- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman tanrım oda ne alnımda hemde sağ kaşımın üstünde ilk çizgimi gördüm dediğim an bunun pudra birikintisi olması için tanrıya çok dua ettim ama sanırım kaçınılmaz sonumun ilk başlangıç çizgisi en can alıcı noktamda ortaya çıktı. hemde daha 25imde... hemde düğünüme 3 ay kala....
bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok. benim cildime uyguladığım tek bakım banyoda yaptığım peelingle ölü hücrelerimi soyup ardından nemlendirici uygulamaktı ama görünüyorki bunlar kafi değilmiş artık ciddi anlamda kişisel bakım yapmamın zamanı gelmiş. piyasada o kadar çok ürün var ki hepsi ateş pahası hepsi ayı şeyi vaad ediyor ama hangisi daha etkili hangisi cildimi yormadan nem dengesini bozmadan ilk yaşlanma( ühüüüühüüü) çizgilerimi farkedilmez kılacak bilmiyorum. lütfen yardım edin bana daha önce kullandığınız çevrenizde kullanıpda memnun kalanların önerdiği ürünler herşey ama herşeye açığım yeterki yaşlanmamı geciktirecek bir şeyler bulayım. kozmetikçilere gidip para tuzağı olan ürünleri almaktansa ben inanıyorumki kadınlar arasındaki dayanışma sayesinde ben bu işin üstesinden gelicem. lütfen yardım edin noluyyyyyyyyyyyy![]()
25 yaşında kırışıklıkmı? Ben 27 yaşındayım hala ergenlik sivilcesi çıkarıyorum. Ama böyle kırmızı, içi iltihaplı olanlarındanSevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Arkadaslar ben de 26 yasindayim. Tam 1 yil once ben de aynisini yasadim:) Alnimda kirisiklik var diye taktiktan sonra yuzumu daha cok incelemeye basladim, yuzum sarkiyor vs gercekten depresyona girdim yuzumu inceleye inceley:) Bu normal bir korku ama dedim ya 1 yil once farkettim diye, tam 1 yildir kusursuz cilt nemlendirmesi yapiyorum ve sonuc: fotograflarima bakiyorum da 24-25 yasima gore cok daha gergin cildim su anda. Korkum yokken cildime cok da dikkat etmiyordum cunku, sadece gunluk temizleme yapip gunde 1 kez yatmadan once nemlendirici suruyordum. Simdi haftada 4 kez maske uyguluyorum, 3 tane besleyici nemlendirici, 1 tane de temizleyici peeling diyebiliriz. Maskelerimi hep aksam yapiyorum, ve yatmadan once cok az bugday yagiyla cildime masaj yapiyorum. Ve en onemlisi yuksek faktorlu gunes korumasi kullaniyorum gun icinde disardayken. Maskelere gelince;
Haftada 1 kez 2 maske ust uste uyguluyorum. Yulaf ezmesini su ile lapa haline gelene kadar pisiriyorum. Soguduktan sonra yuzume yayip 10dk bekledikten sonra once ilik sonra soguk suyla yikiyorum. Yuzumu kuruladiktan sonra bahsettigim 3 nemlendirici maskeden 1'ini uyguluyorum. O da cicek bali + zeytinyagi. 1 tatli kasigi cicek balina 1 cay kasigi zeytinyagi oraninda.
Diger maske cicek bali + toz zencefil. 1 tatli kasigi bala 1 cay kasigi toz zencefil oraninda.
Son maskem de domates + un + zeytinyagi. yarim domates rendesi + 1 yemek kasigi un + 1 cay kasigi zeytinyagi.
Bunlarin disinda da ayda 1 kez yumurta akini cirpip balla karistirip yuzunuze surebilirsiniz. Ve en onemlisi maske yapmadan once cildinizi bir temizleme sutuyle ya da badem yagiyla nazikce silip suyla yikayin, kurulayip oyle maskeyi uygulayin. Kisacasi bal bal bal. En guzel kirisiklik giderici, nemlendirici ve gerginlestirici urun bal. Umarim faydali olur
başlarda biraz sivilcelendi gerçi ama 45 yaşında olup sivilce çıkarmak hoşuna da gitmedi değil:) düzenli bi şekilde uygulamaya devam ettikçe gözle görülür bi değişim yaşadı resmen. ilk başladığında çok saçma diyordum ama kendi gözümle gördüm ve artık kırışıklıklardan korkmuyorum:)