Anti-Aging 25 yaşın ilk kırışıklığı için acil yardım(lütfen bilgilerinizi paylaşın)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
aman tanrım oda ne alnımda hemde sağ kaşımın üstünde ilk çizgimi gördüm dediğim an bunun pudra birikintisi olması için tanrıya çok dua ettim ama sanırım kaçınılmaz sonumun ilk başlangıç çizgisi en can alıcı noktamda ortaya çıktı. hemde daha 25imde... hemde düğünüme 3 ay kala....
bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok. benim cildime uyguladığım tek bakım banyoda yaptığım peelingle ölü hücrelerimi soyup ardından nemlendirici uygulamaktı ama görünüyorki bunlar kafi değilmiş artık ciddi anlamda kişisel bakım yapmamın zamanı gelmiş. piyasada o kadar çok ürün var ki hepsi ateş pahası hepsi ayı şeyi vaad ediyor ama hangisi daha etkili hangisi cildimi yormadan nem dengesini bozmadan ilk yaşlanma( ühüüüühüüü) çizgilerimi farkedilmez kılacak bilmiyorum. lütfen yardım edin bana daha önce kullandığınız çevrenizde kullanıpda memnun kalanların önerdiği ürünler herşey ama herşeye açığım yeterki yaşlanmamı geciktirecek bir şeyler bulayım. kozmetikçilere gidip para tuzağı olan ürünleri almaktansa ben inanıyorumki kadınlar arasındaki dayanışma sayesinde ben bu işin üstesinden gelicem. lütfen yardım edin noluyyyyyyyyyyyy:43::43::43::43::43:

argan yağı ıyı dıye duydum..ben aldım gecen gun..aktardan aldım..kuçuk bır şişenin içinde..20 tl..
suruyorum..yağ işte..sankı kaysı cekıdegı yagı da aynı işi goruyordu..pek far yok bence..

Kırışacağım diye gülmekten vazgeçilir mi?
Tebessüm etmek gülmek ne kadar güzel şeyler..
Üstelik yüzdeki kaç kas grubunu çalıştırıyor.
Cilt içten ve dıştan beslenirse beklendiği kadar kırışmaz.
Kuru cilt kırışır her şey hikaye temiz cilt + nemlendirne yeter.
Nemlendirme için kayısı çekirdeği yağı da süper hücre yenileyici ektisi var üstelik gayet uygun..

vücuttaki çattlakları geçiriyormu bu argan yağı deneyenler var mı arkadaşlar???

Kızlar merhaba bu argan yağı ne işe yarıyor? benim cildim karma ve çok soluk, kırışıklık yok ama bi sabah uyanınca karşıma çıkacak kadar yakınımda sanki:50::50::50::50: bir an önce bakıma başlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorumm

istanbulda nerde satılıyor gerçek olan bu argan yağı kzılar özelime mesaj atın burdan yasaksa benmde çiller var suratımda kahverengi izler

Benimde ağlamaktan uykusuzluktan birde yatış şeklimden sol gözümün altı hafif kırışmış bnde bepanten sürüyorum nemlendirsin diye ama ne kadar doğru yaptığım bilmiyorum

Canım bepantenin faydası olur mu ben pek emin değilim ama uzun süreli kullanımlarda bepantenin ciltte tüylenme ve mevcutta tüy varsa da renklerinde koyulaştırma yaptığını duydum kullananlardan...

*05-03-11 tarihinde fiyat araştırması yaptıktan sonra istemiş olduğum ürün olan Olay Regenerist Mikro-Yapılandırıcı Krem
yalnızca büroteknikde olduğunu gördüm ilk başlarda farklı forumlardan okuduğum kadarıyla aklımda iyi fikirler belirmedi aramak ihtiyacı duydum telefona çıkan bayan güncel stok bilgisine ulaşıp bana dönüş yapmak için iletişim numaralarımı aldı gün içerisinde geç de olsa dönüş yaptı ürünün var olduğu bilgisini paylaştıktan sonra kredi kartımla ödemem için 3D ile alakalı bilgi sağladı. ertesi gün kargolanacağı bilgisini verdi.ürün söyledikleri zamanda geldi bir çok arkadaşımada söyledim güzel reklamlarını yaptım çocukların. Krem zaten harika fiyatı da baya uygun şimdiden etkilerini görmekteyim orta yaşta olup az bir bütçe ile güzelliğine düşkün bayanlar için ideal hatta linkini paylaşayım sizinle teşekkür ederim büroteknik.com diğer alışverişlerde görüşmek üzere:)

olay regenerıst mikro yapılandırıcı krem - Buroteknik.com

.

Arkadaslar ben de 26 yasindayim. Tam 1 yil once ben de aynisini yasadim:) Alnimda kirisiklik var diye taktiktan sonra yuzumu daha cok incelemeye basladim, yuzum sarkiyor vs gercekten depresyona girdim yuzumu inceleye inceley:) Bu normal bir korku ama dedim ya 1 yil once farkettim diye, tam 1 yildir kusursuz cilt nemlendirmesi yapiyorum ve sonuc: fotograflarima bakiyorum da 24-25 yasima gore cok daha gergin cildim su anda. Korkum yokken cildime cok da dikkat etmiyordum cunku, sadece gunluk temizleme yapip gunde 1 kez yatmadan once nemlendirici suruyordum. Simdi haftada 4 kez maske uyguluyorum, 3 tane besleyici nemlendirici, 1 tane de temizleyici peeling diyebiliriz. Maskelerimi hep aksam yapiyorum, ve yatmadan once cok az bugday yagiyla cildime masaj yapiyorum. Ve en onemlisi yuksek faktorlu gunes korumasi kullaniyorum gun icinde disardayken. Maskelere gelince;

Haftada 1 kez 2 maske ust uste uyguluyorum. Yulaf ezmesini su ile lapa haline gelene kadar pisiriyorum. Soguduktan sonra yuzume yayip 10dk bekledikten sonra once ilik sonra soguk suyla yikiyorum. Yuzumu kuruladiktan sonra bahsettigim 3 nemlendirici maskeden 1'ini uyguluyorum. O da cicek bali + zeytinyagi. 1 tatli kasigi cicek balina 1 cay kasigi zeytinyagi oraninda.

Diger maske cicek bali + toz zencefil. 1 tatli kasigi bala 1 cay kasigi toz zencefil oraninda.

Son maskem de domates + un + zeytinyagi. yarim domates rendesi + 1 yemek kasigi un + 1 cay kasigi zeytinyagi.

Bunlarin disinda da ayda 1 kez yumurta akini cirpip balla karistirip yuzunuze surebilirsiniz. Ve en onemlisi maske yapmadan once cildinizi bir temizleme sutuyle ya da badem yagiyla nazikce silip suyla yikayin, kurulayip oyle maskeyi uygulayin. Kisacasi bal bal bal. En guzel kirisiklik giderici, nemlendirici ve gerginlestirici urun bal. Umarim faydali olur

25 yaşında kırışıklıkmı? Ben 27 yaşındayım hala ergenlik sivilcesi çıkarıyorum. Ama böyle kırmızı, içi iltihaplı olanlarından:( Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

amaan det ettiğin şeye bak 27 yaşındayım 35 gösteriyorsun deseler hiç umrumda olmaz :27:eninde sonun da yaşlanacağım,ben olayı kafamda bitirmişim yaşlanmak da neymiş hayatta daha önemli şeyler var :51:
bence en iyisi kendinle barışık olman yani o kırışıklığın ne kadar derin olursa olsun durumu kabullenmelisin dünyanın kuralı bu elimizden birşey gelmediğine göre durumu kabullenmeli ve ona göre yaşamalıyız

dost acı söylermiş,ayrıca asla o tür ürünler kullanmadığım için bir önerim yok, ırsi olmakla birlikte çok peeling yaptığın için o kırışık çıkmış olabilir
artık karışık ve çok fazla birşeyler sürmezsen yüzüne daha geç çoğalır diye biliyorum. lütfen canını sıkma değmez yaa:19:

argan yağını göz çevresine sürmek ne kadar mantıklı? sonuçta ne kadar faydalı olursa olsun kendisi bir 'yağ' ve yağ bezesi yapma ihtimali var. kullanan biri cevap verebilir mi?

bir de çiçek balını kim, nerden, nasıl bulsun? yemek için hakiki bal bulamazken hangi üreticiye güvenip de yüzümüze sürelim o balları?

Arkadaslar ben de 26 yasindayim. Tam 1 yil once ben de aynisini yasadim:) Alnimda kirisiklik var diye taktiktan sonra yuzumu daha cok incelemeye basladim, yuzum sarkiyor vs gercekten depresyona girdim yuzumu inceleye inceley:) Bu normal bir korku ama dedim ya 1 yil once farkettim diye, tam 1 yildir kusursuz cilt nemlendirmesi yapiyorum ve sonuc: fotograflarima bakiyorum da 24-25 yasima gore cok daha gergin cildim su anda. Korkum yokken cildime cok da dikkat etmiyordum cunku, sadece gunluk temizleme yapip gunde 1 kez yatmadan once nemlendirici suruyordum. Simdi haftada 4 kez maske uyguluyorum, 3 tane besleyici nemlendirici, 1 tane de temizleyici peeling diyebiliriz. Maskelerimi hep aksam yapiyorum, ve yatmadan once cok az bugday yagiyla cildime masaj yapiyorum. Ve en onemlisi yuksek faktorlu gunes korumasi kullaniyorum gun icinde disardayken. Maskelere gelince;

Haftada 1 kez 2 maske ust uste uyguluyorum. Yulaf ezmesini su ile lapa haline gelene kadar pisiriyorum. Soguduktan sonra yuzume yayip 10dk bekledikten sonra once ilik sonra soguk suyla yikiyorum. Yuzumu kuruladiktan sonra bahsettigim 3 nemlendirici maskeden 1'ini uyguluyorum. O da cicek bali + zeytinyagi. 1 tatli kasigi cicek balina 1 cay kasigi zeytinyagi oraninda.

Diger maske cicek bali + toz zencefil. 1 tatli kasigi bala 1 cay kasigi toz zencefil oraninda.

Son maskem de domates + un + zeytinyagi. yarim domates rendesi + 1 yemek kasigi un + 1 cay kasigi zeytinyagi.

Bunlarin disinda da ayda 1 kez yumurta akini cirpip balla karistirip yuzunuze surebilirsiniz. Ve en onemlisi maske yapmadan once cildinizi bir temizleme sutuyle ya da badem yagiyla nazikce silip suyla yikayin, kurulayip oyle maskeyi uygulayin. Kisacasi bal bal bal. En guzel kirisiklik giderici, nemlendirici ve gerginlestirici urun bal. Umarim faydali olur

ayyy çok uğraştırıcı bolca vakit lazım bal hiç sürmedim ama gerçekten iyi geleceğine inanıyorum

bnm de yas 25 :))
bal gercekten işe yarıyor ben de bal,limon,melisa yağı, gül suyu ve yumurtanın beyaz kabugunu kurutup, ezip, un haline getirip kıvamlı bır hale getırıp yüzüme uyguluyorm gercekten işe yarıyor... (yumurta kabugunu tv de duymustum cilt lekelerine iyi gelıyormuş)...bazen de balı tek basına sürüyorum... tavsiye ederım...

başlarda biraz sivilcelendi gerçi ama 45 yaşında olup sivilce çıkarmak hoşuna da gitmedi değil:) düzenli bi şekilde uygulamaya devam ettikçe gözle görülür bi değişim yaşadı resmen. ilk başladığında çok saçma diyordum ama kendi gözümle gördüm ve artık kırışıklıklardan korkmuyorum:)

of off bende de yas yırmıbes ama gel gorkı mımık cızgılerının yolu iice kalınlasmakta:)) bephantane cok yaglı diilmi yahu nası kullanıyor annen ve nası bi etkisi oluyo merak ettim:))elimde bolca varda ona gore basliim bende kullanmaya:)

Kırısıklık ıcın kıraz suyunun goz kırısıklıklarına ıyı geldıgını okumustum normal kırısıklıklarıda acıyordur emınım denemenıyı tavsıye ederım 2 haftada sonuc alınıyormus

Bende 27 yasimin ortalarindayim ve artik goz cevresinin gulumserken kiristigini farkediyorum. Bodyshoptan goz cevresi nemlendiricisini kullaniyorum e vitaminli ve yag bezesi yapmadi. Mimik kirisikligi malesef olacak hepimizde en onemlisi bronzlasirken dikkat etmek. Nemlendirici kremleri e vitaminli secmek cok etkili. Kremleri msaj yaparak yedirmek de onemli. Kirisiklikta guzeldir ya hele benim gibi cocuk yuzlu iseniz biraz olgunluk katar.

Genetik yapı çok önemli ama kullanılan kozmetik ürünler, beslenme şekli, günlük yaşam tarzı vs hepsi hızlandırıcı etki oluyor yaşlanmaya. Ben inanılmaz mimik kullanırım mesela ve 26 yaşında alnımda kırışıklıklar oluşmaya başladı. Nasıl gideririm ya da yavaşlatırım bunu bilen varsa aydınlatsın lütfen. Göz altındaki torbalara değinmiyorum bile çünkü o gerçekten sadece genetik ağırlıklı.

Back
X