S ok xl dijital operatör üzerinden giriş yapıyorum şifre ile giriş yapıyorum ama son 4 hane çıkmıyor abla ne olur ne olur ne olur bana yardım etCanım bende turkcel kullanıyorum faturalı 2 ha
t Var ikiside eşimin üzerine turkcell digitall operatör var orda kiminle mrsajlastigi kime ne yazdığı herşey çıkıyor sen dokumana nerden bakiyorsub
Abla çocuk felan olmayacak zaten ne olur bu turksel ile ilgili soru sordum bilginiz var mıBunca sorunun içinde anne olmak için çabalamanız çok saçma zaten.
Berbat bir evliliginizi çocukla taçlandırmayın.
Müşteri hizmetlerini arayıp numarayı alabilirsinMrb arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanan lar. Dökümanda son dört hane neden gözükmüyor. DÖKÜMANA BAKIYORUM SON DÖRT HANE YOK. İŞTEN EVE GELİNCE SADECE O NUMARAYI SİLİYOR. BUDA BENDE ALDATMA ŞÜPHESİ YARATTI. TELEFONU BENDE ŞİFRESİNİ FELAN HERŞEYİ BİLİYORUM KAPALI TUTMUYOR AMA NUMARAYI SİLMESİ BENİ ŞÜPHELENDİRDİ. EĞER ŞAYET ALDATIYOR SA KONUŞTUĞU KİŞİ EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ OLSA ARARDI DEĞİL Mi. Son 4 haneisni nasıl öğrenecem ne olur bana yardım edin cinnet geçirmek üzereyim ben bunları hak etmiyorum. Bunun yolu nedir çok araştır dum bulamadım. Nasıl yazıyorum onu da bilmiyorum eşime güven miyorum yüzde yüz aldatmış onu da biliyorum ama bu numaraya bulmak aramak istiyorum. Herkes görsün duysun istıyorum. Beni hep ezik gördüler ne yaptılarsa onun ve ailesine birşet demedim ama artık susmayacam. Ben yarı aç yarı tok bu evde onu beklerken o beni aldatıyor muş. En kötü SÜ de herşeyi silip atmıştım nlr bebeğim olsun istıyordum artık. ANNE olmamam bile izin vermediler eşim ailesi ve benlm ailem. Bu duygu yu hiç yaşamadım hep bana ettikleri kötülük yüzünden. Şimdiye kadar hep sustum ama artık susmak istemiyorum ne olur. Son dört hanesi nasıl çıkar bana söyler misiniz. Canıma kıyarım bu dert benle beraber gider. KİMSEM YOK BİR Allah ım var ne olur bana yardım edin nasıl öğren cem
Evet işte bende de öyle çıkıyor nasıl öğrencem peki ne olurŞimdi digital operatörüme girdim ve baktım konuştuğum numaraların hiçbrisinin son 4 hanesi yok **** şeklinde
Nasıl yani ben arasam olur mu öyle birşey var mı ki ne dicemMüşteri hizmetlerini arayıp numarayı alabilirsin
Evet varNasıl yani ben arasam olur mu öyle birşey var mı ki ne dicem
Heee ben hepinizde öyle mi yoksa sadece bulduğun numaraya özel mi diyorsun sandm.. Numara kaytlı değil mi telde ilk haneleriyle eşleştir.. Ya da yaz arama yerine sık görüşülenlerden falan çıkar belkiEvet işte bende de öyle çıkıyor nasıl öğrencem peki ne olur
Döküma baktım sonra çıktım rehbera baktım yok son 3ay telefon görüşmesi yok silmiş ya sabaha kadar baktım yok son 4 hane çıkmıyor bilen kimse yok muHeee ben hepinizde öyle mi yoksa sadece bulduğun numaraya özel mi diyorsun sandm.. Numara kaytlı değil mi telde ilk haneleriyle eşleştir.. Ya da yaz arama yerine sık görüşülenlerden falan çıkar belki
Unutmaz ki başka bir şey yok mu Ne olur beni öğrenmem lazım watsap ını benlm telefona bağlasam wep üzerinden eşim bunu bilir mi pekiYok göstermiyor cidden son 4 rakamı bulamazsınız, silmeyi unutmasını bekleyeceksiniz mecbur
Yok sanırım sadece bağlantı kurulması esnasında bildirim geliyormuş diğer türlü anlamaz da eşinizin telefonunu gizli şekilde alıp bu bağlantıyı yapabilecek vaktiniz olur muUnutmaz ki başka bir şey yok mu Ne olur beni öğrenmem lazım watsap ını benlm telefona bağlasam wep üzerinden eşim bunu bilir mi peki
Alıp incelediğine göre onu da yapabilir benceYok sanırım sadece bağlantı kurulması esnasında bildirim geliyormuş diğer türlü anlamaz da eşinizin telefonunu gizli şekilde alıp bu bağlantıyı yapabilecek vaktiniz olur mu
Evet Triton bende ama nasıl yapılır bilmiyorumYok sanırım sadece bağlantı kurulması esnasında bildirim geliyormuş diğer türlü anlamaz da eşinizin telefonunu gizli şekilde alıp bu bağlantıyı yapabilecek vaktiniz olur mu
Evet yapabilir m hiç bir şekilde öğrenmezAlıp incelediğine göre onu da yapabilir bence
Ellerim titriyor sürekli yanlış yazıyorum bazı cümleleri . Nasıl yapacam bu watsap wep. Birde kızla ordan konuşmazsa yine numarayı bulamam.Evet yapabilir m hiç bir şekilde öğrenmezni emin siniz yani bildirim felan dediniz onu anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?