

Aslında evet ama boşanalım demeye dilim varmıyo çünkü azda olsa sevgi var keşke hiç olmasaydı ama elimde olan bir şey değil

Sevgi değil o alışkanlık yeni hayat tedirginliği .Öyle geçiyorki kurtulunca sonra ne sevgisiymiş yaa diyorsun

Ahhhh içimden neler geçiyor ama 20 yasindasin ve hamilesin dilimi biraz zimparalayacagim o yüzden ...

1) zübeyde abla dediğine dikkat
2) suslenmeyen bir anda değişip parfumlenen adam evet şüpheli
3) Aynı ev ,açlık sınırinda ve bağımlı bir hayat hiç mi kendine acımadın kuzum ?
Koca kaçıyor muydu çocuğum ?
Senin yaşıtların misssss gibi okullarına devam ederken neden koca ve kayınvalide kahrı çekmek istedin evlâdım?
4) Kv ni Allah bildiği gibi yapsin !!!!
5) içime dogan bu işin sonu yok
Allah yardımcın olsun ...

Sizin evliliğiniz baştan beri sorunlu bir evlilikmiş , sorunlu bir evlilik mutsuz evliliktir...
Belli ki sende eşini seviyorsun ; korktuğun şey başına gelmez umarım...!!!

Aminnn sağolun

Boşanacaksanız peşine düşün .

Yakalasan ne yapacaksın merak ettim?

ALLAH yardımcın olsun. Koca koca değil. Şu an tek sorun aldatma da değil.

kendinize acımıyorsunuz. keşke bebeğe acısaydınız. madem mutsuzsunuz iftiralar, eziyetler gırla bebek niye o zaman

Aldatma durumundan önce sizi insan yerine koymamaları sebebiyle boşanmayı düşünmeniz gerekiyordu. Ama siz bunun yerine bebek yapmayı tercih etmişsiniz. Bu en büyük hata.

Aldatma konusuna gelince; eğer yakalarsaniz bosanacaksaniz, sabredip delil toplayın kanıtlayin. Ama türlü bahanelerle bosanmayacaksaniz, hiç bulaşmayın bari yakaladığı halde susuyor demekki yine yapsam bi sorun olmaz diye düşünmez kocanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…