Acil yardım medyum Olcay

herkesin içinde dediğin?
zaten kimse kimseyi tanımıyor burada

Siz bir kızın bir erkek tarafından kaldırılmasına hayatının karartılmasına yorumlarınızdan başka Nasıl yardım edecektiniz?

her sey dediğin bekaret gibi bişey mi ? adamı mı geri döndürmeye çalışıyorsunuz?
küfür ediliyorsa konu da pekala anlatılabilirdi herkesin içinde

Siz bir kızın bir erkek tarafından kaldırılmasına hayatının karartılmasına yorumlarınızdan başka Nasıl yardım edecektiniz?

kaldırılmak dediğin?
sevişmişler mi ? bu mu yani mesele?
bu yüzden mi hayatı kararmış?
bunun hayatının kararması olmadığını zibilyon örnekle açıklayıp yeni bir bakış açısı gösterebilirdik
ki yeni bakış açısı yeni hayat tarzıdır.

Bakın konuyu iyi ki açmışız değil mi ? Siz para tuzak diyerek vazgeçirdiniz. Başta bunu deseler eyvallah. Sizin gibi konuşmadılar ki. Şahsıma ait değil konu

Haklısınız herşey o değildir. Ama bunu yaşayan insan kavrayamıyor işte. Elinden gelen bişey yok çözüm arıyor umut bağlıyor

Buyurun açıklayalım ?

Bakın konuyu iyi ki açmışız değil mi ? Siz para tuzak diyerek vazgeçirdiniz. Başta bunu deseler eyvallah. Sizin gibi konuşmadılar ki. Şahsıma ait değil konu
Zorda olan arkadasinizin allah yar ve yardimcisi olsun.butur medyum buyu vs. Dinimizin 7 buyuk gunahindan biri ahiretini mahvettigine degmez uatelik asla isede yaramaz.parasini kaptirsigi ile kalir arkadasin.
Bir donem ben fala cok merka ssrmistim bi ton para verdim aonuc eger gordukleri dogru olsaydi suan evli boyumca cocuklarim olurdu tirt yani.
Hic itibar etmeyin.eger onalrin yapacaklari buyu vs. Tutsaydi inan suan ulkemizdeki su karisiklik icin giderdik bi medyuma tum sorunlari hallederdik oturdugumuz yerden.hikaye yani hepsi

ben tanıyorum olcay beyi.
kendisine evlenmeden önce gitmiştim.
tam evlilik öncesinde sevgilimle ayrılmıştık.
bir kaç seans görüştük ve sevgilim bana geri döndü. hem de tamamen değişti. 5 senedir evliyiz.
ben tavsiye ediyorum mutlaka git.
biraz yüklü miktar para vermiştim ama sonuçta mutluluğundan önemli mi?

Medyuma gitseniz arkadaşınızın bekaretini geri getirecek hali yok ya. Inanmayın böyle şeylere hepsi dolandırıcı, sahtekar. Bekarette ölüm kalım mevzusu değil.
Bence siz bir an önce söyledikleriniz için o şahıstan özür dileyin. Bu söyledikleriniz eğer bildirilirse ciddi bir suç ve şikayet için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…