ACİL Yardım NE OLUR

Aldaym

aldayma Bi dk bile konuşur sa aldatmadır benlm için neden sadece o numara birde bana seni seviyorum diyor ya işte buna inanamıyorum yüzsüz arsız ben güvenmiyorum bunu herkes biliyor zaten oda biliyor
Birşey demicem daha demek istediğimi bile anlamadınız 😂 Güvenmediğiniz bir evliliği aldatma olsa da olmasa da sürdürmeyin bitirin bence bu durum ikiniz açısından da zararlı çünkü.. İnşaALLAH bulursunuz numarayı iyi günler..

Birşey demicem daha demek istediğimi bile anlamadınız 😂 Güvenmediğiniz bir evliliği aldatma olsa da olmasa da sürdürmeyin bitirin bence bu durum ikiniz açısından da zararlı çünkü.. İnşaALLAH bulursunuz numarayı iyi günler..
Anladım ben dur nereye gidiyor sun. Sizde beni anlayın bende hep bir umut vardı. Ama artık bu olaydan sonra oda tükendi

Evet canım. Bir numarayı öğrenmek istiyorum. Telefonumdan kayıtlı numaralar silindi. Online işlemlerde son iki hanesini göremiyorum der hat sahibi gibi inandırıcı olursa verirler
Nasıl inandırıcı olacak yani tüm sorulan sorulara cvp verir ise bilgi verir ler değil mi

Ilk önce bir sakin olman lazım.Bu şekilde doğru hareket edemezsin.Düşünmeden hareket etme derim.

Bana aldatan insan telefonunu eşine vermez rahat olamaz gibi gelyor ama bilemeyeceğem tabi.
Ya telefonu açık demek ki evli olduğunu söylemiş ki aramıyor ben dedim aldatırsan böyle böyle olur diye konuştuğu kıza söylemiş herhalde ben de. Kıskançlık krizlerini 🤩 gördü bu son zaten

Ha
Ilk önce bir sakin olman lazım.Bu şekilde doğru hareket edemezsin.Düşünmeden hareket etme derim.
Elimde değil. Düşünüyorum ama panik atak var bende kendime hakim olamıyorum beni aptal yerine daha fazla koysun istemiyorum.

bi uygulama var . telefona yüklüyorsun. o uygulama konuşmaların hepsini kaydediyor. bu uygulamayı eşinin telefonuna gizli yüklersen, aldatıp aldatmadığını anlayabilirsin.

Anladım ben dur nereye gidiyor sun. Sizde beni anlayın bende hep bir umut vardı. Ama artık bu olaydan sonra oda tükendi
İlk önce sakin olun daha aldatma var mı yok mu onu bile bilmiyorsunuz.. Birkere gördüğünüz bir numara üzerinden varsaym yapıyorsunuz sadace.. Belki o numara eşnzn telinde hiç kaytlı bile değildi ve işi için yapılmış basit bir konuşmaydı belki yanlşlkla aranmş bir numaraydı.. Eşinizin telni gizlemeden size vermesi herşeyine rahatça ulaşabiliyor oluşunuz aldatma ihtimalini minimum düzeye düşürdü yalnızca gözümde.. Ben numarayı nasl bulabilirsiniz bilmiyorum sadece birazdaha sakin ilerleyin eğer şüpnelendiğiniz gibi bir durim yoksa bu sefer de kendnizi psikolojik olarak eşinize karşı suçlu hissedebilirsiniz ..

Ya telefonu açık demek ki evli olduğunu söylemiş ki aramıyor ben dedim aldatırsan böyle böyle olur diye konuştuğu kıza söylemiş herhalde ben de. Kıskançlık krizlerini 🤩 gördü bu son zaten
Şimdi aslına şöyle zamanın da yaptı as
bi uygulama var . telefona yüklüyorsun. o uygulama konuşmaların hepsini kaydediyor. bu uygulamayı eşinin telefonuna gizli yüklersen, aldatıp aldatmadığını anlayabilirsin.
Adı ne

Aklıma geldi gmail hesabına yedeklenyorsa numaralar ordan bi bakn isterseniz.

Back
X