- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Daha önce aldatıldınız mı ?Yüklerim ama görür telefon la çok ilgili çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce aldatıldınız mı ?Yüklerim ama görür telefon la çok ilgili çünkü
Şimdi aslına şöyle zamanın da yaptı as
Adı ne
EvetDaha önce aldatıldınız mı ?
Aa o zaman durum başka güvenmemekte haklısınız
S etHayır sl
Teşekkür ler sizinde kocanız ile ilgili hiç şüphe olmuyor muAa o zaman durum başka güvenmemekte haklısınız
SustunAa o zaman durum başka güvenmemekte haklısınız
SustunAa o zaman durum başka güvenmemekte haklısınız
Hayr yaşamadım öyle bir güven sorunu çok şükürS et
Teşekkür ler sizinde kocanız ile ilgili hiç şüphe olmuyor mu
Aslında eşinizin telefonuna arama kaydı indirip o uygulamayı toplu uygulama listesine atın ki görünmesin.Arama kaydının bildirimlerini kapatıp eşiniz görüşme yaptıktan sonra telefondan silse bile arama kaydı uygulamasından görebilirsiniz numarayı.Oradan silinmiyorMrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Netten numaraya nasl ulaşabileceğine bakınaym dedm de bulamadım sadece eşin detaylarna ulaşablr ikinci kişilere bilgi verlmiyormuş üzgünümSustun
Hatta önce bi kendinizi arayıp deneyin kayıt olduğuna dair bildirim vs oluyor mu diyeAslında eşinizin telefonuna arama kaydı indirip o uygulamayı toplu uygulama listesine atın ki görünmesin.Arama kaydının bildirimlerini kapatıp eşiniz görüşme yaptıktan sonra telefondan silse bile arama kaydı uygulamasından görebilirsiniz numarayı.Oradan silinmiyor
Konu sahibi değilim ama yarama dokundu yazdığınız mesaj ... insan güvendiği için evleniyor ama karşı tarafın bazı hareketleri bir anda insana Tokat gibi geliyor . Gözün açılıyor didikliyorsun altından kesin bi şey çıkıyor. O güne kadar güvendiğin için pişman oluyorsun ve gerçekleri öğrenmek istiyorsun . Mesaj sahibinin şuan ki durumunu çok iyi anlıyorum.Birşey demicem daha demek istediğimi bile anlamadınızGüvenmediğiniz bir evliliği aldatma olsa da olmasa da sürdürmeyin bitirin bence bu durum ikiniz açısından da zararlı çünkü.. İnşaALLAH bulursunuz numarayı iyi günler..
Merak etmeyin evlenmeden önceki sevgilim tarafından şüphelendiğim kişilerle bir kere değil birkaç kere aldatılmış ama sadece şüphedir ya diyerek söylenenlere inanmış ve sonunda psikolojik destek alarak hayata dönmüş birisiyim.. Başımdan geçmedi diyemiyorum o yüzden.. Ben sadece tek konuşma zannedip konu sahibinin bu kadar fevri olmamasını belki şüphelendiği gibi bir durum olmadığın söylemek istedim..Konu sahibi değilim ama yarama dokundu yazdığınız mesaj ... insan güvendiği için evleniyor ama karşı tarafın bazı hareketleri bir anda insana Tokat gibi geliyor . Gözün açılıyor didikliyorsun altından kesin bi şey çıkıyor. O güne kadar güvendiğin için pişman oluyorsun ve gerçekleri öğrenmek istiyorsun . Mesaj sahibinin şuan ki durumunu çok iyi anlıyorum.
Merak etmeyin evlenmeden önceki sevgilim tarafından şüphelendiğim kişilerle bir kere değil birkaç kere aldatılmış ama sadece şüphedir ya diyerek söylenenlere inanmış ve sonunda psikolojik destek alarak hayata dönmüş birisiyim.. Başımdan geçmedi diyemiyorum o yüzden.. Ben sadece tek konuşma zannedip konu sahibinin bu kadar fevri olmamasını belki şüphelendiği gibi bir durum olmadığın söylemek istedim..
Keşke olmasa ama oluyor işte.. Konu sahibi şuan çok fevri birşey varsa.bile bulamaz bu fevrilikle önce sakin olması lazm.. Diyorum ya bi.takip.etsin.bakalm.. Öyle akşamına numara gördüm sabah karıştırayım bulaym demekle olmaz önce sessizliğini bi korusun.bi takip etsin.yoksa sen bana güvenmiyorsun diyerek kabak kendi başına.patlayacakKeşke öyle olmuş olsa keşke insanlar birbirini aldatmasaama numara silmeler falan şüpheli hareketler..benimki de sürekli geçmiş silerDi. Sanıyordum ki banka şubesine giriyor o yüzden siliyor çünkü bende öyle yapardım
![]()