Acil Yardim ne yapacağimizi bilmiyoruz :(

Babanıza söylemeyin
Erkek adam ne yapacagı belli
Olmaz
Annenizle konusun kendine ceki düzen versin
Eşimle gidicem demişssiniz eşinize de bu durumlardan bahsetmeyin

İyice emin olmadan hareket etmeyin bence.bnm Bi tanıdığım da tarikat adı altında kocasını aldatıyordu.beynini yıkamışlardı resmen .o kutsal onunla birlikte olmak beni Allah'a yanaştırıyor falan diyordu.kızları ne yapacaklarını şaşırmışlard. Nasıl ağlıyorlardı ama ellerinden geleni yaptılar en sonunda kadın kendi bırakmış Allah doğru yola yöneltsin.dedipim olay hep bizim gözetimimiz altındaydı .küçüktü çocuklar çğnkü en büyüğü 20 yadında ve nişanlı idi.annrsiyle konuştu o da yanlış birşey yapmadığını söylüyordu.işin Aslı'nı öğren Can'ım konuşmalarını takip et gizlice tlf nuna bak ve bir büyüğünüze güvenilir birine mutlaka danışın babanıza söylemek son çare .yalnız anneniz bildiğinizi bilmeli.en azından haya eder utanır da vazgeçer belki ...

Bende bundan korkuyorum. Tmam gorusmeyecgim deyip devam etmesinden.

Garantisi yok ki, karşısındaki adamı da tanımıyoruz. Ya belalı sakat bir tipse, o annenizin peşini bırakmazsa veya tehdit ederse. Genelde bu tarz yasak aşklarda çok yaşanıyor. Bazıları önce babanıza anlatın demiş ama bana kalırsa o ikinci iş. Annenizle konuşun, yapmam dese de inanmayın. Sizi daha önce kandırmış tekrar niye kandırmasın. Babanızdan ayrılması için konuşun, karşı tarafla ayrılması için değil. Bir kere babanızı aldatmış bu saatten sonra o adamdan ayrılsa nolur

Inan bende bunu dusunuyorum bugunden beri,
Ya babami bir sekilde ikna edip o bizim yuvamizi yikmak istiyor vs derse
Zaten 1 yil oncesinden supheleniyorum ama su 2 gundur net eminim
Ya onlar barisirda kotu olan ben olursam bilemiyorum

Ya inan oda var.
O adami birakmis olsa bile sonucta aldatti
Eminim mesajlasmalari ve ses kayitlari var
Hayir anlamiyorum annem konduramiyorum, kinamakta istemiyorum bende evliyim insan kinadigini yasarmis cunku anlamaya calisiyorum ama bunun anlasilablr bir yaninida goremiyorum

Bence ilk önce annenle konuşmalısın. Konuştuğunda muhtemelen senin yanlış anladığını, öyle bir şey olmadığını falan söyleyecek. O yüzden kanıtlarla konuşmalısın. Ne olursa olsun, saygını bozmadan konuşmalısın annenle. Daha sonra da annen bu durumu babana anlatmalı, sen değil. Bunu yapan kadın, söyleyecek kadar da cesaretli olmalı değil mi? ilk önce annenle kesinlikle konuşmalısın. Ona konduramadığını, çok üzüldüğünü, neden böyle şeyler yaptığını sormalısın ama sakin sakin.. İhanet gerçekten affedilecek şey değil. Baban bilmeli, gerçekten babana üzüldüm. Bir de evi döşemiş mutlu olsun diye.. Allah yardımcınız olsun. Umarım çok çok yara vermez bu olay..

Sakin kardeslerinle konuşma annenle sen yanlizken konuş onlar bilmiyo haberleri yok gibi davransinlar ki sen söylediğinde bırakıp bırakmadığını kardeşlerinden öğren onlar takip ederler en azından sen uzaktasin anladığım kadarıyla kendin yanliz konuş senin telefonunu kendi telefonuma yonlendirdim mesajlarını biliyorum babama söylerim birakmazsan de tehdit et yapacak başka birşey yok ama üzgünüm ben birakcagini tahmin etmiyorum insallah çözümünü bulursunuz Allah yardimcin olsun kocaligi yok diye kimse aldatilmayi haketmez

Annen le konuş sadece annen le.çok üzüldüm sizin adınıza bir kız annesi nasıl yapar ama seytan a uymuş birkere vazgecirin annenizi tobe eder normale döner inşallah.bir evlat ve aldatan bir anne tüylerim diken diken oldu çok yazik anneniz şaşırmış gerçekten babaniz a d uyurmayin sakin cinayet bile islenir allah korusun.çok dikkatli olun annenizi vazgecirin Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…