Whatsap kurulumunu 2. Bir tel veya bilgisayarda açarsan güvenlik kodu gidiyor eşinin teline o kodu girip açıyorsun.. Bunu yaparken eşinin telefonu yanında olmalı ki kodu hemen sil gelen mesajlardanEvet yapabilir m hiç bir şekilde öğrenmezni emin siniz yani bildirim felan dediniz onu anlamdım
Yok tabi ki her kimin üstüneyse sadece ona Bilgi verilir. Ha eşinin bilgileriyle bi erkeğe aratırsa olurEvet var
Bunca bir çözüm yolu bulmaz sam aklıma birşey gelmiyor li gizli kamera ses kaydı felan ne var kimse birşey bilmiyor aklım da binlerce soru ne yapacam bilmiyorum bir an önce bilmek tekmeyi atmak istiyorumHeee ben hepinizde öyle mi yoksa sadece bulduğun numaraya özel mi diyorsun sandm.. Numara kaytlı değil mi telde ilk haneleriyle eşleştir.. Ya da yaz arama yerine sık görüşülenlerden falan çıkar belki
Kendi telefonuma açacam o 🏙 gelince silecem yeni telefon alana kadarWhatsap kurulumunu 2. Bir tel veya bilgisayarda açarsan güvenlik kodu gidiyor eşinin teline o kodu girip açıyorsun.. Bunu yaparken eşinin telefonu yanında olmalı ki kodu hemen sil gelen mesajlardan
Erkek kardeşim ararsa ve eşimin tüm bilgilerini verir ise müşteri hizmetleri bana numarayı verir mi diyor sunuzYok tabi ki her kimin üstüneyse sadece ona Bilgi verilir. Ha eşinin bilgileriyle bi erkeğe aratırsa olur
Yıne olurYok tabi ki her kimin üstüneyse sadece ona Bilgi verilir. Ha eşinin bilgileriyle bi erkeğe aratırsa olur
Türkcell de sesimle tanımayı etkinleştirmişse başkası da arasa bilgi alamaz. Ben türkcell beni sesimden tanır özelliğiyle bağlanıyorumYok tabi ki her kimin üstüneyse sadece ona Bilgi verilir. Ha eşinin bilgileriyle bi erkeğe aratırsa olur
Eşim ile gidecek. Birazdan merak ediyorum müşteri hizmetleri eşimin telefonuna mesaj gönder mez mi acaba. Siz emin misiniz ne olur eğer şüphelenirse benden telefonu vermez banaErkek kardeşim ararsa ve eşimin tüm bilgilerini verir ise müşteri hizmetleri bana numarayı verir mi diyor sunuz
Bütün bunları yaparken eşinin teli sende olmalı aksi taktirde eşine bilgi mesajı gidiyor ... Birde ya aldatmıyorsa o zaman ne yapacaksın resmen güvenmiyorsun eşine hakszlık etmiş olmayacak msın ? Konuşma süreleri konuşma sıklığı nedir o numarayla ?Kendi telefonuma açacam o 🏙 gelince silecem yeni telefon alana kadar
1 hafta olmuş önemli olan silmesiBütün bunları yaparken eşinin teli sende olmalı aksi taktirde eşine bilgi mesajı gidiyor ... Birde ya aldatmıyorsa o zaman ne yapacaksın resmen güvenmiyorsun eşine hakszlık etmiş olmayacak msın ? Konuşma süreleri konuşma sıklığı nedir o numarayla ?
Evet canım. Bir numarayı öğrenmek istiyorum. Telefonumdan kayıtlı numaralar silindi. Online işlemlerde son iki hanesini göremiyorum der hat sahibi gibi inandırıcı olursa verirlerErkek kardeşim ararsa ve eşimin tüm bilgilerini verir ise müşteri hizmetleri bana numarayı verir mi diyor sunuz
Tamam da o 1 haftada kaç kere konuşulmuş belki iş için yaplmış basit bir konuşmadr..1 hafta olmuş önemli olan silmesi
aldayma Bi dk bile konuşur sa aldatmadır benlm için neden sadece o numara birde bana seni seviyorum diyor ya işte buna inanamıyorum yüzsüz arsız ben güvenmiyorum bunu herkes biliyor zaten oda biliyor1 hafta olmuş önemli olan silmesi
Neden siliyor ki o zamanTamam da o 1 haftada kaç kere konuşulmuş belki iş için yaplmış basit bir konuşmadr..
Bazen sizi tanıyamadım diye diğer bilgilerle geçiyor amaTürkcell de sesimle tanımayı etkinleştirmişse başkası da arasa bilgi alamaz. Ben türkcell beni sesimden tanır özelliğiyle bağlanıyorum
Eşim geri dönüş yaparlar mı pekiEvet canım. Bir numarayı öğrenmek istiyorum. Telefonumdan kayıtlı numaralar silindi. Online işlemlerde son iki hanesini göremiyorum der hat sahibi gibi inandırıcı olursa verirler
Müşteri hizmetleri eşimi ararlar mı peki.Eşim geri dönüş yaparlar mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?