Acil yardım medyum Olcay

Kızsan ver Ada'msan az insansan ver lan. Hadsiz. İnsanları kışkırtarsan böyle bu Muhameleyi hakedersin . Ama ben ki bensem seni bulacam. Sen ki böyle ciddi bir konuda bu dalga geçmişliği sergiledin ya bekle sen

Lan beyinsizler. Gerizekalı mallar. Adamlık yol göstermek size kaş
Neden hakaret edip küfür dolu msjlar yolluyorsunuz
Nedeni açık değil mi ? Yardıma ihtiyacı olan bir insana neye sığınmış olursa olsun kimse bünye cevaplar veremez. Verirse küfrü yer.

Pembe ev o değilde seni tuttum ben. Aklında olsun. Aniden karşına çıkar bişeyler biryerde şüphen olmasın. İnşallah şu zavallı insandan beter duruma düşersin

Eart
Tehdit etmiyorum. Tehditin kelime anlamını idrak edememişsin herhalde? Senin sıkıntın ne ? Yani sırf bu sitenin birbirine yardımcı olan insanlarla dolu olduğunu öğrenip bi umut kendi sorunu için üye olan bi insanla böyle dalga geçmek sizin ne haddinize ? Siz kimsiniz

Medyum mu?

Hayırdır Ebru Gündeşin araba aldığı Medyum mu kız o

Hannaz hanım. Sizden bi ricam olacak. Bakın sizde eleştirdiniz beni değil mi? Size herhangi bi küfr veya tehditim oldu mu? Veya konuya dair diğer cevap verenlere hiç yoktan terslenmiş miyim? üslup önemli. Bi kendi üslubunuza bakın bir de sinirlendiklerimin.

Konu herkesin içinde anlatılacak birşey değil. Burda tek yardımcı olunacak şey bu insan herşeyini kaybetmiş bir umut hocaları araştırıyor. Burda birinin çıkıp evet ben işlem yaptırdım tuttu veya yaptırdım tutmadı dolandırıcıdır demesi en büyük yardımdı. Ama herkes bilmeden kınarcasına yorum yaptı

Şu an konuyu bilseniz. Hepinizin bu kız için oturup üzüleceğine eminim

Olabilir ama forumda bu tür konu açmak yasak. Çünkü gerçekten bu şekilde dert sahibi insanları para için kandırmaya yönelik tuzaklar bunlar. Burası da binlerce üyesi olan bir site. Çaresizlikten dolayı itibar etmeyin bu tür şeylere. Şahsi fikrim budur...

Bu tur konular hem sitede hem dinimizce yasak.
Oyle medyum gibi sarlatanlara inanma para kaptirma.beliki zor durumdasin ac elini allaha dua et paran coksa bir fakire sadaka ver inan hayrini daha cok gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…