Acil yardım medyum Olcay

Su konuyu ben acmis olsaydim saniyesinde ceza alip, dakikasinda hiçbir başliga uymayan konulara tasinirdi konucuğum.
Prim falan mi acaba bu? Üyeler dışında sırf site daha çok tık alsın diye açılan, ya da bilinçli açık tutulan bir başlık mı?
Böylesine saçma içerik dolu bir ŞEY

Hanımefendi kendinizi arkadaşımın yerine koyup düşünün. Böyle dalga geçilmesi zorunuza gitmez mi

Moderatörler 7/24 burada hazır beklemiyorlar tahmin edersiniz ki. Binlerce üyesi olan ve bilinen bi siteninde böyle "prim"lere de ihtiyacı yoktur.

Moderatörler 7/24 burada hazır beklemiyorlar tahmin edersiniz ki. Binlerce üyesi olan ve bilinen bi siteninde böyle "prim"lere de ihtiyacı yoktur.

Teşekkür ederiz gerçekten.
Maalesef her an sitede hazır bekliyoruz sanılıyor, prim yapmamıza gerek yok, böyle düşünülmesi kırıcı.
Kaldı ki insanlara küfredilen bir topiği bilerek açık bırakmamız, küfredilmesinden hoşnut olduğumuz veya prim yapmak için böyle küfürlü edep dışı yorumla konular açıyor olmamız söz konusu dahi olamaz, Kazen'inde benimde karakterim buna müsade etmez.

Bu arada hanımlar özel mesajları buraya kopyalamışsınız, fark ettim ki özellerde biz etiketlemişsiniz, konularda tamam ama özellerde etiketlemeleri göremeyiz biz, özelleri KİB yapmanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…