Mrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem