- Konu Sahibi kadersiz__
ne tuhaf hayatlar var yaaa...çok şükür Allahım... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanal ortamdaki ikili ilişkileri güvenli bulmuyorum tanışmalar evlilikler olabiliyor
tamam da benim hala mantığım almıyor ...güven nasıl sağlanıyor ki? yüz yüze bile sorun çıkabiliyorken
sizin durumunuzda tam böyle sen yalan söylemişsin onun da doğuları söylediğini sanmıyorum...
bu nasıl bir birliktelikdir anlamıyorum.
söylediğiniz yalanları aklınıza getirin
iradenizi kullanın
kullanmaya calisicam yaptımda bıttı dedım anında kabul etti zorlanmadi bile onunda ınanmadıgı cok sey var ama onun nasıl dogru soyledıgını bılebılırımkı ama cok zor sanırım baskası var onun hayatında bu kadar kolay kabul edebıldıgıne gore ama hala konusuyoruz o da devam ettı
Ayyy bişeyi merak ettim ben :S 7 yaş büyüksünüz peki siz kaç yaşındasnz o kaç yaşında:S
inanılacak neyiniz var?
foyanız ortaya çıkmış olmasın sizden habersizbilmiyorumkismile
konuştukça daha da çıkmaza gireceksiniz. bir an evvel iletişimi kesmelisiniz
inanılacak neyiniz var?
foyanız ortaya çıkmış olmasın sizden habersizbilmiyorumkismile
konuştukça daha da çıkmaza gireceksiniz. bir an evvel iletişimi kesmelisiniz
O 27 ben 34
belkıde haklısın ondan kabul etmıstır anındaama o cokmu dogruları soyledıkı bılemıyorum
hatamı kabul edıyorum
bazen dogrularımı soylesem dıyorum![]()
"bozacının şahidi şıracı " ve "tencere kapak " sözleri sizin için söylenmiş olur
bu beraberlikten ne çıkar sizce
mantıklı düşünürseniz çıkarsınız bu işin içinden yoksa battıkça batacaksınız
onun yalan söyleyip söylememesi sizin kabahatinizi örtecek mi? lütfen biraz olgun davranın
haklısınız yanlıs yaptım ama asık olunca ınsan bazı sacmalıklar yapabılıyo baya bi sacmaliklarben ondan uzaklasmamin yollarını arıyorum bırden kestırıp atamıyorum sogumak ıstıyorum ondan uzaklasmak
nasıl sogucam ondan tamamen bıtırıcem anlamıyorum
cok zor ve acı cekıyorum elımı ayagımı cekıyorum herseyden
![]()