• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım lutfen

kadersiz__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
35
0
36
İzmir
Ben 1 yıl once intternetten biriyle tanistım ama daha onceden tanıyordum goruyordum onu aynı yerdenız ve asık oldum msnını buldum ve ekledım.Msnden konusurken oda benden hoslandı ama henuz gorusemedık :( ben dogruları anlatmadım kendımle ılıgılı yaşimi kendımı hicbirsey dogru degıl o gorusmek ıstedıkce bahaneler uydurdum ve kactım ama sımdı ayrılma durumunda ya gorusursun devam ederız dıyo ya da biter gıbı laflar edıyo :( ama anlatırsam ve gorusursem cunku zaten bitecek boyle de bitecek :( onu kaybetmek ıstemıyorum napacagimi bılemıyorum ben :( 7 yas buyugum ondan soyledıgım hıcbısı dogru degıl cunku lutfen akıl verın

keşke olduğun gibi anlatsaydın kendini terkederse o zaman terkederdi böyle hiç hoş olmadı kanımca öyle ya da böyle incitmeden onu ne kadar çok sevdiğini ifade ederek anlat kaybetme korkusu ile söyledim de bunları bundan sonrası için yalana da gerek kalmaz:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

ahh be canım keşke doğruyu söleseydin başta böyle bişeyle kayşılaşmazdın ama sana dicegim herşeyi açıkca anlat ona seni zaten seviyorsa yanında olur buna emin ol

Ben 1 yıl once intternetten biriyle tanistım ama daha onceden tanıyordum goruyordum onu aynı yerdenız ve asık oldum msnını buldum ve ekledım.Msnden konusurken oda benden hoslandı ama henuz gorusemedık :( ben dogruları anlatmadım kendımle ılıgılı yaşimi kendımı hicbirsey dogru degıl o gorusmek ıstedıkce bahaneler uydurdum ve kactım ama sımdı ayrılma durumunda ya gorusursun devam ederız dıyo ya da biter gıbı laflar edıyo :( ama anlatırsam ve gorusursem cunku zaten bitecek boyle de bitecek :( onu kaybetmek ıstemıyorum napacagimi bılemıyorum ben :( 7 yas buyugum ondan soyledıgım hıcbısı dogru degıl cunku lutfen akıl verın

Madem biteceğini bile bile bir işe başlamışsınız,neden üzülüyorsunuz şimdi?
Profiliniz doğruysa eğitimciymişsiniz..
Çoluk çocuk oyunlarından vazgeçmenizi dilerim..

sen yalan söylemişsin onun doğruları söyledigini nerden biliyorsun :umursamaz:
ilişki yaşıyorsunuz hiç görüşmeden ve ayrılma durumundasınız
enteresan

baştan çok yanlış yapmışsınız. keşke bu hale getirmeseydiniz. bence herşeyi açık açık anlatın. en azından bitecekse doğru bitsin. tüm düşüncelerinizi onunla paylaşın. eğer seviyorsa affetme ihtimali var tabiki. başka bir çıkışınız da yok sanırım. ya hiç olmamış gibi yok olup çıkacaksınız hayatından ya da herşeyi anlatıp onun kararına saygı duyacaksınız. yok olursanız hiç bir şekilde şansınız yok ama anlatırsanız bir umut devam edebilir...

bilemedım yanıldım dogrularıda anlatsam kaybedıcem boylede napıcagımı bılemıyorum ben lutfen bırısı suclamadan yardım edebılırmı lutfen

sen yalan söylemişsin onun doğruları söyledigini nerden biliyorsun :umursamaz:
ilişki yaşıyorsunuz hiç görüşmeden ve ayrılma durumundasınız
enteresan

Haklısın ama o en azından kendısı hakkında yalan soylemedı :( ve yalan ustune bırsey kurmam demıstı en son bılemıyorum ben :(

bilemedım yanıldım dogrularıda anlatsam kaybedıcem boylede napıcagımı bılemıyorum ben lutfen bırısı suclamadan yardım edebılırmı lutfen

Haklısın ama o en azından kendısı hakkında yalan soylemedı :( ve yalan ustune bırsey kurmam demıstı en son bılemıyorum ben :(

Pardon; sizi kim, neyle suçluyor ki?
Doğruları anlatsanız da bitecek olan işe nasıl yardım edeceğiz?
İlişki bile diyemiyorum,gördüğünüz gibi...

1 yılboyunca birini yalanlarla kandırmak. bravo doğrusu. az zamanda değilmiş.
sadece yaşta değil galiba yalanlarınız. başka neler söylediniz kimbilir....yazık ki kandırmışsınız karşınızdaki insanı.
bazı erkekler ,bazen kızlara bunu yapıyor ,kkda böyle konular çok açılıyor. o erkeğe demediğimiz kalmıyor.
o yüzden o laflar sizin içinde geçerli maalesef. bir insanın duygularıyla oynamak çok ayıp bir şey. hemde 1 yıl boyunca. bence artık oyunun sonunu getirin. ve yok olun. bir üzülür ,2 üzülür ,adam sonra unutur.

hatalıyım bılıyorum ezılıyorum ama oldu iste bende bılıyorum ama karar veremedım :( o zten bugun aılemıde dusunmem gerek bakak zorunda oldugum alem var mahvolmamımı ıstıyosun dedı senın ıcın :(

Zaten hatanızın farkındasınız, olmuşla öleceğe çare yoktur.
Peki neden bunu yapma gereği duydunuz ?
7 yaş büyükmüşsünüz ondan, bu yüzden mi bu yalanlar ?
Peki bu bir sene içerisinde hiç mi düşünmediniz herşeyin ortaya çıkacağını ?
Yazık etmişsiniz hem geçen bir senenize, hemde o erkeğe.

oldu bikere geri donusu yok :( ama ona yazık oldugunu sanmıyorum ne de olsa baskasını bulur ama anlatıp anlatmamamda kararsızım yoksada ortadanmı kaybolsam bılemıyorum :( anlatmayı cok ıstedım ama cok uzdugu gunler zamanlar oldu o zaman degmez anlatmak ıstemedım :( ama 1 sene surdu geldı :( bılemıyorum ben :( cok acı cekıyorum 1 haftada 4 kılo verdım cok acı cekıyorum ve ezılıyorum. 7 yas hıcbırseyde dogru degıl bılemıyorum:(

Anlamıyorum gerçekten, bir sene görmemişsiniz ve hayatınızı bu derece etkiliyor.

Boşverin o zaman ne diye bu kadar dert ediyorsunuz ki ?
Söyleseniz de söylemeseniz de aynı sonla bitecek diyorsunuz,
ee bırakın gidin o zaman.

Farkındamısınız bilmiyorum ama bence sizinki bir nevi saplantı.
Bu saplantıdan kurtulmakta sizin elinizde.
Daha fazla kandırmayın ne kendinizi nede o kişiyi.

oldu bikere geri donusu yok :( ama ona yazık oldugunu sanmıyorum ne de olsa baskasını bulur ama anlatıp anlatmamamda kararsızım yoksada ortadanmı kaybolsam bılemıyorum :( anlatmayı cok ıstedım ama cok uzdugu gunler zamanlar oldu o zaman degmez anlatmak ıstemedım :( ama 1 sene surdu geldı :( bılemıyorum ben :( cok acı cekıyorum 1 haftada 4 kılo verdım cok acı cekıyorum ve ezılıyorum. 7 yas hıcbırseyde dogru degıl bılemıyorum:(

ortadan kaybol.

bir daha ona yaklaşmaya kalkma

onun gözünde iyice küçük düşeceksiniz :delphin:

Yalan üstüne bir şey kurmam diyorsa yalanı affetmeyecek birisi demekki...Siz bir şey söylemeden görüşmeden onun hayatından çıkın derim en mantıklısı bu boshayallersmile

Back
X