- Konu Sahibi Kolomera95
-
Seni üzmek istemedim tatlım, benim de babam böyle. O yüzden yaram var sanırım, sert çıktıysam özür dilerim.insan annesini secme hakkina sahip degil ne yazikki
Seni üzmek istemedim tatlım, benim de babam böyle. O yüzden yaram var sanırım, sert çıktıysam özür dilerim.
Keşke benim babamda annemi boşayıp defolup gitseydi de biz daha huzurlu bi aile olsaydık.
Evet babanın bilmeye hakkı var elber ama onun ruh hali karakteri nasıl söyledikten sonra gurur meselesi yapıp dönüşü olmaya şeyler yaparım bu ihtimali de göz ardı etme .
Kardeşlerinin bu kadar bu konunun icinde olmaları çok kötü.ordan al desem nereye alacaksın .ama bu şekilde devam etmemeli.
Canim çok zor bir durum Allah yar ve yardim cin olsun.ama annenle bir an evvel yuzles. çocukların kocasına yaptığını yüzüne vurmaktan çekinme .
Ama nasil uzaklastirayim ayni evin icindeler ister istemez sahit oluyorlar.Kardeşlerin en önemlisi canim .onları artık bu olaydan uzak tut dinlemeyip okumayın olay bende gibilerinden konudan uzaklastir.Bence.
bunu baban yapsaydin nasil davranirdin . anne baba candir ama insan göz göre göre kandirilmalarini istemez . soylemek lazim babaniza ama uygun bir dille vede ailede baska kimseleein oldugu ortamda olabilr cunku bilmiyorum aile yapiniz nasil baban bu duyum karsisinda nasil tepki verecek Allah korusunMerhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelimlutfen yardm edin
Eminseniz kesin olarak tutun elinden 3 kardeş atın kapıya. Tabi eminseniz. Babanıza da kol kanat gerinMerhaba arkadaslar ben 21 yasindayim evliyim 1 evin 3 kiziyiz en buyuk benim. 2 kucuk kiz kardesim var biri 16 biri 14 yaslarinda. Ben bazen annemin bazi hareketlerinden suphelensemde hicbir zaman konduramadim hala daha konduramiyorum, kiz kardeslerim suphelenmisler caktirmadan takibe girmisler annemi, zamaninda suphelendiklerim dogruymus hep yalanlamisti annem. Bu mubarek ramazan ayinda Allah sasirtmasin kimseyi ama babami aldatiyor telefonunda resmen askimli konusuyorlar resmen gidiyormus yanina bulusuyor. Bir arkadasiyla telefonda konusurkende gittim, bulustum istedigini aldi vs. Gibi konusmalar yaparken kardeslerim hep dinliyorlar. Suan ne yapicagimizi bilmiyoruz , hicbir akrabaya soyleyemeyiz akraba AKBABA. Babamizada soyleyemiyoruz cunku heran kalp krizi vs gecirir diye korkuyoruz. Bugun annemle telde konustum imali imali hemen bana noldu brseydenmi supheleniyorsun dedi ama cesaret edip soyleyemedim. Napmaliyiz sizce babamla konusamayiz yikilir korkuyoruz birsey olur diye. Yani bir buyugumuzde yokki yardim isteyelimlutfen yardm edin
Evet zaten aynen boyle dusunuyorum once kendim tek konusacagim inkar etmeye kalkarsada delilleri tek tek gostwrecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?