• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım lutfen

sanal ortamdaki ikili ilişkileri güvenli bulmuyorum tanışmalar evlilikler olabiliyor
tamam da benim hala mantığım almıyor ...güven nasıl sağlanıyor ki? yüz yüze bile sorun çıkabiliyorken
sizin durumunuzda tam böyle sen yalan söylemişsin onun da doğuları söylediğini sanmıyorum...
bu nasıl bir birliktelikdir anlamıyorum.

sanal ortamdaki ikili ilişkileri güvenli bulmuyorum tanışmalar evlilikler olabiliyor
tamam da benim hala mantığım almıyor ...güven nasıl sağlanıyor ki? yüz yüze bile sorun çıkabiliyorken
sizin durumunuzda tam böyle sen yalan söylemişsin onun da doğuları söylediğini sanmıyorum...
bu nasıl bir birliktelikdir anlamıyorum.

bu birliktelik değilki.onlar öyle sanıyorlar. birbirlerini daha görmemişler bile. nasıl bu kadar hayal aleminde olabiliyorlar anlaşılır gibi değil:hulya:

Ayyy ne kadar saçma işler bunlar.
Her şey yalansa baştan beri, zaten olay bitmiştir.
Gerçekten hayal aleminden çıkıp kendinize gelin bir an önce.
Her halükarda olmayacak bir iş.
Akıl alır gibi değil.

söylediğiniz yalanları aklınıza getirin

iradenizi kullanın

kullanmaya calisicam yaptımda bıttı dedım anında kabul etti zorlanmadi bile onunda ınanmadıgı cok sey var ama onun nasıl dogru soyledıgını bılebılırımkı ama cok zor sanırım baskası var onun hayatında bu kadar kolay kabul edebıldıgıne gore ama hala konusuyoruz o da devam ettı

kullanmaya calisicam yaptımda bıttı dedım anında kabul etti zorlanmadi bile onunda ınanmadıgı cok sey var ama onun nasıl dogru soyledıgını bılebılırımkı ama cok zor sanırım baskası var onun hayatında bu kadar kolay kabul edebıldıgıne gore ama hala konusuyoruz o da devam ettı

inanılacak neyiniz var?

foyanız ortaya çıkmış olmasın sizden habersizbilmiyorumkismile

konuştukça daha da çıkmaza gireceksiniz. bir an evvel iletişimi kesmelisiniz

belkıde haklısın ondan kabul etmıstır anında :( ama o cokmu dogruları soyledıkı bılemıyorum :( hatamı kabul edıyorum

bazen dogrularımı soylesem dıyorum :(

"bozacının şahidi şıracı " ve "tencere kapak " sözleri sizin için söylenmiş olur

bu beraberlikten ne çıkar sizce

mantıklı düşünürseniz çıkarsınız bu işin içinden yoksa battıkça batacaksınız

onun yalan söyleyip söylememesi sizin kabahatinizi örtecek mi? lütfen biraz olgun davranın :delphin:

"bozacının şahidi şıracı " ve "tencere kapak " sözleri sizin için söylenmiş olur

bu beraberlikten ne çıkar sizce

mantıklı düşünürseniz çıkarsınız bu işin içinden yoksa battıkça batacaksınız

onun yalan söyleyip söylememesi sizin kabahatinizi örtecek mi? lütfen biraz olgun davranın :delphin:

en azından vıcdanım rahat olur dıye dusunuyorum o da dogruları soylememıs dıye dusnurum bılemıyorum ınanınkı cok karısıgım sacmalıyorum bılıyorum:(

Bastan yanlis yapmissiniz zaten yalan söylemekle.
Elbet birgün dogrulari söylemek zorunda olacaginizi bilmiyormuydunuz yoksa düsünemedinizmi bunu, hic anliyamadim acikcasi ?

Neyse zaten hic görüsmemissiniz, ortada öyle büyük bir ask felanda yok. Kesersiniz kontaginizi olur biter..
Cünkü bu saatten sonra dogrulari anlatsaniz bile, kabul edecegini sanmam

Ablacım bak herşeyi geç mutluluk aşk meşk vs
yalan yalanı doğurur; ve devam etsen nolcak ? hergün defalarca saçma sapan bişey için
Günah işliceksin işliyorsun sence Değermi ?

34 yaşındasınız , eğitimcisiniz ve hiç görmediğiniz birine hem aşıksınız hem de onu kandırmış durumdasınız. Doğru mu anladım ??? Hayretler içindeyim. Bunu gençlik heyecanıyla, adrenalin olsun diye 15 yaşında biri yapsa belki üzerinde düşüneceğim. Bu tip şeylerden bence uzak durun. Zaten arap saçına dönmüş kesin bitsin. Kendinize görebildiğiniz , dürüst olabileceğiniz gerçek birini bulmanızı dilerim.

haklısınız yanlıs yaptım ama asık olunca ınsan bazı sacmalıklar yapabılıyo baya bi sacmaliklar :( ben ondan uzaklasmamin yollarını arıyorum bırden kestırıp atamıyorum sogumak ıstıyorum ondan uzaklasmak :( nasıl sogucam ondan tamamen bıtırıcem anlamıyorum :( cok zor ve acı cekıyorum elımı ayagımı cekıyorum herseyden :(

haklısınız yanlıs yaptım ama asık olunca ınsan bazı sacmalıklar yapabılıyo baya bi sacmaliklar :( ben ondan uzaklasmamin yollarını arıyorum bırden kestırıp atamıyorum sogumak ıstıyorum ondan uzaklasmak :( nasıl sogucam ondan tamamen bıtırıcem anlamıyorum :( cok zor ve acı cekıyorum elımı ayagımı cekıyorum herseyden :(

Hani işinizle ilgilenseniz,mesleğinizle ilgili kurslara,seminerlere vs. katılsanız da biraz dışarıdaki hayatı görseniz..
Daha iyi olmaz mı?
Hem soğursunuz ondan hem de kendinizi geliştirirsiniz..

Back
X