ACİL Yardım NE OLUR

Evet yapabilir m hiç bir şekilde öğrenmez 🤷‍♂️ ni emin siniz yani bildirim felan dediniz onu anlamdım
Whatsap kurulumunu 2. Bir tel veya bilgisayarda açarsan güvenlik kodu gidiyor eşinin teline o kodu girip açıyorsun.. Bunu yaparken eşinin telefonu yanında olmalı ki kodu hemen sil gelen mesajlardan

Heee ben hepinizde öyle mi yoksa sadece bulduğun numaraya özel mi diyorsun sandm.. Numara kaytlı değil mi telde ilk haneleriyle eşleştir.. Ya da yaz arama yerine sık görüşülenlerden falan çıkar belki
Bunca bir çözüm yolu bulmaz sam aklıma birşey gelmiyor li gizli kamera ses kaydı felan ne var kimse birşey bilmiyor aklım da binlerce soru ne yapacam bilmiyorum bir an önce bilmek tekmeyi atmak istiyorum

Whatsap kurulumunu 2. Bir tel veya bilgisayarda açarsan güvenlik kodu gidiyor eşinin teline o kodu girip açıyorsun.. Bunu yaparken eşinin telefonu yanında olmalı ki kodu hemen sil gelen mesajlardan
Kendi telefonuma açacam o 🏙 gelince silecem yeni telefon alana kadar

Erkek kardeşim ararsa ve eşimin tüm bilgilerini verir ise müşteri hizmetleri bana numarayı verir mi diyor sunuz
Eşim ile gidecek. Birazdan merak ediyorum müşteri hizmetleri eşimin telefonuna mesaj gönder mez mi acaba. Siz emin misiniz ne olur eğer şüphelenirse benden telefonu vermez bana

Kendi telefonuma açacam o 🏙 gelince silecem yeni telefon alana kadar
Bütün bunları yaparken eşinin teli sende olmalı aksi taktirde eşine bilgi mesajı gidiyor ... Birde ya aldatmıyorsa o zaman ne yapacaksın resmen güvenmiyorsun eşine hakszlık etmiş olmayacak msın ? Konuşma süreleri konuşma sıklığı nedir o numarayla ?

Bütün bunları yaparken eşinin teli sende olmalı aksi taktirde eşine bilgi mesajı gidiyor ... Birde ya aldatmıyorsa o zaman ne yapacaksın resmen güvenmiyorsun eşine hakszlık etmiş olmayacak msın ? Konuşma süreleri konuşma sıklığı nedir o numarayla ?
1 hafta olmuş önemli olan silmesi

Erkek kardeşim ararsa ve eşimin tüm bilgilerini verir ise müşteri hizmetleri bana numarayı verir mi diyor sunuz
Evet canım. Bir numarayı öğrenmek istiyorum. Telefonumdan kayıtlı numaralar silindi. Online işlemlerde son iki hanesini göremiyorum der hat sahibi gibi inandırıcı olursa verirler

hangi hat bılmıyoırum ama. msj atıyorsun sana kod gelıyor.o kodu ınternet üzerinden fatura detayından giriyorsun butun ayrıntılı dokumanı verıyor. saatini dahi gösterıyordu.turkcel mi vodafone mı bılmıyorum.bende eşimle sevgiliyken yapmıştım.

Aldaym
1 hafta olmuş önemli olan silmesi
aldayma Bi dk bile konuşur sa aldatmadır benlm için neden sadece o numara birde bana seni seviyorum diyor ya işte buna inanamıyorum yüzsüz arsız ben güvenmiyorum bunu herkes biliyor zaten oda biliyor

Bence bıtane kucuk ses kayıt cıhazı al arabası varsa oraya koy yada kıyafetının ıcıne fılan koy dıkıs ıcıne oyle kucuk varmı bılmıyorumda varsa aksama kadar ne konusuyor dınlersın

Back
X