- 29 Haziran 2016
- 65
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kolomera95
-
kardeşleriniz çok küçük. onları aradan çıkarın. siz konuşun. anne dikkat çekici şeyler duyuyoruz şüpheleniyoruz kardeşlerim etkileniyos vs vs diye.
çok kötü bi durum. bilmiyorum ben napardım.
babanızın bilmeye hakkı var ama işler nasıl olur bilemeyiz. iyi düşünün.
Geç karşısına söyle herşeyi biliyoruz, anlatıcaz babamıza diye.
Babanızın da bilmesi gerekiyor bence uygun bir zamanda hatta bir sağlık gözetimi altında bile olabilir, söyleyin ona da..
Allah yardımcınız olsun
Kalp krizinin nedenleri arasında aldatılmak diye bir sebep yok
Bu forumda bile bir sürü kadın aldatıldığını öğrendi ama kriz filan geçirmedi.
En doğrusu babanızla konuşmak. Sonrasını ona bırakmak. Karı koca ne yapacaklarına karar versinler.
Bazen erkekler biliyor ama bilmezden geliyor. Belki babanızın da işine geliyor bu durum.
Kardeşlerinize de pek yansıtmamaya çalışın bundan sonra.
Buyuk ihtimal konu fake ilk konu 3 mesaj.
Merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelimlutfen yardm edin
Bu konuyu babanızla konuşmadan önce annenizle konuşun derim.. sakin bir şekilde bu konuyu sorgulayın ve babanıza dair hicbir sevgisi kalmamıs ise adamcağızı tabiri caizse aptal yerine koymasın!! Annenizden babanız ile konusmasını aksi halde sizin konusacagınızı soyleyın.
Bence babandan önce otur annenle konuş.Yazık adamcağıza gurur meselesi bu senden duyması çok yaralar.Bu kadınlar bu yaşta neden böyle şeyler yapıyolar ya..
Bence eşinizle konuşmanız daha doğru.dimi duyar duymaz babami arayacaktm ama sonra dusundum ben kiziyim bizden duymamali. Ama annemle kesin konusacagim dayanamiyorum suan telle arayip soylemek istiyorum. Bayrama kdar sabredemiyorum
Ilk olarak sakin esine anlatma!
Bildiğinizi ve tepki vermediğinizi gorunce daha rahat davranir bence. O yuzden konusun.
Durumu duzeltir mi acaba, uyarinizi dikkate alirsa iyi niyetle konuşun. Rahatsizliginizi bilsin. Kardeslerinizle ayni evde. Onlar bildiklerini hic belli etmesin bir sure. Hem evde olay olmaz kimse duymaz hemde sen konustuktan sonra izlerler en azindan.
Isiniz cok zor.. uzmeyin kendinizi fazla. Elinizden fazla bir sey gelmez. Allah yardimciniz olsun.
39 1977 dogumlukaç yaşında anneniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?