- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Merveee123456
-
Konu herkesin içinde anlatılacak birşey değil. Burda tek yardımcı olunacak şey bu insan herşeyini kaybetmiş bir umut hocaları araştırıyor. Burda birinin çıkıp evet ben işlem yaptırdım tuttu veya yaptırdım tutmadı dolandırıcıdır demesi en büyük yardımdı. Ama herkes bilmeden kınarcasına yorum yaptı
O kadar msj yazmissin bi aciklama getireydin ya derdini diyeydin ya millete yürüyecenee
Konu herkesin içinde anlatılacak birşey değil. Burda tek yardımcı olunacak şey bu insan herşeyini kaybetmiş bir umut hocaları araştırıyor. Burda birinin çıkıp evet ben işlem yaptırdım tuttu veya yaptırdım tutmadı dolandırıcıdır demesi en büyük yardımdı. Ama herkes bilmeden kınarcasına yorum yaptı
Siz bir kızın bir erkek tarafından kaldırılmasına hayatının karartılmasına yorumlarınızdan başka Nasıl yardım edecektiniz?
Buyurun açıklayalım ?kaldırılmak dediğin?
sevişmişler mi ? bu mu yani mesele?
bu yüzden mi hayatı kararmış?
bunun hayatının kararması olmadığını zibilyon örnekle açıklayıp yeni bir bakış açısı gösterebilirdik
ki yeni bakış açısı yeni hayat tarzıdır.
Zorda olan arkadasinizin allah yar ve yardimcisi olsun.butur medyum buyu vs. Dinimizin 7 buyuk gunahindan biri ahiretini mahvettigine degmez uatelik asla isede yaramaz.parasini kaptirsigi ile kalir arkadasin.Bakın konuyu iyi ki açmışız değil mi ? Siz para tuzak diyerek vazgeçirdiniz. Başta bunu deseler eyvallah. Sizin gibi konuşmadılar ki. Şahsıma ait değil konu
Milletin derdiyle dalga geçeceğine git biraz beynini geliştirEvvet cagirdilar firladim geldim!
Ben medyum olcay.
Nasil yardimci olabilirim?
Sen ve senin gibiler bu tür yorum yaptıkça bu karşılığı alacakMilletin derdiyle dalga geçeceğine git biraz beynini geliştir
Hahah sen derdine careyi medyum olcay'da ariyorsun ve bana beynini gelistir diyorsun. Cok alemsin ciddenMilletin derdiyle dalga geçeceğine git biraz beynini geliştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?