- 2 Şubat 2020
- 7
- 8
- 3
- 31
- Konu Sahibi Meral meral
-
Ya hamile kalmak oyle cok kolay degil kiErkek arkadaşımla birlikte olduk korunmasız bir şekilde ertesi gün yasmin isimli ilaçtan içtim hamile kalmaktan korkuyorum
Çok gençim bir bilgim yok korkuyorumYa hamile kalmak oyle cok kolay degil ki
Korkma al ilacini oyle kolay degil canim hop doye ilk iliskide hamile kalmak her iliskide hamile olunsaydi ben simdiye anne olabilirdim yani meraklanmaÇok gençim bir bilgim yok korkuyorum
" Çok genç " ilgin yok?? Allah akıl fikir versin gençlerimize ne diyim ya kınamıyorum kesinlikle baştan yanlış kalkışmamak lazım böyle şeylere ablacım.Çok gençim bir bilgim yok korkuyorum
18 yaşından da mı küçüksünüz?Çok gençim bir bilgim yok korkuyorum
Can sıkıntısı ya isteseler internet elinin altında araştırırlar buralara sormazlar bile bizden daha bilgililerde neyse..Nekadar çoğaldı bu tarz konular
Oldu mu oluyor, ilk seferde hamile kalan birçok insan var. Şartlar müsaitse ilk ve tek seferde bile olur. Sonuçta bebek birike birike olmuyor, doğru tek sefer denk gelmesi gerekiyor.Korkma al ilacini oyle kolay degil canim hop doye ilk iliskide hamile kalmak her iliskide hamile olunsaydi ben simdiye anne olabilirdim yani meraklanma
Kimisi ilk gece kaliyor hemen hamile bunu bilemeyizKorkma al ilacini oyle kolay degil canim hop doye ilk iliskide hamile kalmak her iliskide hamile olunsaydi ben simdiye anne olabilirdim yani meraklanma
Merhaba canım, Düzensiz kullanılan doğum kontrol hapı gebeliği engellemez. Korunmasız ilişkiden sonra acil durumlarda ertesi gün hapları istenmeyen gebelikleri önler. Acil durumlarda gebeliği önlemek için doğum kontrol haplarını ancak yüksek dozda kullanmak gebeliği engeller. Ama yüksek dozda bir anda kullanılan doğum kontrol hapları yüksek düzeyde östrojen içerdiklerinden tehlikeli pıhtı oluşumlarına yol açar. Ella östrojen içermediği için pıhtı oluşumuna yol açmaz. Kullandığın 1 adet doğum kontrol hapı ertesi gün haplarının etkinliğini azaltır. Eğer hiç doğum kontrol hapı almadan ertesi gün hapı alsaydın %99.1 gebelikten korunmuş olurdun.Erkek arkadaşımla birlikte olduk korunmasız bir şekilde ertesi gün yasmin isimli ilaçtan içtim hamile kalmaktan korkuyorum
Yasmin doğum kontrol hapi senin ertesi gün hapı alman gerek .Erkek arkadaşımla birlikte olduk korunmasız bir şekilde ertesi gün yasmin isimli ilaçtan içtim hamile kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?