acil yardim lütfen! !!!!!!

beytocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
214
9
96
Aydın
Kizlar slm benim bugun tup bebek transfer imin 9gunu ve bugun test yaptin negatif biraz oncede pembe kanamam oldu biraz cok kötüyüm belirtilerim boyun ve sirtim da sivilceler kasiklarimda vs bilmiyorum cok endiseliyim pazar test gunum dr pazartesi gel demisti neyacam cok caresizim

Drunu arayip durumundan kendisini haberdar etmen en iyisi insaALLAH bi sorun yoktur

Drunu arayip durumundan kendisini haberdar etmen en iyisi insaALLAH bi sorun yoktur

Evet ama ssk hastane bu saatte aranmax diye aramadim yarin aricam inşallah cok tedirginim butun umutlarim gitti bi anda lekelenmem olmadi simdilik bakakum yarin ne olcak Rabbim hayırlısı yla nasip etsin inşallah

canım oncelıkle hayırlısı olsn hakkında umarım bebısınn senınledır .. senı umıtlendırmek ıstemem ama anlattıgın lekelenme seklındekı kanama daha cok ımplantasyon kanamasını andırıo kıııı umarım oledır. aksı takdırde kanamanın dewam etmesı gerekıo ıdrar testlerının markalarına gore degısıyor guvenılırlıgı oyuzden hemen umıtsızlıge kapılma muhtemeen dr unda aradıgında hemen kanda beta hcg bakmak ıstıcektır, saglıcakla saglıklı haber allman temennısıyle

Slm arladaslar bana 10 gun once tup bebek transferi yapildi, yarin kan tahlili yaptirmsm gerekiyor ama dayansmadim bugun idrar trsti ysptim ama sonuc negatief ( simdi bu test dogrumu moralim cok bozuk

Son düzenleme:
Slm arladaslar bana 10 gun once tup bebek transferi yapildi, yarin kan tahlili yaptirmsm gerekiyor ama dayansmadim bugun idrar trsti ysptim ama sonuc negatief ( simdi bu test dogrumu moralim cok bozuk

İdrarda neqatif görüp kanda pozitif çıkan arkadaşı biliyorum ben. Bu kadar endişe edeceğine kan testi yaptırsaydın keşke. Eğer bebek tutunmuşsa kanda mutlaka çıkacaktır.

Canim ayni sorun bende bugun transfer imin 10gunu dun ara idrarla test yaptim negatif ve aksam pembe lekelenmem oldu bugun de hafif oldu dr aradim olabilir dedi pazar test yapcam kanda jele devam ediyom dun morelim ck bozuktu agladim olmadi diye bugun biraz daha iyim pazar test yapcam Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah sen nerde yaptin ben izmir de

bana yardımcı olun lütfen bugün tarnsferimin 8 günü hafif kahverengi lekelenmem var adet olacakmışım gibi ağrım var bel ağrım kasık ağrım var beta hcg yaptırdım 4,98 çıktı sonuç sizce nasıl bana yardım cı olurmusunuz çok üzgünüm

Canim once hayirli olsun lekelenmelerin normol benim 10gunum benimde dun bugun oldu kasik agrilarin vs normal ama degerini tam bilmuyom ama uyi gibi gun gun katlanır sabir et ve dinlen 12.gun tekrarla derim inşallah bebislerimuz bizimledir

Canim once hayirli olsun lekelenmelerin normol benim 10gunum benimde dun bugun oldu kasik agrilarin vs normal ama degerini tam bilmuyom ama uyi gibi gun gun katlanır sabir et ve dinlen 12.gun tekrarla derim inşallah bebislerimuz bizimledir

inşallah canım ama hiç umudum yok progestoron rahimden aldığım için elime sert bi şey geliyor rahmim aşağıya inmiş adet günlerime yakın aynısı oluyordu adetime 3 gün kala kahverengi lekeler geliyordu aynısını yaşıyorum şuan benimki olursa mucize olacak inşallah senin yüzün güler rabbim evlatsızlıkla ve evlatla sınamasın bizi

Kizlar bugun 11 günüm ve lekelenmem yogunlasti ve kapkara birde biseyler geliyo artik hic hic umudum kalmadi kesib bitti diyorum bugun kan testi yapcam inşallah cok Üzgünüm dicek bisey kalmadi sobycy yazcam buraya

Kizlar bugun transfer imin 11gunu sabah kanamam yogunlasti kanda gebelik testi yaptik kocaman 0 cikti cok Üzgünum yikildim ama elden bisey gelmiyo dusunmek istemiyom bile baş ucumdaki once umudum sonra hayallerim gitti ve bitti.

Kizlar bugun transfer imin 11gunu sabah kanamam yogunlasti kanda gebelik testi yaptik kocaman 0 cikti cok Üzgünum yikildim ama elden bisey gelmiyo dusunmek istemiyom bile baş ucumdaki once umudum sonra hayallerim gitti ve bitti.

Canim biz sadece rabbimin bir kulunu dunyaya yollamasi icin birer araciyiz...verende o alanda o...umudunu kaybetme...hepbirlikte kaybetmeyelim yani...

Cnm benım cok gecmis olsun uzulme dıyemem haklısın ama bır zaman sonra gunes yenıden dogacak bunu aklından cıkarma bak ben 8 yıllık evlıyım yenı hamıleyım rabbım tez zamanda bebısını sana gonderıp yuzunu guldursun inşallah. .rabbımden umudunu sakın kesme sadece suan senın ıcın dogru zaman degılmış boyle dusun.

Benim 2asilama tecrubemde vardi hep umut dolu kesin bu defa oldu dedim hos ben 4, 5yilluk evliyim hala her ay umutla bu sefer oldu diyom ama bu tup ya daha bi baska umutlandim birde 1ay dir hastane ev 3dolmus degistiriyombide sorunlar falanda filanda yani cok stres liydim belirtilerim 8 gun dur yatakta tek basima zaman durmustu sanki ve sonra kocaman bir 0 sok oldum aglamadim bile annem ile kız kardeşim burda onnarda üzülmesin diye hep guluyom yalandan buraya yazdim cunku beni anladiginizi biliyorum cok zZoor.......sen nasil hamile kaldin inşallah hayırlısıyla dogurursun kac aylik bebisin

Senı cok ıyı anlıyorum bende ılk tupte annem yanımdaydı aglayamadım bıle tek damla..ama wcde falan gızlıden aglıyodum tabı...ben asılamayı hıc denemedım cunku esımın degerlerınden dolayı direkt tup dendı.ben ıkıncı tupumle hamileyım cok sukur 21 hftlık.inşallah Rabbim tez zamanda sanada nasıp eder.ben bahcecide yaptım.tavsıye ederım.deneyımlı ellere emanet et kendini fazla yıpranmamak için.iinan pozitif haberı alınca yıllarca cektıgın acıyı bır anda unutuyorsun.bu seferde ona bırsey olursa dıye aglıyosun:) sen cevrenı dusunmesen sımdı aglayıp onlarıda uzerdın.cok dusunceli oldugun bellı.emın ol Rabbim de senı dusunuyor ona guven.yakında kuzun karnında olcak buna odaklan.

Cok tesekkurler beni burdakilerden baskasinin anladinigina inanmıyorum zaten cokyiprandim bidaha baslamaya cesaretim gucum yok simdilik zaten dr2 dinlen diyo

Cok tesekkurler beni burdakilerden baskasinin anladinigina inanmıyorum zaten cokyiprandim bidaha baslamaya cesaretim gucum yok simdilik zaten dr2 dinlen diyo

Bak cnm bahar gelicek yakında. .yuruyus yap spor yap saglıklı beslen papatya cayı iç strese çok iyi geliyor. Dua et.vucudun rahatlasın tekrar Yuregın ne zaman hazırım derse o zaman harekete gec herseyden önemlisi senin saglıgın bunu aklından cıkarma hiç. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…